- Konu Sahibi ayşül
-
hiç yardım edebilecek yok mulütfeeeeeen :sinifsinif:
arkadaşlar bnm maşamda babylis 19mm lik ama sizin dediginiz gibi ince olmuyo gayette kalın bence siz çok ince alıyosunuz saçınızı ve de saçınızı iç tarafa sarmak yerine tamamen dışına sararsınız dahada kalın olur.bnde 25 mm lik istiyodum ilk başta ama denedim hemen açıldı ve kalın dalgalar daha hoşuma gidiyo 19 mm liklede kalın dalgalar yapabiliyorum sizde bnm dedigimi deneyin o zman göriceksiniz
Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt
25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile
bu 32liği
kuaförüm bana kullanıyor. süper dalgalar oluyor.. ve saç tutmaz deniyor. tam tersi,benim saçım asla düşmüyordu bu boyuttaki,maşayla..
gülegüle kullan tatlım...
25 mm işini görür şekerim :1closedeyes:
h ttp://i42.tinypic.com/4r3xja.jpgv
bu şekilde bukle yapan maşa hangisidir benim saçlarım bundan biraz daha uzun ama böyle olsun istiyorum
uzun süreli kararsızlıktan sonra remington 19 mmlik olandan aldım, 25 mm lik olanı denedik ama çok çabuk açılmıştı. maşayı aldıktan sonra yaklaşık 5 farklı saç tipinde ve farklı sarma şekilleri ile denedik:) hepimiz çok memnun kaldık ister bukle, ister su dalgası hepsi oluyor bunla.
h ttp://i42.tinypic.com/4r3xja.jpgv
bu şekilde bukle yapan maşa hangisidir benim saçlarım bundan biraz daha uzun ama böyle olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?