cyn; canım evet kısa saçta vardı yaptıklarımız arasında. önleri hafif uzun arkası daha kısa küt saç modeli var ya o saç tipindendi yani çok da kısa değil. onu saçı ucundan maşaya sararak yaptık, saç dibinden olsa zor olurdu heralde. ilk andaki görüntüsü dalgalı değil de bukleydi ama çok hoş olmuştu. bi süre sonra açıldı ama dalga gibi oldu.
benim saçım uzun saçın kökünden başlayıp ucuna doğru sarıyorum maşaya çok ince tutamlar almıyorum bide sarmadan önce ya da sonra çok az saç köpüğü sürüyorum daha kalıcı oluyor, şekli de su dalgası gibi oluyor.
Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt
25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile
kızlar saçlarım belimde bugün 19 mm saç maşası aldım babylissten deneyip resimlerimi atarım
ne kadara aldın canım 19'luğu ben de almayı düşünüyorum saçlarım omuzumu biraz geçiyor.
maşanın mm sini nerden anlıyoruuzbilmiyorumkismile
benimkinde yok sanırım ya. göremedim hiç. bnmkisi philips salon curl essential sanırım öyle bişeydi
44 küsüratlı birşeydi,normalde fiyatlarını araştırır alırım,bu sefer direk aldım ama sonradan netten baktığımda gayet uygun olduğunu gördüm.
resmini koyuyorum.kızlar aynı ürüne sahip olup memnun olmayan varsa söylesin lütfen iş işten geçmeden değiştiririmboshayallersmile
Babyliss 2361CE Pro 200 almaya karar verdim arkadaşlar. Kullananlar memnun kalanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?