bazı bukleler kalıyorsa muhtemelen senin sorunun kalıcı olmayanları daha büyük parçalar halinde maşalaman. Ama saçına birşey sürmeden 4 saat kalıyorsa saçın o kadar da ince telli olmayabilir :)
benim saçım da ince telli. Yıkadıktan sonra 1 gün hafif yağlanmasını bekliyorum öyle daha iyi tuttuğunu duymuştum. Köpük de tutmasına çok yardımcı oluyor, bir de en sonda sabitleyici sprey gerekiyormuş ama saçı ağırlaştırmaması için hafif olması gerekli (mega güçlü falan değil yani), hafif spreyim olmadığı için kullanmıyorum. Isıya gelince kendi denemelerimden 10 kademeden 8inci kullandığımda örneğin çok uzun saçta tutamıyorum saçım yanıyor (yanık kokusu senağlama) o yüzden sadece maşanın değdiği yer düzgün şekilleniyor. Zaten ince saç kalından çok daha kolay ısınacağı için fazla ısıya da gerek yok. Denemelerimde en iyi 2,5 ve 3. kademede yaklaşık 10 saniye falan tuttuğumda en iyi sonuç aldım ama muhtemelen 4. veya 5. kademede çok ısınan saç maşadan çıkarınca hemen birşeyle tutturulup (örneğin bigudi, tel toka, klips vs.) uzun sürede soğumaya bırakılırsa çok daha güzel tutacaktır.
bütün saçım köpüklüyken 2.5uncu kademedeki hali en uzun süre dayanan oldu şimdiye kadar :) hem elim kayınca o kadar çok da yakmıyor.kaydirigubbakcemile2 Bir de saçımın uçlarını maşanın içine sokmamaya çalışıyorum 1cm falan kadar dışarıda kalıyor.
Neyse denemelerim devam ediyor ama saçı yakmaya gerek yok bence.
Bir de mavi su varmış onu bulsam iyice iyi tutucağı söyleniyor ama bulamadım henüz :S
Bende aldım ama sizin gibi beceremiyorumtutamları ne kadar alıyorsunuz ?
Ben Philips SalonCurl Essential 15 mm aldım kızlar pek bilmediğim için araştırmadım acaba 15 mm nasıldır?
Henüz denemedim çok mu ince acaba daha mı kalın alsaydım bilen varsa yardımcı olsun :/
Ince fakat normalden daha kalın tutam alırsanız yada yaptıktan sonra hafif dağıtıp tararsanız kalınlarla aynı sonucu alırsınız muhtemelen.
kizlar hangi marka masa en iyi bukle yapiyor.bende almayi düsünüyorum ama markada kararsizim.sizce hangisi iyi?
Babyliss diyorum kesinlikle :)kizlar hangi marka masa en iyi bukle yapiyor.bende almayi düsünüyorum ama markada kararsizim.sizce hangisi iyi?
Teşekkürler cevap için kalınlık derecelerini tam olarak bilmediğim için emin olamadım ben iri dalga istiyorum umarım yapabilirim bununla.
kizlar hangi marka masa en iyi bukle yapiyor.bende almayi düsünüyorum ama markada kararsizim.sizce hangisi iyi?
Ben varım !!!
Babyliss 2325E Nano Teknolojili Saç Maşası
bu masayı kullanıp memnun kalan varmöı arkadaslar fiyatıda uygun geldi
tamam canım izmitte baktıgım yerlerde yoktu hiç alırsam netten alırım:93:Ben varım !!!
Benim tam sevdiğim gibi yapıyor . bir ara resim çeker koyarım benimkide 25 mm
Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt
25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?