Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben bugün remington 5500 aldım geniş dalgalar yapabilmek için bunu önerdiler harika birşey tek seferde düzleştiriyor!!! benim saçık çok uzun kalın telli ve çok gürdür ona rağmen 200 derecede bile dümdüz ipek gibi yaptı (bende philiphsin düzleştiricisi var onunla yapmak acayip zor) dalgalar da harika oldu çok doğal durdu. üstelik ykmde indirim vardı 150tlden 74tlye düşmüş (gerçekten de bugün boynere de gittim orda 150tlydi) doğal dalga isteyenler kesinlikle kaçırmayın derim

ben geçen yıl baybliss almıştım çok da memnunum.kuaförlerin yaptığından çok daha güzelini yapıyorum

özge istediğin gibi bir ürün bulmana sevindim.Benim maşa hala gelmedi.düzleştirici ile dalgalar yapamıyorum ben yaa çabuk sönüyo maşa daha etkili oluyor bide yeni maşam gelse çok merak ediyom hemen deneyeceğim

benim düzleştiricimde cok cabuk düzlestiriyor ve güzel düzlestiriyor ama cokbuk sönüyor bayblisin nano lu 130 tl ye almıstım gayet güzel kalitesi ama benim saclarımdanmı kaynaklanıyor bilmiyorum cabuk sönüyor benim gibi olan varsa fikir verebilirmisiniz saclarım bakımsız da degil güğn içerisinde bile bozuluyor tam düz olmuyor ya

Mavi su ne canim?

Canım bu remington 19mm mi? Çok güzel olmuş, kuaförden çıkmış gibi. Uygulamayı kendi kendine mi yaptın? saçın çok uzun maşaya sığdırabiliyor musun? Modelini de açık açık yazabilir misin?

Bu da Babyliss 19 mm ile yapıldı.Özel günlerde pek gitmez ,ki o zamanlar böyle yapmam ama günlük hayat için ideal bence.Doğal görünsün diye yaptıktan sonra üstlerden tararım ben.Bir de saç renginin etkisiyle bukleden ziyade su dalgası gibi ama ben çok seviyorum

Son düzenleme:
Bende aldım ama sizin gibi beceremiyorum tutamları ne kadar alıyorsunuz ?

Bende aldım ama sizin gibi beceremiyorum tutamları ne kadar alıyorsunuz ?

Aslında onun ölçüsü nasıl olur bilmiyorum ama Yaklaşık 2 parmak kalınlığında falan alıyorum sanırım.Aslına bakarsanız göz kararı daha çok.Çok kalın tutamlar alırsanız dalga daha hafif olur.Ben çok kalın almıyorum ,orta kalınlıkta alıp sonradan hafif tarıyorum ki hep düğüne gidermiş gibi çok bukle görünmesin ve doğal olsun diye.

Ben Philips SalonCurl Essential 15 mm aldım kızlar pek bilmediğim için araştırmadım acaba 15 mm nasıldır?
Henüz denemedim çok mu ince acaba daha mı kalın alsaydım bilen varsa yardımcı olsun :/

Ben Philips SalonCurl Essential 15 mm aldım kızlar pek bilmediğim için araştırmadım acaba 15 mm nasıldır?
Henüz denemedim çok mu ince acaba daha mı kalın alsaydım bilen varsa yardımcı olsun :/

Ince fakat normalden daha kalın tutam alırsanız yada yaptıktan sonra hafif dağıtıp tararsanız kalınlarla aynı sonucu alırsınız muhtemelen.

kizlar hangi marka masa en iyi bukle yapiyor.bende almayi düsünüyorum ama markada kararsizim.sizce hangisi iyi?

Ince fakat normalden daha kalın tutam alırsanız yada yaptıktan sonra hafif dağıtıp tararsanız kalınlarla aynı sonucu alırsınız muhtemelen.

Teşekkürler cevap için kalınlık derecelerini tam olarak bilmediğim için emin olamadım ben iri dalga istiyorum umarım yapabilirim bununla.

Son düzenleme:
kizlar hangi marka masa en iyi bukle yapiyor.bende almayi düsünüyorum ama markada kararsizim.sizce hangisi iyi?
Babyliss diyorum kesinlikle :)
Teşekkürler cevap için kalınlık derecelerini tam olarak bilmediğim için emin olamadım ben iri dalga istiyorum umarım yapabilirim bununla.

Rica ederim.Kalın tutam alınca ve dediklerimi yapınca hedefinize ulaşırsınız umarım .

babyliss ten şaşma derim bende 25 mmlik var çok ama çok memnunum remigton 19 mm vardı daha önce hiç memnun değildim buklelerim hiç güzel ve kalıcı olmuyordu 190 derece olmasına karşın watt ı düşüktü
bu yüzden maşa alırken kaç derece olduğundan çok kaç watt olduğuna bakın

Ben de dün bunu aldım. Remington tribal koleksiyonundan.
25 mm. Henüz hiç kullanmadım. Umarım memnun kalırım.

babyliss den memnun musunuz peki??:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…