Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam canımcım, gönlüne göre bir maşa bulman dileğiyle :)
ben bir de tost yapan şekillendiricilerden almak istiyorum..senin onlarla ilgili bilgin var mı acep?

tamam canımcım, gönlüne göre bir maşa bulman dileğiyle :)
ben bir de tost yapan şekillendiricilerden almak istiyorum..senin onlarla ilgili bilgin var mı acep?

Canım, epey bir yer gezdimen son gittiğim yerde hem ramingtonu hem babyliss'in pro 180 modelini denedim 19 mm olarak, sonuç olarak babyliss 19 mm de karar kıldım, şu an sadece 19 aldım ama yarın 32 mm yi de alacağım, biraz önce evde denedim çok güzel oldu...

Tosttan kastın eski model tostlardan mı yoksa su dalgası gibi yapanlardan mı? Eğer su dalgası gibi yapanlardan istiyorsan şu modele bak,

Babyliss C260E Saç Maşası : alisverisyap.com

bu inanılmaz güzel yapıyor saçı ve 200 dereceye kadar ısındığı içinde çok hızlı bir biçimde işlem bitiyor, saçlar çok güzel oluyor tavsiye ederim...

eski model tostları kastetmiştim hani saçı tek tek örüp yatardık eskiden, sabah kalktığımızda da tüm örükleri açardık :))

bu da güzel bunu görmüştüm aacaba saça zarar verme durumu nasıl bu maşanın..

Saç yapısına göre değişebilir muhtemelen ama ben sık kullanıyorum, üstelik saçlarım hasarlı olmasına rağmen herhangi bir zararını görmedim ama ne olursa olsun neticede ısı ile şekillendirme saçı yorar tabi...

Eski tip tostlar saçı çok yakıyor ama canım, ben yine bir sorayım arkadaşlarıma ama onların turmalin teflon olanına hiç rastlamadım ben ve bendeki saçı fena halde yakıyor mesela... Klasik hani philipsin falan şekillendirici setleri vardır ya onlardan çıkan bir tanesini denemiştim berbattı...

kızlar bende remington ci50 var,38 mm kalın masa,az kullandım aldıgımın 4te birine vericem,saclarım kısa suan kullanamıyorum

Çok güzel olmuş, uygulamayı kendin yapabiliyorsun değil mi? Ne kadar zamanda yapabiliyorsun bu saçı? Ve kalıcılığı ne kadar?

maşanın tam modelini yazabilir misin? Saçın da çok güzel olmuş ayrıca, şekillendirici ürün kullandın mı?

kızlar o kadar yorum var ama 16lık falan kulanan yok mu hiç
varsa memnun musunuz?

İlk defa maşa aldım ve bu ilk denemem Maşam Babyliss pro 200 19 mm.Tabi elim alışık değil ve saçlarım da normalde göğsümün altında,ben de ilk deneme diye tutamları ince ince aldım,bazı yerleri beceremedim filan.Elim alışınca bir de kalın tutam alıp yapmayı deneyeceğim.Saçıma herhangi bir sprey,jöle,köpük filan kullanmadım.Saçlarımı düzleştirmedim,banyodan çıkıp kuruttuğum gibi yaptım.Bakalım ne kadar süre dayanacak bukleler.

Bunu da maşanın uzunluğunu ve kalınlığını daha iyi görebilmeniz için koyuyorum.Artı yönleri:Maşa çabuk ısınıyor,çok beklemenize gerek kalmıyor.Ben 180 derecede yaptım saçımı,10 sn bekletince yeterli oluyor.Döner kablosu var bu açıdan iyi,fişin uzunluğu da çok kısa değil.Oturduğunuz yerden saçınızı yaparken,maşa saçınıza yetişsin diye,maşayı sürekli çekiştirmenize gerek kalmıyor.Saçınız benim gibi çok uzunsa maşaya sığdırabiliyorsunuz.Benim ilk denemem olduğu için bazen sığdı,bazen sığmadı saçım.Sığmayan yerleri sonradan yaptım.Alt taraflardaki saçlarımı derimi yakarım diye dibine kadar yapmadım.Eksi yönlerine gelince,kıskacına biraz sert basılıyor,belki yeni olduğu için de olabilir.Yüzeye koymak için yapılmış metal ayaklar,maşanın kıskacına basınca maşaya doğru yapışıyor.Bu da saçınızı maşaya dolarken size sorun çıkartıyor ve metal olan ayaklık doğal olarak ısınıyor.Elinizi metal ayaklığa dokundururken dikkat edin.Ama bu o kadar da sorun değil,maşayı kullanırken ayakları geriye yatırdım,yüzeye koyacağım zaman da tekrar açtım.İnş maşa alacak arkadaşlara bir faydam dokunmuştur.Bu arada ben maşayı kargo ücretiyle beraber 77 tl ye aldım,taksit yaptım kartıma bir de .Aslında 60'a da bulmuştum ama site hakkında ürün gönderme geç oluyor,muhattap bulamıyoruz,maillerimize cvp gelmiyor diye şikayetler okuyunca,ordan almaktan vazgeçtim.Çok şükür 2 günde geldi elime.Şimdilik bu kadar

kızlar konu açtım ama burayı görmemiştim.Maşa konusunda çok bilgisizim BABYLISS 2219 CTRE SAÇ MAŞASI 19 mm fiyatı 50 civarı..Kullananlar var mı acaba bu üründen varsa nasıl memnun musunuz :) Aslında saçım saç şekillendiricilerle pek kolay şekil almaz ama benim fiyatından ötürü birazda almak istiyorum.Annem 50 tl kota koyduğu için. :))))

Eki Görüntüle 320432

Özellikleri :

Seramik kaplama
60 saniyede ısınma
10 ısı pozisyonu
Isı izolasyonlu masa ucu
Sıcak masanın konulan yüzeyi yakmasını engelleyen sistem
Hareket kolayligi saglayan döner kablo
19 mm. çap

Önerir misiniz :) İyi kötü yorumlar bekliyorum :))))

bence bütçen limitli ama bence babyliss 180 tavsiye ederim fiaytı internette 59lira çok ucuk bir rakam değil almışken güzel birşey almanı tavsiye ederim

bence bütçen limitli ama bence babyliss 180 tavsiye ederim fiaytı internette 59lira çok ucuk bir rakam değil almışken güzel birşey almanı tavsiye ederim

VATAN COMPUTER - BABYLISS - 2319 E PRO 180 SERAMİK SAÇ MAŞASI (19mm) - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri

bahsettiğiniz ürün bu sanırım.Hemde bu nano seramikmiş daha uygun tabiki sağolun.Bu ürünle yapılmış bi saç var mı merak ettim şimdi :) Ama çok kullanışlı bişeye benziyor.Teşekkür ederim yorumunuz içib bundan alabilirim. :)

ben çevremdeki kaç kişiye bundan aldırdım çünkü çok memnunum sitede arasan bulursun resim ekleyen arkadaşlar vardı

yalnız saç boyun nekadar uzun
birde normal dalgamı istiyorsun böle salaş dalgalardan mı

Canım, ilk denemeye göre gayet güzel olmuş saçların, çok doğal görünüyor... Bende geçen ay 19 mm maşaya ihtiyacım olduğu için bundan aldım. Sana tavsiyem maşanın kıskacını hiç kullanma, benim normalde kullandığım diğer maşalarım kıskaçsız ve inana bana alıştığında çok daha kolay ve hızlı oluyor... Özellikle benim gibi ince telli saçlarda kıskaçlar iz yaptığı için ben böyle daha rahat ediyorum, istersen sende böyle bir dene... Ayağınıda hiç kullanmasanda olur, herhangi bir yüzeye koyduğunda yanma problemi olmuyor.

Bu çok vasat bir maşa, uzun vadede saçlara zarar veriyor sweetng'yi dinle derim...

Kesinlikle

Son düzenleme:

Tamam bi araştırıyım siteden :) saçım orta uzunlukta omzumun 2 parmak aşağıda falan.Ya ben saçım doğal dalgalıymış gibi gözüksün istiyorum yapılı gibi durmasın dediğiniz gibi salaş dursun istiyorum.. :) sürekli yapmam zaten.2senedir düzleştirici kullanmıyorum saçımı çok bakım yaptım ama uçları kırık değil ama cansız hepsi bi yana bakıor sanırım uçlarınddan kestrdikten sonra kullanırım.

Sağolun öyle yapacağım. :)))))

Canım öncelikle teşekkür ederim yorumun için Ben de kıskacın saçımda iz bıraktığını fark ettim.Bazı yerleri sadece ucunu kıstırıp diğer tarafı üstüne sararak yaptım,senin dediğin gibi.Daha acemi olduğum için bazı yerlerinde de hep iz oldu ama altta kaldığı için belli olmadı çok fazla Aslında saçlarım uzun olduğu için çok uzun sürer sanıyordum maşa ama yanılmışım.Acemi halimde bile çabuk bitti.Sanırım düzleştiricinin zorluğuyla karıştırdım.Düzleştiricide birkaç kere üzerinden geçiyorsun saçın tam düz olması için,ama maşa yaparken bir kere sarıp bıraktın mı tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…