Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim yaa sen bugun saclarini yapip bir fotograf koyabilirmisin ???

[/QUOTE]

bu ikisinede hayran kaldim ama biri 19 mm ile yapilmis digeri 25 mm ikiside cok guzel...boyle istiyorum bende saçlarimi iste:26:

Son düzenleme:

tam benim saçlarımı anlatmışsın fönden sonra benimde saçlarım elektriklenip kabarıyor sanki kuaför yapmamışta evde acemice uğraşmışım gibi duruyor.bende çok istiyorum saçlarımı açmayı ama hep bağlıyorum artık aynada kendime bakmayı bile istemiyorum.çok kararsız biriyimdir maşa almaya karar verirken çok ikilemde kaldım 19mm lik mi 25 mmlik mi alsam diye çok düşündüm.sonra almak istediğim ürünün genel özelliklerini ve bu ürünlere yapılan yorumları okudum inan çok yol gösterici oluyor.19mm lik genelde daha kısa saçlı olanların tercih ettiği bir ürün ama genelde diyorum bak uzun saçlılar kullanamaz diye bir şey söylemiyorum.25 mm. lik ise saç boyları orta uzunlukta olan bayanların tercih ettiği bir ürün.buklelerinin kalınlığı inceliği bence kişiyle alakalı.eğer kalın bukle istersen saç tutamını kalın alırsın ince bukle istersen saç tutamını ince alırsın.25mm lik maşamla her ikisinide denedim oldukça iyi göründüler gözüme.

peki senin saçlarin kalin tellimi ve uzunlugu ne ???benimki omuzlarda cok kisa degil uzunda degil...ama uzayacak nihayetinde ona gore almam lazim

peki senin saçlarin kalin tellimi ve uzunlugu ne ???benimki omuzlarda cok kisa degil uzunda degil...ama uzayacak nihayetinde ona gore almam lazim

kalın telli ve çok sık saçlarım.omuzlarımın biraz altında ama hafifi dalgalı olduğu için saçlarım daha kısa duruyor.düz değil yani saçlarım.senin saçların düz mü??

kalın telli ve çok sık saçlarım.omuzlarımın biraz altında ama hafifi dalgalı olduğu için saçlarım daha kısa duruyor.düz değil yani saçlarım.senin saçların düz mü??

yok ne duz ne dalgali:26: ikisinin arasi bisey ve cok SIK benim saçlarimda...onun için kabariyor zaten hem SIK hem kalin telli...

yok almis olmam beklerim ben seni ama sende beni fazla bekletme emi

yarın yada salı günü sprey ve koruyucu krem alıcam.onlarla birlikte deniycem bakalım sonuç çok güzel olursa mutlaka koyarımsana mutlaka sonucu haber veririm merak etme:)

yarın yada salı günü sprey ve koruyucu krem alıcam.onlarla birlikte deniycem bakalım sonuç çok güzel olursa mutlaka koyarımsana mutlaka sonucu haber veririm merak etme:)

hangi sprey ve koruyucu kremleri kullaniyorsun peki canim???sonucu 4 gozle bekliyorum valla :18: kendim gibi inatçi saçlari olan birini buldum sonunda

hangi sprey ve koruyucu kremleri kullaniyorsun peki canim???sonucu 4 gozle bekliyorum valla :18: kendim gibi inatçi saçlari olan birini buldum sonunda

henüz karar veremedim ne kullanacağıma.söyledim ya geçen hafta aldım maşamı.henüz sprey krem almaya fırsat bulamadım.internetten onlarıda araştırdım.maşadan önce ısıya karşı koruyucu krem sürmek gerekiyormuş internetten profesyonel bir kuaförun videosunu izlemiştim.kalın saçlar için kayganlaştırıcı ve süt bazlı koruyucu kremi tavsiye etmişti.sen yurt dışındasın daha rahat bulursun bu tarz ürünleri ürün çeşitliliği daha fazladır orada.maşadan sonra kullanıcam sprey içinde taftın spreylerinden birini almaya karar verdim tabiki sertlik derecesine göre karar vericem.ama çok sert olsun istemiyorum saçlarım doğal göründün istiyorum umarım sonuç güzel olur.bende 4 gözle bekliyorum saçlarım nasıl olacak bakalım

konik maşayı da deneyin tavsiye ederim. çok beğendim ben bi de doğal dalga isteyenlere önerim o kıstırmalı maşalarda bile saçı kıstırmadan yapmaları. saç tutamını elinizle tutun maşayı saçın dine yatay olarak tutup oradan sarmaya başlayın. eliniz biraz ağrıyo ama sonuç daha güzel. bi de ben saçı biraz bükerek sarıyorum maşaya daha güzel oluyo sankimmmm

Kızlllarrr....Sonunda maşa aldım Markası Babyliss pro 200 25 mm , normalde ben bunun bir düşük modelini alacaktım 2319 veya 2325 hatta 2319 siparişi vermiştim ama mağaza beni nerdeyse tam 1 ay oyaladı sonunda getireceğiz dedi ama benim hevesim kaçmıştı bir kere hemde 19 mm sipariş verdiğim için açıkcası pişmandım biraz, sonradan 25 mm olsa keşke diyordum.Neyse sonra annem öylesine gitmiş mağazaya tabi yok benim maşa, annemde bunu almış bana Gönlüm benimde pro 200den yanaydı :)) Nede olsa digital gösterge,200 dereceye kadar ısınma vs.

Görüşlerime gelelim.

- Fiyat 100 tl ( Kesinlikle değer )
- Benim saçım normalde kabarık bir saç ama son bir kaç senedir sadece banyodan sonra kabarıklığı oluyor onun dışında öyle abartılacak kabarıklığı yok önceden çok kabarırdı çocukken kesimden dolayı sanırım artı saçım çok birazda gür ama kolay şekil alır kendinden dalgalarıda vardır,düzleştirince çabuk bozulur genelde
zaten düz saç sevmem.Saçım v kesimli önler omuzlarımda arkalar omuzdan 5-6 parmak aşağıda .... saçımın tipi karışık .D İlk kez banyodan çıkıp kuruttuğum saçıma uyguladım öyle deneme amaçlı bi kalın tutamlar aldım bi ince saçma saçma yaptım açıkcası tabi o kabarıklıkla hoş gelmedi gözüme çoğunuda yapamadım zaten ama ertesi gün uyandığımda süper olmuştu.Çok beğendim 2 gün bozulmadı bu çok hoşuma gitti.Birde yaparken nedendir bilmiyorum reflkes olarak buklelerimi açtım kendim hep elimle Ama bundan sonra açmadan yapacağım kendi kendine bıraksın kendini :)

- Annem ve ablamda kullandı annemin saçı gür kısa ve boyalı onda 190 derecede bile biraz zor yaptık ve kısa süre sonra bozuldu.Daha düşük derecelerde yaptık hele onda hiç tutmadı.Kısa oluşundan ötürü fazlada saramadık zaten.

- Ablamın saçı ince telli onunkide boyalı orta uzunlukta o da sabah yaptı dışarı çıktı akşam geldiğinde çok olmasada inmişti saçı sanırım spreyle desteklemesi gerekecek.

Evde her saç tipine sahip insan olduğu için görüşlerimi paylaşmak istedim almak isteyenler açısından bende ve bizde durum bu :)))))

saol canim uzun uzun yazmis yorulmussun bilegine saglik tekrar tesekkurler..madem bu kadar memnunluk verici bende bundan alayim o zaman ...

saol canim uzun uzun yazmis yorulmussun bilegine saglik tekrar tesekkurler..madem bu kadar memnunluk verici bende bundan alayim o zaman ...

Ne demek :) Ben alırken çok çok zorlandım çünkü her arkadaşımız farklı birşey diyordu.Ben çok beğendim :))) Gerçekten tavsiye ederim :)

gülle gülle kullan canım aynısını eşim bana sevgiiler gününde hediye aldı çok memnun kaldım bende 25 mm kesinlikle doğal dalga olsun diyorsanız ben saçımı yıkkadıktan sonra gilisin sıvı kremini fıslatıp saçlarıma kurutıyorum sonra tutamlara ayırıp maşayla sarıyorum bütün saçım bitince elime krem sürüp ayırıyorum bukleleri 2 gün boyunca kalıcı oluyo ama ben hergün yıkarım saçımı kısaca evinizde bu maşa varsa kuaföre gitmenize gerek yok..bu arada biz maşayı eşimle birlikte aldık fiyatı 49.99 du sevgililer günü indirimine girmişti

Bu konuya yakın zamanda 25 mm 19 mm ve kalından inceye maşa konik deniyodu galba.
Üçünün resmini koyucam fikir olması açısından . :)
Sprey olarak da taft alın kızlar :)

Canım bak ben kuaförüm 1 bucuk yıllık ... maşa yapılı dursun ıstıyosan kalınla yap ve açma bı arkadasımızın paylaştıgı gıbı kalıp seklınde duruyo hıcde dogal degıl . dogal ve buklelı dursun ıstıyorsan ınceyle yap ve o buklelerı ac zaden açmama gıbı bı luksun olamaz .. gerçekten dogal ve muhteşem... bu önerdıgım gunduz maşa sarışı ıcınn ...
gece maşa sarışına gelınce (kına fln) kalını tercıh et derım ıncede berbat duruyoo .... gece gunduz anlamaynlar ıcn hemen soylım gunduzu yprsınız zaden kendınız ... (gece ) kına dugun fln zaden kuaföre gıdersınız ... ''''dogal ıcın ınce ,yapılı duran bukle ıcın kalın maşa...

Kıstırmalı maşalar zaten ince telli saçlarda iz yapıyor veya bana özel bir durumda olabilir bu yüzden ben 19 mm olanı direkt üzerine sararak kullanıyorum, diğerlerinin mandalı yok şükür ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…