yaptığın yorumları okudum benim saçlarımda kalın telli kabarınca aslan yelesi gibi oluyor:)burdaki yorumları okuduktan sonra maşa almaya karar verdim çünkü kabardığı için sadece topuz yapabiliyordum saçlarımı ve artık çok sıkılmıştım saçlarımdan.internette de mini bir araştırma sonucu babyliss pro 180 25mm almaya karar verdim.hızlıaldan aldım geçen hafta.indirime girmiş dışarıda 70 tl ben 45 tl ye aldım.maşa yapmakta acemi olduğum için ilk yaptığımda tam bir hayal kırıklığı yaşadım çok moralim bozuldu.sonra internette maşayla ilgili bulduğum her videoyu izledim.üçüncü denememde buklelerimi çok beğendim.tabi yine üstünkörü yaptım ne sprey ne bir saç kremi kullanmadığım halde kabarmadı yarım gün evde gezindim saçlarımla sonra tabiki bukleler açıldı.saçların benimki gibi inatçı sanırım bu yüzden 25mm öneririm.tabiki son karar senin canım.dışarıdan alıcaksan dene saçında ona göre al.
canim disardan alicam ben ama burdaki magazalarda denenmiyor oyle turkiyedeki gibi...evet saçlarim inanilmaz inatçi kuaforler bile fonden sonra yana yatirmaya zorlaniyor , kabariyor fonden sonra bile çok bakimsiz gorunuyorum...ozeniyorum saçlarini acik birakip gezenlere boyle oldugu icinde acamiyorum hep toka takiyorum , bagliyorum masayla kabarmaz diye dusundum , nihayetinde bukle acilmaz fondeki gibi tel tel durmuyor birbirini tutuyor...o yuzden benim icin en uygunu masa ama iste hangisi???
tam benim saçlarımı anlatmışsınfönden sonra benimde saçlarım elektriklenip kabarıyor sanki kuaför yapmamışta evde acemice uğraşmışım gibi duruyor.bende çok istiyorum saçlarımı açmayı ama hep bağlıyorum artık aynada kendime bakmayı bile istemiyorum.çok kararsız biriyimdir maşa almaya karar verirken çok ikilemde kaldım 19mm lik mi 25 mmlik mi alsam diye çok düşündüm.sonra almak istediğim ürünün genel özelliklerini ve bu ürünlere yapılan yorumları okudum inan çok yol gösterici oluyor.19mm lik genelde daha kısa saçlı olanların tercih ettiği bir ürün ama genelde diyorum bak uzun saçlılar kullanamaz diye bir şey söylemiyorum.25 mm. lik ise saç boyları orta uzunlukta olan bayanların tercih ettiği bir ürün.buklelerinin kalınlığı inceliği bence kişiyle alakalı.eğer kalın bukle istersen saç tutamını kalın alırsın ince bukle istersen saç tutamını ince alırsın.25mm lik maşamla her ikisinide denedim oldukça iyi göründüler gözüme.
canim yaa sen bugun saclarini yapip bir fotograf koyabilirmisin ???
peki senin saçlarin kalin tellimi ve uzunlugu ne ???benimki omuzlarda cok kisa degil uzunda degil...ama uzayacak nihayetinde ona gore almam lazim
bugün yapıp koyamam malesef.ancak hafta içi mümkün tabi sende ozmana kadar almış olmazsan.
kalın telli ve çok sık saçlarım.omuzlarımın biraz altında ama hafifi dalgalı olduğu için saçlarım daha kısa duruyor.düz değil yani saçlarım.senin saçların düz mü??
yok almis olmam beklerim ben seniama sende beni fazla bekletme emi
yarın yada salı günü sprey ve koruyucu krem alıcam.onlarla birlikte deniycem bakalım sonuç çok güzel olursa mutlaka koyarımsana mutlaka sonucu haber veririm merak etme:)
hangi sprey ve koruyucu kremleri kullaniyorsun peki canim???sonucu 4 gozle bekliyorum valla :18: kendim gibi inatçi saçlari olan birini buldum sonunda
saol canim uzun uzun yazmis yorulmussun bilegine saglik tekrar tesekkurler..madem bu kadar memnunluk verici bende bundan alayim o zaman ...Kızlllarrr....Sonunda maşa aldım Markası Babyliss pro 200 25 mm , normalde ben bunun bir düşük modelini alacaktım 2319 veya 2325 hatta 2319 siparişi vermiştim ama mağaza beni nerdeyse tam 1 ay oyaladı sonunda getireceğiz dedi ama benim hevesim kaçmıştı bir kere hemde 19 mm sipariş verdiğim için açıkcası pişmandım biraz, sonradan 25 mm olsa keşke diyordum.Neyse sonra annem öylesine gitmiş mağazaya tabi yok benim maşa, annemde bunu almış banaGönlüm benimde pro 200den yanaydı :)) Nede olsa digital gösterge,200 dereceye kadar ısınma vs.
Görüşlerime gelelim.
- Fiyat 100 tl ( Kesinlikle değer )
- Benim saçım normalde kabarık bir saç ama son bir kaç senedir sadece banyodan sonra kabarıklığı oluyor onun dışında öyle abartılacak kabarıklığı yok önceden çok kabarırdı çocukken kesimden dolayı sanırım artı saçım çok birazda gür ama kolay şekil alır kendinden dalgalarıda vardır,düzleştirince çabuk bozulur geneldezaten düz saç sevmem.Saçım v kesimli önler omuzlarımda arkalar omuzdan 5-6 parmak aşağıda .... saçımın tipi karışık .D İlk kez banyodan çıkıp kuruttuğum saçıma uyguladım öyle deneme amaçlı bi kalın tutamlar aldım bi ince saçma saçma yaptım açıkcası tabi o kabarıklıkla hoş gelmedi gözüme çoğunuda yapamadım zaten ama ertesi gün uyandığımda süper olmuştu.Çok beğendim 2 gün bozulmadı bu çok hoşuma gitti.Birde yaparken nedendir bilmiyorum reflkes olarak buklelerimi açtım kendim hep elimle Ama bundan sonra açmadan yapacağım kendi kendine bıraksın kendini :)
- Annem ve ablamda kullandı annemin saçı gür kısa ve boyalı onda 190 derecede bile biraz zor yaptık ve kısa süre sonra bozuldu.Daha düşük derecelerde yaptık hele onda hiç tutmadı.Kısa oluşundan ötürü fazlada saramadık zaten.
- Ablamın saçı ince telli onunkide boyalı orta uzunlukta o da sabah yaptı dışarı çıktı akşam geldiğinde çok olmasada inmişti saçı sanırım spreyle desteklemesi gerekecek.
Evde her saç tipine sahip insan olduğu için görüşlerimi paylaşmak istedim almak isteyenler açısından bende ve bizde durum bu :)))))
saol canim uzun uzun yazmis yorulmussun bilegine saglik tekrar tesekkurler..madem bu kadar memnunluk verici bende bundan alayim o zaman ...
Kızlllarrr....Sonunda maşa aldım Markası Babyliss pro 200 25 mm , normalde ben bunun bir düşük modelini alacaktım 2319 veya 2325 hatta 2319 siparişi vermiştim ama mağaza beni nerdeyse tam 1 ay oyaladı sonunda getireceğiz dedi ama benim hevesim kaçmıştı bir kere hemde 19 mm sipariş verdiğim için açıkcası pişmandım biraz, sonradan 25 mm olsa keşke diyordum.Neyse sonra annem öylesine gitmiş mağazaya tabi yok benim maşa, annemde bunu almış banaGönlüm benimde pro 200den yanaydı :)) Nede olsa digital gösterge,200 dereceye kadar ısınma vs.
Görüşlerime gelelim.
- Fiyat 100 tl ( Kesinlikle değer )
- Benim saçım normalde kabarık bir saç ama son bir kaç senedir sadece banyodan sonra kabarıklığı oluyor onun dışında öyle abartılacak kabarıklığı yok önceden çok kabarırdı çocukken kesimden dolayı sanırım artı saçım çok birazda gür ama kolay şekil alır kendinden dalgalarıda vardır,düzleştirince çabuk bozulur geneldezaten düz saç sevmem.Saçım v kesimli önler omuzlarımda arkalar omuzdan 5-6 parmak aşağıda .... saçımın tipi karışık .D İlk kez banyodan çıkıp kuruttuğum saçıma uyguladım öyle deneme amaçlı bi kalın tutamlar aldım bi ince saçma saçma yaptım açıkcası tabi o kabarıklıkla hoş gelmedi gözüme çoğunuda yapamadım zaten ama ertesi gün uyandığımda süper olmuştu.Çok beğendim 2 gün bozulmadı bu çok hoşuma gitti.Birde yaparken nedendir bilmiyorum reflkes olarak buklelerimi açtım kendim hep elimle Ama bundan sonra açmadan yapacağım kendi kendine bıraksın kendini :)
- Annem ve ablamda kullandı annemin saçı gür kısa ve boyalı onda 190 derecede bile biraz zor yaptık ve kısa süre sonra bozuldu.Daha düşük derecelerde yaptık hele onda hiç tutmadı.Kısa oluşundan ötürü fazlada saramadık zaten.
- Ablamın saçı ince telli onunkide boyalı orta uzunlukta o da sabah yaptı dışarı çıktı akşam geldiğinde çok olmasada inmişti saçı sanırım spreyle desteklemesi gerekecek.
Evde her saç tipine sahip insan olduğu için görüşlerimi paylaşmak istedim almak isteyenler açısından bende ve bizde durum bu :)))))
selam arkadaslara.s.
bı cok arkadas gıbı bnde maşa almak istıyorum ama boyutu konusunda cok kararsızım. bıze yardımcı olmak adına maşa kullanan arkadaslar saçlarının yapılmış halının resımlerını koyabılırlermı.. boylece 19lukmu 25 lıkmı hangısı sacta daha guzelduruyo gorerek tartısmıs oluruz.. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurlerkaydirigubbakcemile3
konik maşayı da deneyin tavsiye ederim. çok beğendim benbi de doğal dalga isteyenlere önerim o kıstırmalı maşalarda bile saçı kıstırmadan yapmaları. saç tutamını elinizle tutun maşayı saçın dine yatay olarak tutup oradan sarmaya başlayın. eliniz biraz ağrıyo ama sonuç daha güzel. bi de ben saçı biraz bükerek sarıyorum maşaya daha güzel oluyo sankimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?