offf çok beğendim 19luk yerine 25lik mi alsam diyorum şimdi aman allahımama saçım kalın benim 19lukla yapınca açıla açıla böyle olur gibime geliyor hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
kizlar yardimiiza ihtiyacim var,
benim saclarim omuzdan 2 parmak asagida az ve ince sacim var.
su an uzamasi icin kürler filan uyguluyorum ama daha yeni basladim.
bana uygun hangi kalinlikta bir masa önerirsiniz? marka olabilir.
hicbir fikrim yok.
ayrica 2 masa almak istiyorum bitanesinle güzel dogal olsun digerinlede bonus istiyorum.
@Dideem 41 kere masallah nazar degmesin saclarina
Bonus istiyorsan çok ince bir tane almalısın, ama denemek en iyisi. Bir gün kuaföre gittiğinde orda dene saçına değişik boyutlarını,
Gerçi kelin merhemi olsa kendi başına ............ Ben de çok kararsızım, 19 mm var bende, biraz daha kalın istiyorum, ama 25 mi daha fazlası mı bilemedim... Benim de saçlarım ince telli.
Boyu sırtımda. Ben de kür uyguluyorum, hatta şimdi yapacağım. Sen hangi kürü uyguluyorsun?
hafta sonu kuaföre gitmeyi düsünüyordum bende gittigimde deniyim hangisi daha güzel gözüküyor :)
burada gördügüm resimlere baktim bence sen 25 lik al güzel olur :))
bugün düzlestiriciyle bukle yaptim ama arkalari cok güzel olmadi onun icin masa istiyorum
ben turplu su kullaniyorum cnm sen hangi kürden uyguluyorsun? sinameki mi???
Evet sinameki,
Turplu suyu da çok merak ediyorum. Nasıl uygulanıyor ki? Bununla ilgli başlık nerede? Sanırım sinamekiden daha etkili, ama kokulu, doğru mu?
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var benim saçlarim kalin telli ve birazda dalgali 19 mm mi alsam daha kalici olur 25 mm mi alsam???ve hangisi daha dogal durur?ben saçlarima fon cekince bile sprey sikmazsam 2 saat sonra kabariyor ve bozuluyor...bu durumda hangi kalinliktaki masayi alsam daha iyi durur ve kisa surede bozulmaz???
(bu arada saçlarim omuzlarimda)
bi kaç sayfa geride bu konuyla ilgili çok şeyler yazıldı :) benimde saçlarım kalın telli ve dalgalı ben 19luk sipariş ettim şöyle ki 19luk normal bukleler yapıyor ince tutam alırsanız ince,kalın tutam alırsanız kalın dalga ( yani doğal ).25lik yukarıdaki (((*mErVe*))) nickli arkadaşımızın paylaştığı fotoğrafta görüldüğü üzere doğal dalgalar yapıyor ama 25lik maşanın kalıcı olması şahsım adına söylüyorum biraz zor olabilir :) Babylissden memnun olmayan kimseye rastlamadım babyliss alacaksanız 19luk almanızı öneririm.Gideceğiniz yerde hem 19luk hem 25lik maşa deneyin hangisinin kalıcı ve güzel olduğuna orada karar verin derim.Umarım anlatabilmişimdir :)
Birkaç sayfa gerileride okudum canim kimisi 19'luk demis kimisi 25'lik ben kalin ama bozulmayan dalgalar istiyorum ama hacim istemiyorum ki zaten saçlarim oldukça hacimli...Yani bonus kafa reklamlarindaki gibide olmak istemiyorum...Ama sanirim benim için en iyisi 19 mm olucak saçlarim zaten kalin telli 25 mm'lik daha dolgun gosterir...Sen ne zaman alicaksin peki deniyince resmini koyarmisin bakalim sende nasil duruyor??Ona gore karar vereyim bende olurmu?
Tabi koyarım ben salı günü oturduğum semtteki mağazaya söyleidm 2-3 içinde getiririz ararız dediler arayan soran yokgelince yapacağım inş. o zaman koyarım.Tam ne zaman geleceğini bilmediğim için birşey diyemeiyorum kusura bakmayın.
Holiday Hair! - YouTube kızlar bu videoda kızın kullandığı maşa 19luk mu ? bakar mısınız.
Bende tam 19 mm almaya karar vermisken bu videodan sonra yine kararsiz kaldim
Bende tam 19 mm almaya karar vermisken bu videodan sonra yine kararsiz kaldim
19lukla kalın bukleler yapan birisi koysa foto ona göre alıcam.Yeri gelir kalın yapmak ister yeri gelir inceKızın saçla ilgili çok videosu var. birde şuna bak her çeşit maşa kullandı.Curling Irons 101 - YouTube
yaptığın yorumları okudum benim saçlarımda kalın telli kabarınca aslan yelesi gibi oluyor:)burdaki yorumları okuduktan sonra maşa almaya karar verdim çünkü kabardığı için sadece topuz yapabiliyordum saçlarımı ve artık çok sıkılmıştım saçlarımdan.internette de mini bir araştırma sonucu babyliss pro 180 25mm almaya karar verdim.hızlıaldan aldım geçen hafta.indirime girmiş dışarıda 70 tl ben 45 tl ye aldım.maşa yapmakta acemi olduğum için ilk yaptığımda tam bir hayal kırıklığı yaşadım çok moralim bozuldu.sonra internette maşayla ilgili bulduğum her videoyu izledim.üçüncü denememde buklelerimi çok beğendim.tabi yine üstünkörü yaptım ne sprey ne bir saç kremi kullanmadığım halde kabarmadı yarım gün evde gezindim saçlarımla sonra tabiki bukleler açıldı.saçların benimki gibi inatçı sanırım bu yüzden 25mm öneririm.tabiki son karar senin canım.dışarıdan alıcaksan dene saçında ona göre al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?