Kıstırmalı maşalar zaten ince telli saçlarda iz yapıyor veya bana özel bir durumda olabilir bu yüzden ben 19 mm olanı direkt üzerine sararak kullanıyorum, diğerlerinin mandalı yok şükür ki...
evveett kararsız basak burcu bende basak burcuyum bende yakın zamanda teknosadan phılıps aldım cunkı babylıs yoktu bulundugum yerde kafama koydugum babylıss 19mm olanından bulamayınca aldım bu 15mm guzelde yapıyor elım alıstı ıyıce ama aklım bablıste kaldı bı arkadasta deneme fırsatım oldu cok guzel bır urun kesınlıkle babylıs al hıc dusunmee...
kızlar ben bayblisden 25lik yada 32lik maşa almayı düşünüyorum.victoria secret mankenlerininki gibi iri dalgaları hangisiyle elde ederim gerçi onlarda bigudi kullanıyorlar ama bigudiyle sonuç alamadım
foto eklerseniz çok güzel olur kızlar:) ben karar veremiyorum 19mu alsam 25mi birde 25de bukle çabuk düşüyor diyenler olmuş kafam karıştı iyce
maşa araştırması yaparken 32 mm maşalarla ilgili yeterli açıklama ve resim bulamamıştım, yazanlarda hem olumsuzdu... yinede aldım ve hemen denedim, sonuç... bayıldım
Eki Görüntüle 800284
maşa araştırması yaparken 32 mm maşalarla ilgili yeterli açıklama ve resim bulamamıştım, yazanlarda hem olumsuzdu... yinede aldım ve hemen denedim, sonuç... bayıldım
Eki Görüntüle 800284
çok guzel olmuş saçların cnım bende 32 mm istıyorum. braunun ısınması falan nasıl
Gerçekten harika görünüyor.Uygulamayı kendin mi yaptın? Öncesinde veya sonrasında herhangi bir ürün kullandın mı? Köpük sprey vs..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?