Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıstırmalı maşalar zaten ince telli saçlarda iz yapıyor veya bana özel bir durumda olabilir bu yüzden ben 19 mm olanı direkt üzerine sararak kullanıyorum, diğerlerinin mandalı yok şükür ki...

Bendede bazeen iz ypar bazen yapmaz.
Ama alıştım da öyle kullanmaya , konik maşa çok zor geliyo o yüzden üşeniyorum ^^
Ancak sonuç daha doğal tabi ^^

ben de braun ec1 ile babyliss pro200 25mm arasında kalanlardanım. tam braun'a karar veriyorum, sonra ısısının yeterli olmadığını okuyorum yorumlarda. sonra tamam babyliss diyorum, bu sefer de onun bazı olumsuzluklarını duyuyorum. kısacası bana da bir el atın nolur, zaten başak burcuyum, kararsızlıktan ölücem
saçlarım uzun ve ince telli bu arada. 32mm de düşünmedim değil, ama onu da araya sokarsam hiç çıkamam işin içinden

evveett kararsız basak burcu bende basak burcuyum bende yakın zamanda teknosadan phılıps aldım cunkı babylıs yoktu bulundugum yerde kafama koydugum babylıss 19mm olanından bulamayınca aldım bu 15mm guzelde yapıyor elım alıstı ıyıce ama aklım bablıste kaldı bı arkadasta deneme fırsatım oldu cok guzel bır urun kesınlıkle babylıs al hıc dusunmee...

pfff =( öneri gelmeyince öğleden sonra siparişimi verdim ben ve braun 32 mm. aldım =(
ama birazdan boynere gidip 32lik ve 25lik babyliss i deniycem. eğer babyliss ağır basarsa siparişimi iptal edip değiştirebilirim, teşekkürler =)

taaaa ne zaman "bu topiğe resim eklerim" demiştim, hazır elimde foto varken yükleyeyim, belki birilerine faydası olur...
efenim babyliss 2325 le ince tutamlarla yapılmış bir maşa, aşağı yukarı böyle duruyor, spreyle felan da 2 gün kadar dayanıyor...
Eki Görüntüle 423467 Eki Görüntüle 423468

kızlar ben bayblisden 25lik yada 32lik maşa almayı düşünüyorum.victoria secret mankenlerininki gibi iri dalgaları hangisiyle elde ederim gerçi onlarda bigudi kullanıyorlar ama bigudiyle sonuç alamadım

kızlar ben bayblisden 25lik yada 32lik maşa almayı düşünüyorum.victoria secret mankenlerininki gibi iri dalgaları hangisiyle elde ederim gerçi onlarda bigudi kullanıyorlar ama bigudiyle sonuç alamadım

canim bende gecen hafta teknosaya gittim deneyip karar verecektim babyliss 19 mm ve 25 mm olanina ama denettirmediler. bende internetten siparis verdim babyliss pro200 25mm, yarin elimde olacak insallah :))) 25 mm ile kalin ve dogal dalga yapilir diye umuyorum :)))

Son düzenleme:
Kızlar benmde maşam babyliss kalın seramik ,resmini bulmadım benzerleri çok var 200 dereceye kadar ayalanıyo ekranı fln var ama ben çok memnunum çok güzel yapıo çok dogal ve kalıcı oluo ben saçım uzunken düğün dernekte bile koaföre gitmez olmuştum çünkü maşalarını begenmiyodum :) Tavsiye ederim.

foto eklerseniz çok güzel olur kızlar:) ben karar veremiyorum 19mu alsam 25mi birde 25de bukle çabuk düşüyor diyenler olmuş kafam karıştı iyce

foto eklerseniz çok güzel olur kızlar:) ben karar veremiyorum 19mu alsam 25mi birde 25de bukle çabuk düşüyor diyenler olmuş kafam karıştı iyce

Canim aldin mi bilmiyorum, musait bir zamanda foto eklerim.. benimki babyliss pro 200 25mm , kesinlikle oneririm. 3 gun boyunca kaliyor sacimda bozulmadan.. ama senin sacinda bilemem benim buklelerim dusmuyor ama herkesin sac tipi farkli sonucta.. bide sacin kisaysa sakin 25 lik alma kalin cunku sarmakta zorlanirsin..

Burdaki yorumları okuyup 25mm almaya karar vermiştim ama denediğimde 2 saat sonra 25mmliklerin düştüğünü görüp 19mm aldım. Saçlarımı 2319e ile yaptım ve resimleri ertesi gün çektim ilk yaptığımda gerçekten düğün saçı gibi oluyo yalnız.

Çok güzel görünüyor.

Ben de almadan once baya arastirmistim, En cok tavsiye edilenler Babyliss, ondan sonra Braun ve Remington da vardi tavsiyeler arasinda.
Magazaya gittigimde hic usenmeden hepsini arastirdim uzerlerini falan okudum inceledim baya. Saclarim da baaya uzun ve kalin ve capuk yipranan oldugu icin secim yapmak zor geliyordu bana ama. Remington Pearl Wand-i gorur gormez iste budur! dedim ve aldim. Cok da memnun kaldim. Cunki 19 mu 25 mi diye de karar veremezken karsima Remington pearl wand-in 13-25 mm yapan masasi cikinca e dururmuyum hic Isster ince yapin bukleleri ister kalin. Superrr. Eldiveni de var, elinizi yakmamak icin, isiyi gecirmiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu da resmi:) ( ilk defa resim yukluyorum insaAllah olmustur)

kızlar benim saçlarım oldukça uzun belimi geçiyo kalçama çok yakın ve dümdüz saçlarım var ne yapsam bilemedim 19 luk mu alsam 25 lik mi alsam 25 lik kendini salar mı acaba falan bide şey düşündüm düzleştirici ile mi dalga yapsam acaba kimi zaman 25 lik gibi duruyo düzleştirici dalgası
bir yardım etseniz harika olur valla

maşa araştırması yaparken 32 mm maşalarla ilgili yeterli açıklama ve resim bulamamıştım, yazanlarda hem olumsuzdu... yinede aldım ve hemen denedim, sonuç... bayıldım

maşa araştırması yaparken 32 mm maşalarla ilgili yeterli açıklama ve resim bulamamıştım, yazanlarda hem olumsuzdu... yinede aldım ve hemen denedim, sonuç... bayıldım

Eki Görüntüle 800284

Gerçekten harika görünüyor. Uygulamayı kendin mi yaptın? Öncesinde veya sonrasında herhangi bir ürün kullandın mı? Köpük sprey vs..?

çok guzel olmuş saçların cnım bende 32 mm istıyorum. braunun ısınması falan nasıl

başka bi marka düzleştiricim vardı, ona kıyasla hemen ısınıyor, düzleştiricinin tam anlamı ile ısınlası 1-2 dk sürüyordu, braun saniyeler içinde ısınıyor ve kullanıma hazır oluyor ve 5 saniye tuttum her tutam saçı, yeterli oldu...

birde saçlarım sarı olduğu için yıpranmaması için braun ec2 aldım, boyalı saçlara özelmiş bu, nem kaybını %50 önlüyormuş...

Gerçekten harika görünüyor. Uygulamayı kendin mi yaptın? Öncesinde veya sonrasında herhangi bir ürün kullandın mı? Köpük sprey vs..?

püf noktasını sormuşsun:) john frieda saç köpüğü kullandım ama bi fark etmedi çünkü tutuculuğu pek yoktu köpüğün, ona rağmen kalıcılığı kalınlığına rağmen iyiydi... ama ben watsonstan sert sprey almayı düşünüyorum, tüm gün sabit durması için...

birde şu dikkatimi çekti, gün sonunda bukleler bozulduğunda saçım elektiriklenip kötü görünmedi, aksine dalgalı fön çekmişim gibi çok hoş ve doğal bi hava kattı...

erkek arkadaşım bayıldı:) ilk gördüğündeki bukleleri ve sonraki halinide çok beğendi, dalgalı havallı fön çektirmişim gibi göründü çünkü, oyüzden beğendim, sabitleyici spreyde alınca tüm gün bozulmaz kanımca...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…