kızlar benim maşam yok almak isterken bi fikir geliştirdim maşaya 10 basar şimdi saçınızı bölüm bölüm alıyosunuz biraz jole sürüyosunuz iki elinizin işaret parmaklarıyla makara sarar gibi uçtan dibine kadar sarıyosunuz sonra onun orda kalması için tel toka takıyosunuz saç bitince saçkurutma makinası ile kurutuyosunuz hem zarar görmemiş oluyo saçlar maşa çok yakıyo ya hemde çok güzel oluyo salmıyo saç maşa illa sprey istiyo ya benim kurtuluşum oldu bu :)
kızlar sefasepeti.comda babyliss pro 180 2319 (19 mm) maşa toplam 35.50 + kargo 7.50 = 43 tl
Sizce nasıl fiyatı ? Ben çekiniyorum netten alışveriş yapmaya elektronik aletler konusunda.Ucuz olunca tereddütte kaldım.Normalinde 55 60 civarı fiyatlar gördüm nette.Alayım mı bu fiyattan bi sorun çıkar mı ? Yoksa güvenilir bildiğiniz başka bi site varsa ordanda bakabilirim.
Eki Görüntüle 321064
herkese günaydın arrkadaşlarrrr..taze taze deneyimlerimi paylaşim dedim belki bi faydası dokunur..
daha önce hiç maşa kullanmamış bi insan olarak, aydan aya çektirdiğim fön dışında, ööle cadı sile gibi bakımsız saçlarla gezmeye tahammül edemeyerek sonunda maşa aldım...araştırmalarım sonucunda da babyliss 2325 nano teknolojili 25 mm modelde karar kıldım
neden 25 mm diyecek olursanız güzeller:
- saçlarım omuz hizasında ama hem kalın telli hem gür maşallah ayrıcana kendinden dalgalı hafif
- her tercihe saygım var ama şahsen ince sık bukleyi hiç sevmiyorum kendime de yakıştıramıyorum, su dalgası gibi geniş ve doğal bukleler elde etmek istiyorum
- ayrıca saçlarım sık sarı balyajlı olduğu için saç sağlığınamümkün mertebe zarar vermeyen bi teknoloji olmasını da istedim
sadede gelelim şimdi:)
- gayet elbecerisinden yoksun bi kadın olarak ilk denememde, yaklaşık 20 dakikada tüm saçlarımı maşalamayı başardım. özellikle biraz kirlenmesini bekledim saçımın ki casır cusur yanmasın. ve gayet beğenildi...sonuçran çok memnunum...işyerinde resim yükleme siteleri yasak olmasa örnek amaçlı foto koyacaktım ama yapamıyorum...aldığım sonuç, bukleden ziyade geniş su dalgası/bukle şekinde oldu bunun altını çizeyim...tabi daha uzun saçta çok daha rahat çalışılır 25 mm ile bunun da altını çizeyim:))
umarım bi nebze de olsa faydam dokunmuştur..
görüşmek üzereee...
kalın telli gür saçlı olanlar 25mm,ince telli zayıf saçlarada 19mm öneririm.Çünkü ince telli saçlarda 25mm tutmuyor
Saç tipi ile bir alakası yok tatlım, çok ince telli saçlarım var ama 32 mm bile çok rahat tutuyor, önemli olan boy... Omuz hizasından yukarıda saçlar için 19 mm, omuzların altında saçlar için 25 mm, kullanılırsa saç gayet güzel tutar, tutmuyorsa maşada iş yoktur... Birde şu var gerçi benimde boy boy maşam var o ayrı ama 19 mm lik maşaya kalın kalın saç sararsanız 25 mm dalgası, 25 mm maşaya ince ince saç sararsanız 19 mm dalgası elde edersiniz, sırf dalga farkı için 2 maşa birden almayın...
Birde şu maşanın tutmaması olayında size bir tüyo, maşa yapacağınız zaman saç kremi kullanmayın banyoda...[/QUOTE
19mm bukle 25mm dalga şekli veriyor ben almadan önce 2sinide denettim saçımda 19mm daha hoş geldi ztn eve gidene kdr 25mmyle yapılı taraf bozulmuştu :) saçlarım sütyen arkası mesafesinde:) bide şuda var 19mm ince sarınınca abiye düğün tarzı oluyor kalın sarmak gerekir ama buklesinden dolayı yukarı toplanıyor biraz 25mmye ben ince sarıp denemiştim arkadaşımın maşasında onda mesela dalga görüntüsü verdi saçlar yukarda olmadı hepsi normal boyutundaydı mesela :) şimdi bunu verip 25mm almayı düşünüyordum 19mmye kalın sarıp uğraşmayım diye çokta kararsızım az önce denedim hatta arkadaşımın maşasını fln saçın belinde olunca 25mm kullanmak isteyeceksin diyo herkes kararsız kaldım bende bu arada maşam babyliss pro200 2361ce arkadaşımnkide bu maşanın 2362ce olanı ztn alırsam 2362ce alcam bende
Çok hoş ve doğal olmuş, çok beğendim ben, tam istediğim boyutta buklemsi dalgalar.
Ama sorularım var...
Her dalgayı ayrı ayrı mı maşaya sardın? Yoksa kalın sarıp sonradan elle mi açtın?
Kalıcılığı ne kadar oldu? Öncesinde veya sonrasında herhangibir ürün kullandın mı?
babylissin bende de var amakalın biraz hiçde doğal yapamıyom düğüne gider gibi oluyom
Evet canım her dalgayı ayrı ayrı sardım maşaya sonrasında pek bişey yapmadım buklelere, saçımda dünden kalma maşa vardı zaten onun üstünden geçtim. İlk yapışımdada böyle olmuştu zaten. Saçıma her zamanki gibi elidorun 7/24 mavi kremini sürdüm yıkadıktan sonra, başka bişey sürmedim. Kalıcılığıda yaptıktan sonraki gün dalgaları biraz açıldı ama hoş durdu. Saçım maşayı çabuk tutuyo zaten, bu maşayıda çok beğendim çok doğal dalgalar elde ediliyor :)
Kalınlığı ne kadarki canım 25mm çok ideal bir boy, gerçi ben 19luk ve 31lik ilede yaptım yine güzel sonuç aldım, düzleştiriciylede yapıyodum. Birazda beceri istiyor sanırım
Bak saçını orta kalın tutamlar halinde al maşaya sar ve çok fazla bekletme birkaç sn tut aç bu şekilde daha doğal oluyor, sonra bi kez de karışık alıp tekrar sar , doğal dursun istiyosan ellerinle dalgaları karıştır, umarım yardımcı oluyorumdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?