buarada dun evkura gdıp maşalarda kampanya varmı dıye baktım ordakı bı bayan dedıkı saçınız belınızde falan olsaydı 25 lıgı onerebılırdım ama goğus hızasında ve benım gıbı omuzlarında olanlar ıcın kesınlıkle 19 dedı
ok canım sagol beklıyorum:) buarada resım nasıl yuklenıyo bılebılsem bende arkadasımın resmını yuklıcem onunda 19luk ve baya ırı oluyo ama benım çozemedıgım bıkere ben denemıstım 19lukla boyle saclarım boru gıbı oldu:)) cok komıktı neden beceremedım anlamadım nıye okadar tuttu onuda anlamadım 3.gun anca ıstedıgım kıvama geldı ama saclarım yaglandıo zaman sacımda rofle vardı cok sertlesmıstı sacım ondanmı acaba okadar tuttu yanı boru gıbı resmen oyuncak bebek sacları gıbı cok cırkındı yaa
bende phılıps in 19 cm liği var cok memnunum tavsiye ederim:)
tamam canımya saçlarına bayıldım masallah yalnız benım ıstedıgım boyle yanı 25lık demek ıstedıgım gıbı ama işte sorun saçlarımın boyu (( sen 19luklada boyle yapabılıyomusun? buarada saçların neguel uzun allahım benımkıler nezaman uzucak ya ( buarada bende bu sene mezun oldum:) aayyy saçlarım o zaman uzunduda ya resım koyamıyorumkı offff soz nasıl yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?