Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayşülcüüümmm heh sanırım daha almadın. hani sana remington 19lukla yaptım kep saçımı kalın oldu demiştim ya o 25 miş canım... amaa 19lukla da yaptım ben o da gayet iri oluyor. fotoğraflarımı bulabilirsem yüklicem canım tamam mı en azından kep saçımı eklerim 25 cmle maşalı olan.

ok canım sagol beklıyorum:) buarada resım nasıl yuklenıyo bılebılsem bende arkadasımın resmını yuklıcem onunda 19luk ve baya ırı oluyo ama benım çozemedıgım bıkere ben denemıstım 19lukla boyle saclarım boru gıbı oldu:)) cok komıktı neden beceremedım anlamadım nıye okadar tuttu onuda anlamadım 3.gun anca ıstedıgım kıvama geldı ama saclarım yaglandı o zaman sacımda rofle vardı cok sertlesmıstı sacım ondanmı acaba okadar tuttu yanı boru gıbı resmen oyuncak bebek sacları gıbı cok cırkındı yaa

yaa makinemin şarjı bitmiş ama bu akşama yükleyebilicemm.
ayşülcüümm sana daha önce anlattığım gibi sarıp öyle de açarsan tam istediğin gibi olur. yanında olsam yapardım valaaa

Son düzenleme:
gel kızDD ya zaten şuan sacımın boyu omuzlarımdan cok az asagıda yanı 25lıkle bı tur bıle donmez

ben sarıp boyle asagı dogru cemmıstım ondanmı oldu acepkı

bende phılıps in 19 cm liği var cok memnunum tavsiye ederim:)

işte bu 25 cmle kep töreni için yaptığım saçlarım canım.
anaamm saçlarım siyah gibi çıkmış:)
ama dediğim gibi 19 cmle de cidden cok güzel dalgalar oluyor.aa

bak sen beni dinle 19 al... hem boyu dediğin gibiyse saçlarının en mantıklısı buu tamam mı=)

tamam canım ya saçlarına bayıldım masallah yalnız benım ıstedıgım boyle yanı 25lık demek ıstedıgım gıbı ama işte sorun saçlarımın boyu(( sen 19luklada boyle yapabılıyomusun? buarada saçların neguel uzun allahım benımkıler nezaman uzucak ya( buarada bende bu sene mezun oldum:) aayyy saçlarım o zaman uzunduda ya resım koyamıyorumkı offff soz nasıl yapıyosunuz

evet ben 19 mm ile de böyle dalga yapıyorum sadece azcık daha sık dalga oluyor. ama yine dalga yapabiliyor musun dersen evet. bu arada çok teşekkür ederim güzel sözlerin için canımm

canım resim yüklemeyi sormuşsun şimdi ben güzel anlatamam ama google aç imageshack resim yükleme yaz orada resimli anlatan bir site çıkıyor ilk başta ordan bakıp yap tamam.

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

bu benım 1 hafta once çekılmıs bı resmım net degıl ama saç boyum bburada ezgicim dedıgın dogru bu boy saça zaten 25lık olmaz ama 1 sene sonra uzucak sonucta yanı ınsallah:)) o zmanda ıstedıgım gıbı olsun ısıtıyorum senın resmındekı sacından daha uzun zaten kullanmıyorm sen o sacında 19lula guzel dalgalar elde edebılıyosan ok :) pekı maşanın markası neydı?

25mm olan remington cis25 hayatımda gördüğüm en harika maşaa.
19 olanı bilmiyorum benim değildi ki
ama remgiton her modeli eminim çok iyidir bikere plakaları çok iyi böyle saç üstünde kayıyor hiç yapışmıyor. bak bu saçına 25mm de olur okadar da iri bişey değil. senin içinde kalmasın istersen dediğim maşaya bir bak. hatta deneme şansın varsa deneyebileceğin biryerde bak

mutlaka zaten denemeden alamam ayy şimdi bu saça 25lık olurmu dıyosun bak dur bı resım daha koyucam ben bu dalgalardan olsun ıstıyorum bunu düzleştiriciyle yapıyodum ama cok zorlanıyorum uzun saçada yapamıyorum o yuzden maşa en iyiysi...

arkadaşımın omuzlarından az daha aşağıda saçları ve dediğim modelin maşasını kullanıyor çok da güzel oluyor. ama pek belli olmuyor burdan saçların çok fazla katlı değilse yani katların kısa değilse içinde kalmasın 25 mm al:):)
saçların uzayana kadar hafif dalgalı kullanırsın =)
ama dediğim gibi 19 la da yapabiliyorum ben. didemin açtığı topikte galiba yazmıştım nasıl yaptığımı öyle yaparsan dalga dalga oluyor

sen kesiiin 25 al canım benim=) ayrıca da modeli çok güzel olmuş

pekı canım senın maşan var dımı? sen hangı markayı kullanıyosun bıde sanırım senınkı 19luk

bıde arkadasının sacı nekada gıdıyo yanı benım aslında 25lıkte tek korkum hemen düşmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…