Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazdım ya daha öncede benim maşam yook yani almadım hiç bilerek çok sık yaparım diye.normalde kendi dalgasını kullanıyorum. ama bu ara aynen ben de alcam.özel günler için falan . ben dediğim modeli alcam canım.
arkadaşımın baya gidiyo saçları ya düşmüyo onun. eğer sen bu en son gösterdiğin modeli istiyorsan en rahatı 25mm al. öyle abartılcak kadar iri değil ki.

pekı canım valla gozumu kararttım 25lık alıcam umarım pısman olmam saclarımda ınce tellı herkes senınkı tutmaz dıyıp duruyo( tesekkurler yarıdmların ıcın sende olmasan(((

nişanım icin kuaförde sardırdım o da 25mm di sanırım o kadar ugrasıldı ama 3 saat sürmedi havasını atmam:)

Eklentiler

• $adsız.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 123
bu da benim babyliss 25mm maşa ile kardeşimin saçlarının hali.bol sprey uzun uğraşlar sonucu omuzlardaki katlı saça ancak bu kadar oluyor.onun saçları kalın telli ertesi gün bile harikaydı bende maksimum 2 saat

Eklentiler

• $adsız.webp
    8 KB · Görüntüleme: 118

öznur çok tşkler cnm ben 25 mm nin nasıl yapacağını çok merak ediyordum. ben de 19 luk var. cnm saçlarını şekillendirirken ne kullanıyorsun? saç spreyi dışında köpük ya da 7/24 kremler kullanıyor musun daha da önemlisi maşa yapmadan önce mi yoksa sonra mı kullanıyosun ?

pekı canım valla gozumu kararttım 25lık alıcam umarım pısman olmam saclarımda ınce tellı herkes senınkı tutmaz dıyıp duruyo( tesekkurler yarıdmların ıcın sende olmasan(((

babyliss 19mm maşa üstüne tanımam.ben aldım kullanıyorum harika ya muhteşem yapıyo saçı tavsiye ederm:dance::lepi:

kızlar birşey soracam babyliss markasının servisi falan var mı ya.. ben daha önce hiç kullanmadım ama babyliss 25 mm lik maşa alıcam ama aklıma takıldı ...

ya yalnız 25lık resımdekı sacı gordumde benımde sacım o boylarda yanı sayılır resmım var zaten... ve benım sacım ınce tellı yanı sanırım 25lık benım ıcın hıc dogru bı tercıh olmıcak cunku oznurun kız kardesının sacı kalın tellıymıs ona ramen bayaa açılmış duruyo emınımkı bendede 2 saat dayanmıaz(( ya azoncede balodakı sacıma baktım 19luktu o fenada degılmıs dur resmımı koyıyım o gun begenmemıstım ama bu arada eger baybylıss maşa dusunen varsa dartıyde 50 tl seramık kaplıları sanırım bende bu kampanyadan yararlanıp 19luk alcam once resmımı koyayım bakalım ne dıceksınız:)) resım delısı oldum bende yaaa

evet bu saçım baybylıss 19luk maşayla yapılmış bır saç:))

saçın çok açılmış bence 25 lik hiç tutmaz gibi geliyo

evet bende suan dıger resımlerımıde ınceledım kesınlıkle 25lık dayanmaz gerci hatırlıyorum o saçı ben kendım yapmıstım ve 6 sn falan tutuum bıraktım yanı cok tutsun ıstemedım ama yınede 4 saat ıcınde bukadar düşmesi 25lıkte yarım saatte düşer demek

bende 19luk var memnunum arkadaşlarım 25lik kullanıyorlardı onlar da memnunlardı ama başka bi arkadaşım da aldı benim 19luk daha güzel.. 32lik alma kesin ama :)

QUOTE=murgiz;8024914]
[/URL][/IMG]
[
[/URL][/IMG]
,
[/URL][/IMG]
kızlar küçük çıktı yaa
kullandığım maşa rowenta elit model look gayet güzel ama bayağı kalın bir maşa 19veya 25 mm lik olduğunu zannetmiyorum üzerinde yazmıyo boyutu ama bennim saçım uzun olduğu için memnunum kalın bukle yapıyo ben öle seviyom [/QUOTE]

ya canım dalgaların cokguzel olmus keskem 19lukmu 25lıkmı bıleydınD ya hiç gormedınmı 19luk 25lık maşalar hanı hangısı gıbı gelıyo sana???bı tahmının vardır elbet

bende 19luk var memnunum arkadaşlarım 25lik kullanıyorlardı onlar da memnunlardı ama başka bi arkadaşım da aldı benim 19luk daha güzel.. 32lik alma kesin ama :)

senın yokmu bı resmın hadı bence sende bı reesım koymalısın bakın ben ganı ganı koyuyorumDD bu arada dıdem ılk sayfadakı resmıne baktım cooookkk guzelyaaa usttekı resımler ozellıkle cok dogal durmus alttakı arkadan cekılmıs fotonda bıraz bukeler belırgın ben daha karmaşık istıyorum ama usttekılere bayıldım

cnm ben arkamı göremediğim için o an açamadım. haklısın arkası aynı eski model saçı gibi olmuş ben de hiç beğenmedim. ama hangi boyutta yaptığını göstermek için koydum resmi. elimle açınca öndekiler gibi oluyo. eğer 25 lik almayı düşünüyosan kesinlikle önce dene. çünkü başka saçta tutan 25 lik sende tutmayabilir. ve 25 lik tutsa bile uzun süre kalmıyo ki.

evet bende yaptımmı ıkı gun gıtsın ıstıyorum en azından bı gun dolu dolu gıtsın ya ıyıkı varsınız yaaa :)) sanırım en dogrusu yanı benım ıcın 19luk cunku resımlerımı ıyıce ızledım gece sonunda ıyıce düşmüşler kı 19lukla yapmıstım tabı 6 sn degıl 10 sn tutsaydım daha dayanırlardı ama 25lıkle belkı 20 sn tutsam bıle dayanmıcak... ya dıdemcım saclarına gercekten bayıldım ama ben yaaa uzatmak ıcın ozel bısey yaptınmı( bnımkıler senın yanında kedı kuyrugu gıbı kalır

:))) ben saçlarıma devamlı ya düzleştiri ya maşa yapıyorum. 2 ya da 3 günde bir mutlaka yaparım. o nedenle yıpranmasını azaltmak için bitkiderman ın şampuanını ve sabununu kullanıyorum. tamamen bitkisel. daha sağlıklı olduu için daha çabuk uzuyo ama kırılmasına çare bulamıyorum. nefret ediyorum kırık olmasından ya. BitkiDerman sitesini bir incele istersen. dökülmeye karşı yapıyolar bu ürünleri aslında ama şampuan ve sabunu herkese tavsiye ediliyor. istersen sen de dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…