- 1 Temmuz 2009
- 6.059
- 6.690
- 773
- Konu Sahibi ayşül
-
didem sen babyliss mi kullanıyon 19luktu değilmi nerden anlıyorsunuz 19luk yada 25 lik olduğunu
19mm çok guzel maşa yeni aldım.Saçlarım belime kadar ama muhtesem yapıyor.Üstelik fiyatı 40-50 cıvarı cokta uygun .Eğer saçlarında iri dalgalar olussun ıstıyorsan 25mm ama bukleler olsun ıstıyorsan 19mm maşa uygun olacaktır.
Kızlar yaa...
Bende de babyliss 25mm lik maşa var.1 sene olmuştur alalı ama kullanmayı bir türlü beceremiyorum.Çok güzel bukle yapıyor aslında.Bir kere harika yaptım saçımı ama saçımda fön vardı fönün üstüne yaptım muhteşem oldu.Ama fönsüz yaptığım zaman beceremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz bana bi anlatırmısınız sırayla.
Mesela ilk önce saça birşey sürüyormusunuz.
Saçı nasıl ayırıyorsunuz.Maşaya nasıl sarıp nasıl açıyorsunuz.
Didemciğim seninde saçlarına bayıldım hayatım...
Bana sorarsanız 25mmlik ve babyliss derim 32lik hiç almayın saçta durmuyor ve saç çok uzun değilse zaten saçı maşanın üstünde ancak bir kere döndürebilirsiniz ve çabuk düşüyor saçtan.
19luk denemedim ama kalın saç tutamıyla nasıl oluyor bilmiyorum bence en iyisi 25mmlik ne ince ne kalın...
cnm aslında ben de herkese elektriklenmeyi önlemek için ve daha kalıcı olmasını sağlamak için ne yaptıklarını soruyorum. ben kendi yaptığım kadarıyla anlatıyım sana. Kuru saçımı 2 ye ayırıyorum önce. (yandan kullanıyosan yandan, ortadan ayırıyosan ortadan olcak şekilde) bir tutamını tokayla topluyorum. diğer kısmı da en allatn başlayarak yapıyorum. ensede olan bir tutam saçı (kalın tutmalar halinde alıyorum ben ) ayırıyorum. diğerlerini yine yukarda topluyorum. ayırdığım saçın en uç kısmınından başlayarak maşaya doluyorum. benim saçlarım uzun olduğu için maşada biraz fazla bekletiyorum. sonra saçı açmadan maşayı içinden çekerek bırakıyorum saçı. sonra bir üst tutama geçiyorum aynı işlemleri diğer saçlar için uyguluyorum. 3 tutamda bir de saçlarıma elidor hareketli bukleler saç kremini biraz sürüyorum ve kalın olan tutamlarımı elimle ayırıyorum. bütün tutamlar bu şekilde yapıyorum. umarım anlatabilmişimdir canım..
evet canım evkura bak mutlaka çünkü 2 haftadır falan vardı bu kampanya. eğer yoksa bile arzum alacağına babyliss al, düzleştiriciye acil ihtiyacın yoksa.. hiç riske atma kendini.. 50 tl ye 2 ürün verse bile eğer içine sinmezse kullanır mısın?
aa ben hep maşayı yere paralel tutuyordum, yani yan tutuyordum o şekilde bekletiyordum. saçı maşadan çıkarırken, maşayı dik konuma getirip içinden saçı çekiyordum. gerçektende dibinde absürdlük oluyodu :)) bundan sonra dik denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?