Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada benim maşam 19 luk ama anca 1 gün gidiyo :))) havalar çok sıcak sanırım o yüzden. o nedenle hemen kış gelsin istiyorum kışın yine 2 gün sağlam giderr :))

ayşül hangi marka almayı düşünüyosun? remington mu babyliss mi?

ya aslında remıngton nıyetındeyım ama bayblısste olabılır sankı baybylıssler daha uygun fıyat olarak ?? bı onerıdemı bulunucasın:) hem sen kullanıyosun bılırsınde:)

didem sen babyliss mi kullanıyon 19luktu değilmi nerden anlıyorsunuz 19luk yada 25 lik olduğunu

didem sen babyliss mi kullanıyon 19luktu değilmi nerden anlıyorsunuz 19luk yada 25 lik olduğunu

ben remington kullanıyorum. babyliss in de modelinin özelliklerinde yazıyor zaten kaç mm lik olduğunu. 1 kere görünce zaten maşaya bakarak anlıyosun boyutunu. ayşül babyliss de alabilirsin güzel bir marka ben onun maşasını da kullanmıştım ama farklı bir maşa press'n curl saçlarım kısayken yani omuzlarımın biraz altındayken kullanıyodum yemin ederim yok böle bi maşa kışın 2 gün hiç ama hiç bozulmadan duruyodu. ama tavsiye etmem zaman alıcı uğraştırıcı. seyrek saçı olanlara tavsiye ederim ama annemde çok hoş duruyo o maşa

Arkadaşım bende bundan aldım bi merak ama hiç memnun deilim, saçlarım kalın telli olduğu için hiç hoş durmuo + uzun süre bekletmem gerekio. senin saçların nasıl ve nasıl yapıosun??

dıdemcım zaten akılmda sadece ıkı marka var baybylıss ve remıngton başka markalara artık guvenım yok mesela braunun duzleştırıcısını kullanıyorum ama hıc memnun degılım seramık plakaları soyuldu varmı boyle bısey yaaa okadar para verdım bıde.. neysekı garantısı bıtmedı ama bıtınce bıdaha soyulursa nolcak bıde cok fazla yıpratıyo sacımı kuzenımınkı baybylıss hergun neredeyse duzlestırıyo ama benım kadar yıpranmıyo.. o yuzden başka markalara tovbelıyım

cnm bence iki markada güzel. tek fark remingtonun malzemesi daha farklı saç üzerinde kayıyo resmen. ama babyliss de çok güzel arada bir fark yok ikiside gayet güzel şekil veriyo. babyliss daha ucuz ve kampanyaları oluyo, istersen takip ederek al cnm. şimdiden güle güle kullan..

ya bu arada bugun arastırırken bışeye rastladım arzum markasının hem duzlestırıcı hemde maşası bı arada olan bı urunu var seramık kaplamalıymıs kalınlıgıda 25mm ya fıyatıda 50tl gorunce sok oldum aslında tam ıstedgım gıbı bısey ama braun bıle benı hayal kırıklıgına ugrattı arzuma gene hıc guvenemıyorum...

cnm arzum kullanan bir arkadaşın falan varsa çevrende mutlaka danış.. ben hiç tanımıyorum arzum kullanan birini. cnm evkur larda kampanya var. remington 19mm (benimkinin aynısı, şu an en üst model) maşa ve düzleştirici beraber 110 muydu neydi. o civarlardaydı. bir onu da araştır istersen

aaa burdakı evkura bı gıdıp bakıym.. ya zaten yok arzuma falan guvenemem parası uygun ama sonra cope gıdıyo daha pahalıya gelıyo(

evet canım evkura bak mutlaka çünkü 2 haftadır falan vardı bu kampanya. eğer yoksa bile arzum alacağına babyliss al, düzleştiriciye acil ihtiyacın yoksa.. hiç riske atma kendini.. 50 tl ye 2 ürün verse bile eğer içine sinmezse kullanır mısın?

Kızlar yaa...
Bende de babyliss 25mm lik maşa var.1 sene olmuştur alalı ama kullanmayı bir türlü beceremiyorum.Çok güzel bukle yapıyor aslında.Bir kere harika yaptım saçımı ama saçımda fön vardı fönün üstüne yaptım muhteşem oldu.Ama fönsüz yaptığım zaman beceremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz bana bi anlatırmısınız sırayla.
Mesela ilk önce saça birşey sürüyormusunuz.
Saçı nasıl ayırıyorsunuz.Maşaya nasıl sarıp nasıl açıyorsunuz.
Didemciğim seninde saçlarına bayıldım hayatım...
Bana sorarsanız 25mmlik ve babyliss derim 32lik hiç almayın saçta durmuyor ve saç çok uzun değilse zaten saçı maşanın üstünde ancak bir kere döndürebilirsiniz ve çabuk düşüyor saçtan.
19luk denemedim ama kalın saç tutamıyla nasıl oluyor bilmiyorum bence en iyisi 25mmlik ne ince ne kalın...

cnm aslında ben de herkese elektriklenmeyi önlemek için ve daha kalıcı olmasını sağlamak için ne yaptıklarını soruyorum. ben kendi yaptığım kadarıyla anlatıyım sana. Kuru saçımı 2 ye ayırıyorum önce. (yandan kullanıyosan yandan, ortadan ayırıyosan ortadan olcak şekilde) bir tutamını tokayla topluyorum. diğer kısmı da en allatn başlayarak yapıyorum. ensede olan bir tutam saçı (kalın tutmalar halinde alıyorum ben ) ayırıyorum. diğerlerini yine yukarda topluyorum. ayırdığım saçın en uç kısmınından başlayarak maşaya doluyorum. benim saçlarım uzun olduğu için maşada biraz fazla bekletiyorum. sonra saçı açmadan maşayı içinden çekerek bırakıyorum saçı. sonra bir üst tutama geçiyorum aynı işlemleri diğer saçlar için uyguluyorum. 3 tutamda bir de saçlarıma elidor hareketli bukleler saç kremini biraz sürüyorum ve kalın olan tutamlarımı elimle ayırıyorum. bütün tutamlar bu şekilde yapıyorum. umarım anlatabilmişimdir canım..

Anladım canım peki maşayı saçına doladıktan sonra maşayı yan mı tutuyorsun dikmi.
bu da önemliymiş galiba.Yani maşa kafana parelelmi bekliyorsun yoksa dikmi...

canım maşayı sardıktan sonra dık tutucaksın yanı saçın yıne aşagıya dogru bakıcak.. bılmem anlatabıldımmı:)) dıger turlu dıp kısmında bı abzurtluk oluyo:)

aa ben hep maşayı yere paralel tutuyordum, yani yan tutuyordum o şekilde bekletiyordum. saçı maşadan çıkarırken, maşayı dik konuma getirip içinden saçı çekiyordum. gerçektende dibinde absürdlük oluyodu :)) bundan sonra dik denerim

yoo duzlestırıcıye suan pek ıhtıyacım yok cunku elımdekı ıdare edıyo zaten cokta kullanmıyorum en son ıkı hafta once duzlestırdım:)) zaten sacım kısa ya içimden gelmıyo( dalgalı olunca en azından bıraz havalı duruyo delphin

oleyyy dıdem sonunda benımde sana bı faydam oldu galıbaDD balo ıcı arkadasım maşayı bana verırken ozellıkle bunun ustunde durmustu kesınlıkle maşayı aşagı dogru tut dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…