- 1 Temmuz 2009
- 6.060
- 6.694
- 773
- Konu Sahibi ayşül
-
oleyyy dıdem sonunda benımde sana bı faydam oldu galıbaDD balo ıcı arkadasım maşayı bana verırken ozellıkle bunun ustunde durmustu kesınlıkle maşayı aşagı dogru tut dıye
evet sıcaklar cok etkılıyo ınsanı ben kışı daha cok sevıyorum yagmur olmadıgı sureceDD saçlarım bozuluyo hele dalgalı saç kışın daha bi kullanışlı........ mınnıcık canım senın renkle ne problemın var bak aman dıyım cok oynama saç rengınle ılk sayfalara gıt bak benım saclarıma boyu nerde (( oysa daha gecen belımın bıraz ustundeydı.... rofle olmadı boya olmadı bıdaha rofle derken mahvettım
ezgi ayşül hayatta maşa alamaz bu kararsızlıkla onu iyi tanıyorum ben:)) alsa ilk başta ben kurtulucam maşa muhabbetinden:)))başımın etini yedi
ezgi ayşül hayatta maşa alamaz bu kararsızlıkla onu iyi tanıyorum ben:)) alsa ilk başta ben kurtulucam maşa muhabbetinden:)))başımın etini yedi
didemcim ben avonun bi kremi var onu kullanıyorum banyodan snra bide banyoda saçıma maske yapıorum maşa konusuna gelincede maşanın iç kısmına degil dış kısmına sarıyorum saçımı kalın tutamlar alarak hem dışına sarınca daha kolay oluyo ve istedigim kalınlıgı yapabiliyorum bi dene sende umarım istedigin gibi olur:))
19 luk babyliss nano tekn.var şimdi onu mu alsam doğal duruyor mu?19 luk 25 arasında kalanlar bence 19 luk alın arada zaten pekte bir fark yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?