Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oleyyy dıdem sonunda benımde sana bı faydam oldu galıbaDD balo ıcı arkadasım maşayı bana verırken ozellıkle bunun ustunde durmustu kesınlıkle maşayı aşagı dogru tut dıye

cnm benimmm :)) senin zaten bana daha öncede faydan olmuştu kii.. remington almadan önce baya konuşmuştuk seninlede maşalar hakkında. iyiki de konuşmuşuz çok yararını gördüm. şimdi üşenmesem kalkıp saçıma maşa yapıcam dik tutarak :))) ama sıcakta hiç içimden gelmiyo kışş gelsin artık yhaaa :)) sıcakta ne saç yapmak ne makyaj yapmak içimden geliyoo

tmm kıslar aynen dediğiniz gibi deneyeceğim.Resim koyarım diyeceğim ama bu aralar saç rengimle başım çok büyük dertte önce tekrar röfle yaptırayım ondan sonra koyarım resmini...

evet sıcaklar cok etkılıyo ınsanı ben kışı daha cok sevıyorum yagmur olmadıgı sureceDD saçlarım bozuluyohele dalgalı saç kışın daha bi kullanışlı........ mınnıcık canım senın renkle ne problemın var bak aman dıyım cok oynama saç rengınle ılk sayfalara gıt bak benım saclarıma boyu nerde(( oysa daha gecen belımın bıraz ustundeydı.... rofle olmadı boya olmadı bıdaha rofle derken mahvettım

Seninde başına geldi yani öylemi.Bak aşağıda linki veriyorum bana yorumda bulunursan sevinirim...
Rezil olan saçlarımı ne yapayım... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayşül sonunda üye olup geldim:))arkadaşalr ben babylissin 19mm maşasını kullanıyorum ve çok memnunum hem kalın yapabiliyorum hemde ince.25mm istiyodum aslında denedim yarım saat snra açıldı bilginize:))

ezgi ayşül hayatta maşa alamaz bu kararsızlıkla onu iyi tanıyorum ben:)) alsa ilk başta ben kurtulucam maşa muhabbetinden:)))başımın etini yedi

yok bnde az önce sordum hala kararsızmış o ölse karar veremez en iyi ben bilirim dua et yanında degilsin vala:)))diyorum ona bnmkinden al daha ne diyim:)

evet ne yazıkki bnde 25mm lik istiyodum ama tutmadı( saçım kalın telli olmasına ragmen.ya 19mm liklede kalın yapabiliyorum o yüzden pişman degilim:))senin saçlarınıda gördüm çok güzel olmuş ben onun biraz daha kalınını yapabiliyorum 19 mm o yüzden mutluyum:))

cnm o dalgaların daha kalınını yapmak için ne yapıyorsun? saçlarını kalın tutamlar halinde mi maşaya sarıyorsun? bir de elektriklenmeyi önlemek için ne kullanıyorsun? ve bu kullandığın ürünleri maşa öncesi mi yoksa maşa sonrasında mı uyguluyosun? amma soru sordum yha :))

ben soylıyım hıcbısey kullanmıyo saldım cayıra mevlam kayıraPP bu arada ask olsun ya bırı benım 4 senelık arkadasım bırıde kadınar klubunden yardımcı dostum dıdem ıkınızede askolsun( ne cok cekıstırmıssınız benı napıyım saclarım suan kısa ve uzatmayı dusunuyorum..uzunken hangısı daha guzel durucak bunu anlamaya calısıyorum. moon arkadasım!!! sende maşanı ver bana bı gunluk denıyım gonlumcePPP

kızlar bende maşa almayı istiyorum ama 19 luk mu 25 lik mi karar veremedim.. saçlarım uzun doğal duran dalgalar istiyorum ne alayım?????

didemcim ben avonun bi kremi var onu kullanıyorum banyodan snra bide banyoda saçıma maske yapıorum maşa konusuna gelincede maşanın iç kısmına degil dış kısmına sarıyorum saçımı kalın tutamlar alarak hem dışına sarınca daha kolay oluyo ve istedigim kalınlıgı yapabiliyorum bi dene sende umarım istedigin gibi olur:))

vala tubacım dene önce hangisi hoşuna giderse onu al ben 25 lik istiyodum denedim hemn düştü bnde 19mm lik aldım babylissin tavsiye ederim ben çok memnunum hem kalın hem ince yapabiliyosun

tşk ederim cnm ilgin için.. denerim ben de dediğin gibi :)) Şeniz

19 luk 25 arasında kalanlar bence 19 luk alın arada zaten pekte bir fark yok

ayşül artık maşa alsın saçlarını güzel güzel yapsın fıstık gibi olsun resmini de koysun diyenleerrr=)=)

canım benim biz biraz arkandan konustuk evet ama kızma kızma ben de öyle senin gibi kararsızım ama bak arkadaşın 19mm ile kalın yapabiliyormuş ki ben de dedim sana yapıyorum diye. heh öğren ondan işte kurs al moondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…