Doğal Saç Bakım Kürleri Saç parlaması öneri ve yorumlar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ben haftada 2 kere yağ bakımı yapıyorum
(maşa ve fönden mümkün olduğunca uzak duruyorum tabi)
bu kadar yerimseniben

bana yag bakımları pek yaramadı nedense
kokularından bı kere rahatsız oldum o zamandan berı suremıyorum hıc
ama kısın haftada bır kere turplu su yapardım
acayıp faydasını gordum
onun harıcınde sırke de sacı parlatıyor dıyolar ama emın olamadım ben pek fark goremedım acıkcası
bır kac kez de banyoda son duruluma suyuna bebe yagı kattım..
daha hos oldu buklelerım..

john frıeda urunlerı de daha fazla parlatıyor sankı sacları.. onun sampuanını kullandıgımda saclarım baya toparlamıstı kendını..

Parlaklık için tek başına elma sirkesi yeterli...kaydirigubbakcemile5
Ama çok uzun süre ve düzenli kullanmanız gerekir.yerimseniben

yağlar kokmuyor canım sahtesini almış olmayasın CADIARZU

canim benim koku duyum kullandigm bi ilac neticesinde malesefki cok keskinlesti..
siz almamis olabilirsiniz belki ama bi bugday yagi bugday papatya yagi papatya kokmuyor mu smidi? bana gore kesinlikle kokuyo.. oyle ki kokularindan yatamiyorum bile.. o yuzden kullanamiyorum artik pek..

arkadaşlar saolun qerçekten faydalı bilqiler en etkiliside sirke sanırım ama yinede çok çok etkili olmuyor.Ünlülerin saçları qibi parlamıyor saçlar malesef hele benimki qibi matsa:) sanırım onlar kozmetik ürünlerle bu hale qtiriyorlar..

Çok boyayan biri olarak benimde parlamıyor
Daha 1 ay oldu bakır karamek yaptım kendi rengime dönmek istiyorum
Açma işlemide olunca düzleşitirici vs. saç uçlarım aşırı kırıkkk
Ve saçlarım kazık gibi eski rengime çevirim bir süre sadece bakım yapacağım

Not: Bir ara saçımı kuaför aşırı kısa kesmişti ve ben badem yağı,hint yağı,saçıma sürerdim bazen yatar sabah yıkardım bazen daha normal bekletirdim durularken de elma sirkesi koyardım durulama suyuna gerçekten etkisini çok gördüm saçlarım acayip parlardı,,Hatta erkek arkadaşım bile saçların çok güzel parlıyor demişti şimdii gelin görün birdeee:gitme:

Canım benimde önceden parlardı sanırım dediğin qibi boya matlaştırıyor ... ama ilk boyadığında değil tabi ben boyuyorum 2. yıkamaya kadar saçlarım ışıl ışıl parlıyor sonra donuklaşıyor :)) yazın ortasından beri elma sirkesi kullanıyorum tamm iyi ama kesin çözüm değil. kozmetik başka çaresi yok. saça parlatıcıyı sıkacaksın anında parlaklık verecek :)))) ama ben öyle bi ürün bilmiyorum

Benim saçlarım boyalı , ayda 1 boyardım nerdeyse ama pırıl pırıl parlıyo..

Kullandığım formulleri yazdım. hem uzatıyor ,hem parlatıyor.. önceden mısır püskülü gibi tüyümsü olan saçlar şimdi dikiş ipi kadar kalın!!!!
kalın parlak sağlıklı.. (6aydır kullanmıyorum! )

**Susam yağı saçı parlatır.
Ama bana göre susam yağına para vereceğine tahin içine az bi pekmez koy.... hem kanı temizler tüm vücuduna yarar , hemde saçların hayalindeki gibi olur

** Sirkeli suyu nerde kullanırsanız kullanın parlatır..camları temizlerken ,saç vs.. zemuszemus

Back
X