Doğal Saç Bakım Kürleri Saç parlaması öneri ve yorumlar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
lavantayı kaynatp son durulama suyuna koyuyrdm.sertlteşme oluyordu zaten 4 5 kere yaptm vazgeçtm. bak n e dicemm...ben buralarda bi yerde sinameki okumuuşum galıba bugun gittim sinamekı aldım sac uzatma için.ama konuuyu bulamıyorum.sen blıyormusun ??

ben durulama suyuna sirke katıyorum üzüm sirkesi ve de saçımın nemini aldırdıktan sonra ya az bişey elime badem yağı alıp tüm saçlarıma güzelce yediriyorum ya da durulanmayan kremlerden alıp saçlarıma yediriyorum hem daha parlıyor hemde saçımın dalgaları daha güzel oluyor

evde uygulama formülü değil belki ama avonun bi spreyi var yeşilli bişey saçı inanılmaz parlatıyor bi yere gideceğin zaman saçına sık parıl parıl parlıyor indirime girdiğinde kaçırma derim
ama saçının diplerine sıkınca çok fazla parladığından sanki saç yağlıymış gibi görünüyor diplerine sıkmazsın

ben durulama suyuna sirke katıyorum üzüm sirkesi ve de saçımın nemini aldırdıktan sonra ya az bişey elime badem yağı alıp tüm saçlarıma güzelce yediriyorum ya da durulanmayan kremlerden alıp saçlarıma yediriyorum hem daha parlıyor hemde saçımın dalgaları daha güzel oluyor

evde uygulama formülü değil belki ama avonun bi spreyi var yeşilli bişey saçı inanılmaz parlatıyor bi yere gideceğin zaman saçına sık parıl parıl parlıyor indirime girdiğinde kaçırma derim
ama saçının diplerine sıkınca çok fazla parladığından sanki saç yağlıymış gibi görünüyor diplerine sıkmazsın

benim aradığımda tam öyle bir şey cnm araştıracağım ama tam adını hatırlarsan çok çok iyi olur :) teşekkürler

benim aradığımda tam öyle bir şey cnm araştıracağım ama tam adını hatırlarsan çok çok iyi olur :) teşekkürler

advance technıques mirror shine spray
avondan almıştım ben bunu
indirime girdiğinde 7-8 liraya fln almıştım tam hatırlamıyorum ama
fotosunu da çektim
dsci0701.jpg

Yusecim saçını kalınlaştıran formül susam yağı ve sirke mi pek anlamadım da:)
Sirke doğal krem gibi birşey bana göre, parlaklığını pek farketmedim ama acayip yumuşatıyor:)
Lavanta da cazip geldi denemek istiyorum ;)

ben buna benzer bi sprey aldm saçımı yağlandırdı bilginiz olsun bu spreyde onun benzeri sanırım saç kremi yerine kullanılıyo ama hem yağlandırıyo hem saçın yapış yapış olabiliyo saç durulanmadığı için dezavantaj bitiremedim de bir türlü yine bu 8 liraymş ii mş lavantaya gelince ben denedim saçlarm parıl parıl gezdm ama geçici tabi her banyoda yapman lazım

ben kepek için konazol diye bi ilaç almıştm.ama kepektn çok saçımın parlamasına yaradı :D malesef bitti ama 1-2 haftadır kullanamıyorum.saçlarım yine eski haline döndü :( en yakın zamanda yenisini alıcam.pahalı bişey de diil zatn.5 tl :)

en iyi yontem nekızlar parlatmak için?böyle parıl parıl ışıl ışıl olsun istiyorum cok mt görünüyo saçım yaaaaaaaaaaa

saçlarını soğuk suyla yıka yada zeytin yağlı bi maske yap veya durulama suyna limon suyu ve elma sirkesi dök:D

ben hindistan cevizi yağı uyguladım bi tavsiye üzerine bayağı farketti tavsiye ederim. Bir de son durulama suyu soğuğa yakın bir ısıda olursa da parlaklık artıyor.

ben defnegarlı şampuanı ve bakım kremini kullanıp birazcık sirkeli su döküyorum banyodan çıkarken normalde saçlarım boyadan matlaşmasına rağmen parlıyor artık parıl parıl =) tavsiye ederim

Hic bisey yapmiyorsaniz bile banyodan cikmadan sacinizi soguk suyla yikayin :8: Ama su buzz gibi olmak zorununda degil, cok soguk su kepek yapabiliyor. Hafif soguk olsun cok güzel parlatiyor. Benim boyadan matlasmis saclarimi isil isil yapti :51:

canım saç rengi çok önemli... açık renk saçlar ne yaparsan yap fazla parlamıyor, koyu renk saç acaip parlıyor...
Canim aslinda onun renkle ilgisi yok sac telinin kalinligiyla ilgisi var. Acik renk saclar daha ince tellidir o yüzden pek parlamaz. Koyu renk özellikle siyah saclar genelde kalin tellidir daha iyi parlar ve gür olurlar. Tabi istisnalar da var, benim saclarim acik kumral ama kalin telli oldugu icin parliyor, kardesiminkiler koyu fakat ince telli oldugu icin mat :8:

Son düzenleme:
Back
X