Doğal Saç Bakım Kürleri Saç parlaması öneri ve yorumlar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
canım en kolayı değil ama yağlar vs. ler bende hiç iişe yaramadı bir tek sirke oda azıcık :) ben kozmetik bir şeyler arıyorum hani saçıma sıkaym anında parlatsın vs. onuda hiç bir arkadaştan bulamadım . en iyi olan sirkeye kaldı :))

en iyisi lavanta lavanta lavanta..saçınıza sürün durulayın..bakın nasıl reklam yıldızı kızlar gibi saçlarınız parlıyor..

en iyisi lavanta lavanta lavanta..saçınıza sürün durulayın..bakın nasıl reklam yıldızı kızlar gibi saçlarınız parlıyor..

lavanta yağı mı var canım .. anlatırmısın biraz nasıl uyqulayacağız :)

canım saç rengi çok önemli... açık renk saçlar ne yaparsan yap fazla parlamıyor, koyu renk saç acaip parlıyor...

canım öyle ama yinede sarışın olupta ışıl ışıl qezen çok ünlü varr :)

bir tutam lavantayı yaklaşık bir buçuk su bardağı kaynayan suya atın ..ve 4-5 dakika demlendikten sonra..hemen süzün ılınınca saçınıza sürün.(.ben saçımda kuruyana kadar bekletip duruluyorum..).
sonrada ılık su ile durulayın..

Susam ve tatlı badem yağı kullanıyorum duş öncesinde
Son durulama suyunada elma sirkesi koyuyorum
Öyle yıkıyorum saçlarımı
Çokta faydasını gördüm..

sirkeyi suylamı karıştırıp saçınıza sürüyosunz acaba ben hiç kullanmadım da ne kadar kullanıyosunuz:delphin:

son durulama suyuna sirke koyup saçı duruluyorsun cnm ben şahsen göz kararı koyuyorum .bazen çok kaçırdığımda oluyor..

sirke yaptm parladı ama kaşındırdı hepp

evet sirke parlatıyor ama bence kaşınmasının sebebi başka ,öyle bir yan etkisinin olacağını sanmıyorum :)

son durulama suyuna sirke koyup saçı duruluyorsun cnm ben şahsen göz kararı koyuyorum .bazen çok kaçırdığımda oluyor..

evet sirke parlatıyor ama bence kaşınmasının sebebi başka ,öyle bir yan etkisinin olacağını sanmıyorum :)

bilmiyorum ki,kaşındırdı.gliss kullanıyorum o da buaralar kasındırmaya basladı acaba ikisi birden daha mı fazla kasındırdı.

Back
X