Herkese merhaba. Yakın zamanda saç rengimde değişikliğe gittim. Koyu tonlara döndüm. Beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için de kendime yakıştırdım, yakın çevremden de olumlu yorumlar aldım. Bir süredir flörtleştiğim birisi vardı. Onun duyguları oldukça yoğundu hatta evlilik konusunu dahi açmıştı.(ben bu kadar ileriye dönük plan yapmak istemedim, henüz flörtüz) Bu saç rengi değişikliğimden kendisi hiç hoşnut olmadı. Neden yaptın gibi sorular sordu. Son iki gündür de bu sebepten bana soğuk davranıyor.
Bu olanlar fazlaca saçma değil mi? Saç nedeniyle güçlü duyguların böyle saçma şeye dönüşmesini anlamlandıramıyorum. Üstelik şu anki saçlarımdan çok memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Bana çok yakıştı. Bahsettiğim kişinin yaptıkları mantık dışı değil mi?
Bu olanlar fazlaca saçma değil mi? Saç nedeniyle güçlü duyguların böyle saçma şeye dönüşmesini anlamlandıramıyorum. Üstelik şu anki saçlarımdan çok memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Bana çok yakıştı. Bahsettiğim kişinin yaptıkları mantık dışı değil mi?