Saç Uzatma Yöntemleri Saç uçlarından aldırmak ve bakım.Sonuç uzayan saçlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
saçlarımın uçlarından bi buçuk cm kadar anneme aldırdım çünki kuaföre gidince 15 cm birden alıyolarrr emek emek uzattığımız saçlarımızı bir anda yok ediyolar dertleri neyse hala anlayamadm ama....neyse asıl konu şu ki anneme aldırdım uçlarını bi güzel temizledii ve saçlarımı her gün yıkadım nerdeyse ama pirinç suyuyla bakım yaparak daha sonrasında yıkadım ve saçlarım uçlarından aldırmadan önceki halini 2 hafta içinde geçti bilee çoktan geçti hem de hihoyyythihoyyythihoyyyt ve bunu sizinle paylaşmak istedim belki işe yarar diye uçlarından aldırmak saçı harekete geçiriyor benceee;saç canlılık kazanıp yenileniyor :jeyyar:

Cnm saçlarının sağlıklı uzamasına çok sevindim Şeniz
Benim kuaförüm de kes dediğim halde kesmiyor adam beni resmen çıldırttı
ama geçen hafta kestirdim bende kırıklarını kes kes diye diye :jeyyar:
benim kuaför sanırım bi acayip mirmirmirmir
bende iki günde bir turplu su yapıyorum cnm gerçekten yumuşacık oldu saçlarım süprizzzzz
pirinç suyunu nasıl kullanıyorsun yazar mısın kaydirigubbakcemile5

bi avuçtan fazla pirinci alıyorum iyice yıkıyorum onu ve yıkadığım suyunu saç diplerime gelecek şekilde kafamdan aşağı döküyorum çok basit bişi :) 3-4 saat duruyo bazen tüm gün durduğu oluyo..kuruduktan sora kafanda olduğu bile belli olmuyo zatenhihoyyythihoyyyt çok güzel bişi yaniii ben kendi adıma memnun kaldımm kaydirigubbakcemile2

uçlarını kestirince evt saç canlanıyo bunu herkes bilir...............

yooo ben bilmiyodm yeni yeni öğrenmeye başladım ve bunu paylaşmak istedim....bilenler de vardır tabii ki de........

ben size teşekkür ederim asıl arkadaşlar çok güzel bi yaklaşımla bana teşekkür etmişsiniz ben teşekkür ederim asıl ŞenizŞenizŞenizhihoyyyt

teşekkürler paylaşımın için, beklettikten sonra yıkıyor musun saçını.

evet canım 2-3 veya 4 saat ya da tüm gün bekliyo...zaten pirinç suyunu da bu sitede görmüştüm yaptım memnun kaldım..herkeste aynı sonuç olur mu bilmem ama ben memnun kaldımmhihoyyythihoyyyt

çok güzel paylaşım olmuş canım yaa..bende kestirdikten sonra şu pirinç zımbırtısını denemeye düşünüyorum..

çok önemli bişi değil belki ama gene de denemeye değer :)))

uçlarından aldırmakla uzamanın alakası yok saç dipten uzar sadece görünümünü düzeltmiş olursunuz

Çok Güzel Sevndim Senn Adına :) !! Bende Kestircem Ama 2 Aydır Cesaret Edemiyorum . Kendim Kesicem Bende Senin Gibi Korkuorm Yaa Bide Senin Saçların Kalın Telli Mi İnce Mi ??

bende kstrdim bugünn bayaa kısaldı cnkü cok kırlmıstı cok yanmıstı uçları
pirinci deneyeyim bendee :)
saol tatlımm paylaşımın içinnnn :)

kuförlerde kesme hastalığı varmıs bi yazıda okumustm kestikçe kesesi geliyormuş o yüzden yani o kadar abartı kestikleri yoksa sac coktan temizleniomus kırıklardan benim kuoförde abartıyordu ben yıktım ortalıığı ihihihi sonra hep sorar oldu bu kadar yeterlimi diye ben boyunu ayarlıorum o kesio

çok ince telli saçlarım :) uçlarından aldırmak çok faydalı ben ayda bi kere aldırıyorum artık çok güzel uzuyor....sadece şekil verilmiyo uçlarından aldırmakla saç kendine geliyor...

uçlarından aldırmakla uzamanın alakası yok saç dipten uzar sadece görünümünü düzeltmiş olursunuz

saçımı kestirince resmen birden hızla uzuyor.bence de kestirmek saçın uzamasına fayda ediyor.hatta tırnaklarımda da aynı şey oluyor..gayet uzun tırnaklarım var ve bunun formülü düzenli olarak ucundan azıcık azıcık tırnak makasıyla kesmek:lepi:

ben sçımı pazar gnü kestrdm ve bi cnlılık var pskoljkmi blmiyorm ama brden uzamş gbi geldi

evet kesinlikle saç hemen kendine gelip uzamaya başlıyor...özellikle düzleştirici vb.şeyler kullananlar ayda bir veya 2 ayda bir uçlarından aldırmalı saça çok iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…