Saç Uzatma Yöntemleri Saç uçlarından aldırmak ve bakım.Sonuç uzayan saçlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saçların uçlarından kestirince daha sağlıklı oluyor ve sağlıklı olduğu içinde uzuyor.
Şu kuaförleri ne yapmalı bilemiyorum, 3 ay önce kestirdim öyle berbat olduki hala hergün toplamak zorunda kalıyorum. O kadar kısa kat varki istediğim modeli kestirmem için baya bir beklemem gerekiyor. -tatlicadiarzu-

canım turplu suya yumurta sarısı koyuyomusun :?

sacımı düzenli olarak ayda 1 kez kestirirdm sonuc noldu saclarım durdu artık uzamıo benimkiler cok hızlı uzarlardı herkes sasırdı buna sacların küsmesi deniomuş kızlar haberiniz olsun..

sacımı düzenli olarak ayda 1 kez kestirirdm sonuc noldu saclarım durdu artık uzamıo benimkiler cok hızlı uzarlardı herkes sasırdı buna sacların küsmesi deniomuş kızlar haberiniz olsun..

Nası ya benimkilerde mi küstü yoksa senağlama

Benim saçlarım da uzamadığından 3-4 ayda bir kestiriyordum ama bu ay kestirirken kuaför uzatmak istiyorsan her ay uçlarından alalım dedi. Saç dipten değil uçlarından hava alır dedi. Bugüne kadar 3-4 ayda bir kestirme yönetimimden bir sonuç alamadım.Her kestirişimde hepsi gitti uzayanların bir de böyle deniycem. Hem benim saçım kesilince çok daha rahat şekil alıyor. 10 sene önce 15 günde bir kestirirdim hatırlıyorum çok güzel ve sağlıklılardı. Ama şimdi cesaret edemem 15 günde bire:=)) Ayda bir iyiydir..

yıllaarrdırr uçlarından kestire kestire uzun saç hayalimi bitürlü gerçekleştiremedim,bende 6 ay veya bi sene duruyorum saçlar iyice uzuyo ama uçları berbat hale geliyo,kuaföre gidiyorum tabi kırıkları alalım diyince o kadar zaman durup iyice kırılan saçlarım kırıklardan temizlenirken kısalıyo haliyle.ama kırıkları aldırınca saç kolay taranıyo,canlanıyo ve gerçekten daha hızlı uzuyo,öle bi uzuyoki 1 yıl içinde çok yıpranmadığı sürece. bu sefer üçgen kestirmeyi planlıyorum daha uzun görünüyo.

Benim için de kabus saç uçlarından kesmek ama mecburuz.

Çünkü uçları kırılıyor, çatallaşıyor, yukarı doğru gitmeye başlıyor ve kopuyor. Bu sefer ne oluyor - bir yandan uzatırken diğer yandan saçlar kısalıyor resmen. Yok kopar, yok birbirine dolanır tararken hiç olmayacak yerden kopar vs.

Bu yüzden bakıma devam edip aynı zamanda saçlar için bu tehlikeyi ortadan kaldırmak gerekli. Hiç dokunmayacağım diyordum ama resmen kötülük yaptığımı farkettim saçıma. Artık erkek arkadaşımla birlikte alacağız kırıklarımızı
sengözlerimebaksanab

ben bu yola bas koydummm kıslar ucundan kestırıcem havuc suyu denıcem muskat denıcem pırınc suyu dokucem saclarıma 2 ayım var uzadı uzadı uzamadı kestırıcem mınıcık kendıme ceza

uçlarından aldırmakla uzamanın alakası yok saç dipten uzar sadece görünümünü düzeltmiş olursunuz

saçın kırıklarını aldırmazsan uzamaz
tam tersine kısalır
kırık saç kırılan yerden kopar
koptukça da kısalır
ayda 1 er cm kökten uzayan saç 3 er cm uçlardan kırılırsa mümkün değil uzamaz o saç
bu nedenle kırıkları aldırmak gerekir uzaması için
özellikle maşa ve düzleştirici yapanlar iyi bilir bunu
bu arada paylaşım için teşekkürler pirinci deneyeceğim

bende bugün güya uclarından kestirdim saclarımı ensemde olan sac kulagımın hizasına geldimafoldumben

saçlarımı yaklaşık 1 yıldır hiç kestirmedim bırakın 1 ayı mirmirmirmir

ama benim saçlarım turplu su ve zeytinyagı bakımıyla gayet saglıklı uzuyor. kesinlikle uzamaz diye bir şey yok. omuzlarımın üstünde olan saçlarım su anda belimde yaptıgım bakımlarla ve asla ama asla kesmedim

bu arada saçlarım ince telli ve bukle bukle dir. hem cabuk kırılan cinsten hem tararken zor gibi ama yaptıgım bakımlarla bunu en minimuma indirdim. geçen gün kuaföre gittim saçını en son ne zaman kestirdin dedi. bende 2 ay falan anca olmuştur dedim oda belli zaten saçında hiç kırık yokmuş dedi fisfisfis

eğer 1 yıl falan desem saçlarıma saldırırdı kesmek için eminim :ecrin_bebek: neyse sonucta bakarsanız kesmedende ince ve cabuk yıpranan saçlarınızı uzatabilirsiniz kolay gelsin opuyorumnanaktan

ben bunu kuaförüme sordum o da saçın havayı uçtan köke doru nufuz ettiğini söledi kırık uçlar hava alamıyor kökten ya da kırıldığı yerden kendini bırakarak kopuyormuş bu nedenle saçlar kırıldığında çok az kesmesini sadece kırıklarını almasını tembih ediyorum her alındığında alındığının iki katı uzuyor we çok daha az yıpranıp kırılıyor uçlardan alma işlemini tekrarladıkça saç daha hızlı ve sağlıklı uzuyor tabi düzleştirici de her gün kullanılınca çok kırar hatta yakar hiç iyi değil yarısından keserler saçını sonra...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben de dün gittim kuaföre.ama artık baştan maddelerimi sıralıyorum.
1.boyundan kısalmayacak.
2 katlar kısalmayacak.uzatıp katacam çünkü.
3 aramakas kesinlikle kullanılmayacak
4 ustura asla kullanılmayacak.
ucundan 4-5 cm keselim dedi.olmaz zaten siz onu kesersiniz 4-5 de düzeltirken gider ben zorla uzatıyorum dedim:))))))
bide dedi ki pirinç özlü şampuan varmış onu kullanın oda güzel uzatır dedi:)))
hangi marka dedim oda sır olsun dedi.sanırım lorealin..bilen varsa lütfen yardım.......

canım bu bilgiyi paylaştığın için çok ama çok teşekkürler, kuaförümle inatlaşıyordum çünkü hadi canım saç uçtan mı uzuyo diye ama resmen bakış açım değişti şuan aydınlandım:) hafta sonu 2 cm de olsa kestireceğim

kızlar saç kökten uzar bu yüzden tüm bakım maskelerini saç diplerine yaparız... TALES'e katılıyorum bende bir yıl hiç kesmeden ama çok iyi bakarak saçlarıma ve çok az kırıkla saçlarımı belime kadar uzatmıştım... şımarıklığımdan gittim kestim, şimdi yine uzatacağım... kırık aldırmanın bence tek amacı çok kırılır artık saç dipleri hava alamaz hale gelir, odur yani saç uzamaya etkisi... beni yıllarca kandırdılar yok keselim keselim daha çabuk uzar da bilmemne.. her kırıkta kuaföre koşarsak hayatta uzamaz o saçlar...

ya bende nette okudum saç kırıkların aldırmak sadece boyunu kısaltır diyor uzmasında etki etmez diyor
şaşırdım kaldım offfffffffff

bence etkili...çünkü ölü kısımlardan kurtulunuyorrr

erkek arkadaşım pirinçin kılları çabuk uzattığını söylemişti kaydirigubbakcemile3 demek ki doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…