Havuçtaki beta karoten saça kızıllık verir mi ki ?
Ahh guzel havucum
Bende havuc suyu maskesi yapmistim 2 haftada saçlarimin uzunlugu inanilmaz atmisti resimlerde gorunce inanamamistim cunku insan okadar uzadigini hissetmiyor tekrar baslicaktim sinavlar nedeniyle yapamadim 2 ay yapicam tekrarr. Deneyin pisman olmazsinz valla yanliz biraz ugrasli oda gulu seven dikenine katlanir misali
Saçında boya var mı? Ben geçen saçımı koyu kahveye boyattım ama renginde bir değişim istemiyorum açıkcası o yüzden artık havuç kürü yapmaya cesaret edemiyorum sende değişim olmuş muydu canım? Çünkü saç uzatma konusunda en çok havuç kürü etkili oldu bende
Pardon cnm gormemissim yorumunu,benim saçimda boyadan baska bisey yokHer renk denemis bi insanim, havuc kuru banada çoook çook yaradii okadar sey denememe ragmen hatta dur resim ekliyim.
Eki Görüntüle 750331 Eki Görüntüle 750332
Renk konsunda malesef saç rengini aciyor gordugun gibi zaten o yuzden yapicaksan once renginin tadini cikar boya zamanin yaklastiginda yap istersen. bu resimdede 5 kere yapmistim mayis ayinda cokta miss uzamisti
Pardon cnm gormemissim yorumunu,benim saçimda boyadan baska bisey yokHer renk denemis bi insanim, havuc kuru banada çoook çook yaradii okadar sey denememe ragmen hatta dur resim ekliyim.
Eki Görüntüle 750331 Eki Görüntüle 750332
Renk konsunda malesef saç rengini aciyor gordugun gibi zaten o yuzden yapicaksan once renginin tadini cikar boya zamanin yaklastiginda yap istersen. bu resimdede 5 kere yapmistim mayis ayinda cokta miss uzamisti
peki yumurtanın bayazıylamı karştırıcaz yoksa sadece sarısınımı kullanıcaz anlamadım.bu resimlerin arasında kaç ay fark var..hemen uzuyormu?çünkü benim hemen uzatmam lazım çünkü çok kısa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?