Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatan havuç maskesi

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
saçımın rengini çok az açtı gibi geliyor :)

Bir ilerleme, renkte değişim var mı canım? Peki ne kadar uygulanacak bu kür? Sinamekiye 8 kür sonra araveriliyor.sonra devam.bunda böyle bir şey var mı?

Bir ilerleme, renkte değişim var mı canım? Peki ne kadar uygulanacak bu kür? Sinamekiye 8 kür sonra araveriliyor.sonra devam.bunda böyle bir şey var mı?

evetttt dahada acıldıı :) onu hic bilmiyorum ama ben daha fazla yapmıycam ne olur ne olmaz diye yeter bence bu kadar :)

evetttt dahada acıldıı :) onu hic bilmiyorum ama ben daha fazla yapmıycam ne olur ne olmaz diye yeter bence bu kadar :)

Saçın ne renk peki? Benim röfleli olduğu için daha kötü olur mu diye endişeleniyorum.peki uzadı mı saçların? Ne kadar uzadı?

Saçın ne renk peki? Benim röfleli olduğu için daha kötü olur mu diye endişeleniyorum.peki uzadı mı saçların? Ne kadar uzadı?

selam bebekim :) bioblas sarmaşık özlü saç uzatan sampuan cıktı dediler gittim aldım inanılmaz sonuc verdi yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum diplerim nasıl kaşınıyor (resmen 3-4 cm cıktı sacım yine) bu şampuan UZATIYORRR denemelisin öptüm cokkkk

O kadar çok yöntem var ki kafam çok karıştı :// saça vitamin sürmek zararlı diyorlardı bi ara..sürekli bağımlılık yapar kullanmadığın an sönük gelir diyorlardı o yüzden sinameki bemiks kürünü sadece 1 kere uygulamıştım :/ acaba havuç kürümü yapsam kızlar? ama siyah saçımın kızıllaşmasını istemiyoruuuuuum

Ben sinameki uyguluyorum 2.yi dün yapdım devam da edicem çünkü saçlarını döken arkdaslar var benim olmadı maşallah inşda olmaz. Havucuda denemek isdiyorum sinamekiyi dün yapdım havucuda cumaertesi yapıcam arada zaman geçsin sampuanımda zaten karışımlar varr saçlarım uzun zamandır boyadan düzleştiriciden yandıgı için omuzlarımın 5-6 cnm yukarsında
kestirmişdim temmuuzun 8inde.. bazı kısımları omuzlarıma degmeye basladı çabuk uzasın isdiyorum inş ıkı kürün uygulanması zararlı olurmu uygulayan varmı sinamekyi ve aynı zamanda havucu? :):18:

Aynı anda uygulanmıyor diye biliyorum ben.

Ya iyi çok güzelde 3 bardak su koyunca baya sulu bişey oluyoo saça sürerken çok zorladım siz zorlanmıyomusunuz :))))

acaba kaç ayda 3-4 cm uzadı

bende bugün ilk defa denedim tabikii hemen uzamasını beklemiyorum ama rengim koyuydu biraz açıldı bir de saçım çok kuru oldu cuma günü bir daha uygulamak istiyorum bakalım yine aynı mı olcak

bende bugün ilk defa denedim tabikii hemen uzamasını beklemiyorum ama rengim koyuydu biraz açıldı bir de saçım çok kuru oldu cuma günü bir daha uygulamak istiyorum bakalım yine aynı mı olcak

saçların ne renkti de açıldı biraz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…