saçımın rengini çok az açtı gibi geliyor :)
Bir ilerleme, renkte değişim var mı canım? Peki ne kadar uygulanacak bu kür? Sinamekiye 8 kür sonra araveriliyor.sonra devam.bunda böyle bir şey var mı?
evetttt dahada acıldıı :) onu hic bilmiyorum ama ben daha fazla yapmıycam ne olur ne olmaz diye yeter bence bu kadar :)
Saçın ne renk peki? Benim röfleli olduğu için daha kötü olur mu diye endişeleniyorum.peki uzadı mı saçların? Ne kadar uzadı?
Saçın ne renk peki? Benim röfleli olduğu için daha kötü olur mu diye endişeleniyorum.peki uzadı mı saçların? Ne kadar uzadı?
Ben sinameki uyguluyorum 2.yi dün yapdım devam da edicem çünkü saçlarını döken arkdaslar var benim olmadı maşallah inşda olmaz. Havucuda denemek isdiyorum sinamekiyi dün yapdım havucuda cumaertesi yapıcam arada zaman geçsin sampuanımda zaten karışımlar varr saçlarım uzun zamandır boyadan düzleştiriciden yandıgı için omuzlarımın 5-6 cnm yukarsında
kestirmişdim temmuuzun 8inde.. bazı kısımları omuzlarıma degmeye basladı çabuk uzasın isdiyorum inşıkı kürün uygulanması zararlı olurmu uygulayan varmı sinamekyi ve aynı zamanda havucu? :):18:
canım saçım koyu kahverengi hatta siyahda denilebilirdi ama şimdi açık kahverengi en az 3 4cm uzadı :)
Aynı anda uygulanmıyor diye biliyorum ben.
[h=4]Gerekli Malzemeler:[/h]- 2 tane orta boy havuç
- 1 tane yumurta
- 3 su bardak su
[h=4]Yapılışı ;[/h]- Havuçlar rendelenir,
- 3 su bardak su kaynatılır,
- Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
- Su 25-30 dk kaynatılır.
- Sonra su süzülerek,
- Yumurtayla çırpılır.
- Maskemiz hazır.
[h=4]Uygulama:[/h]- Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
- Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.
Haftada bir saça uygulayabilirsiniz...
Mutlu olmana sevindim canım. İnşallah ben de saç konusunda mutlu olurum.
1haftadır kullanıyorum bakalım ne olcak fotoğrafları çektim 1ay yada 2ay sonra gelişme var mı bakalım:))
Pardon cnm gormemissim yorumunu,benim saçimda boyadan baska bisey yokHer renk denemis bi insanim, havuc kuru banada çoook çook yaradii okadar sey denememe ragmen hatta dur resim ekliyim.
Eki Görüntüle 750331 Eki Görüntüle 750332
Renk konsunda malesef saç rengini aciyor gordugun gibi zaten o yuzden yapicaksan once renginin tadini cikar boya zamanin yaklastiginda yap istersen. bu resimdede 5 kere yapmistim mayis ayinda cokta miss uzamisti
bende bugün ilk defa denedim tabikii hemen uzamasını beklemiyorum ama rengim koyuydu biraz açıldı bir de saçım çok kuru olducuma günü bir daha uygulamak istiyorum bakalım yine aynı mı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?