- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Blackcatt1
Hayır
aybuss
yok kuaför. Önce uzayacak. 1 yıldır yeter artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canımAh kuzucum bende o kadar istiyom inş olur. Bence senin olur temmuz ortası gibi
Ara vermek iyi olabilir aslında canım dinlenip yeniden başlamakben bi müddet ilgilenmiycem bezdim![]()
sen daha yeni ara vermemismiydinben bi müddet ilgilenmiycem bezdim![]()
Kuzucum motivasyonum kaçtı .ağlayan smile . Koyamadım Bi türlü su ağlak smıle yısen daha yeni ara vermemismiydin![]()
yapma ya ne guzel tam tempoda ilerliyordunKuzucum motivasyonum kaçtı .ağlayan smile . Koyamadım Bi türlü su ağlak smıle yı
Kuzum benim Yayapma ya ne guzel tam tempoda ilerliyordun![]()
lami cimi yok kendini topla bakimlara tekrar basliyorsun laf dinlemem ona goreKuzum benim Ya
bu kararlilikla devam.canim o.zamana kadar cokkkk rqhat uzar 6_7 cmSaclarim 7 cm falan uzasa baba kısa gelmeyecek, inşallah temmuza kadar bu tempoyla uzar![]()
sevdabuzer H Hayriye birdal
Blackcatt1
0mayra zaten ayda 1 cm uzasa en kotufak ihtimal 3 cm uzuyor, bunlara ek olarak bakimlarimda 1 cm uzasa 3 ayda 6 cm uzar demek temmuzda rahatlarım ve de hiç kesmiycem
Zaman su gibi akıyor aybussum merak etme hiç canını sıkma uzayacakSaclarim 7 cm falan uzasa baba kısa gelmeyecek, inşallah temmuza kadar bu tempoyla uzar![]()
sevdabuzer H Hayriye birdal
Blackcatt1
0mayra zaten ayda 1 cm uzasa en kotufak ihtimal 3 cm uzuyor, bunlara ek olarak bakimlarimda 1 cm uzasa 3 ayda 6 cm uzar demek temmuzda rahatlarım ve de hiç kesmiycem
Ben de bugün hindistan cevizi bakimi yapacagimTAMAM BAŞLIYORUZ akşam diplere sinameki uçlara hindistan cevizi yağı