- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Ahahah icicek miyiz o kürü ya
Aynen icmek zorundayım
2 ay adet olmuyorum o daha kötü
Hadi ya.
Test yaptır mutlaka
Aynen gideceğim bunu uygulayayim da. Hastanelerden nefret ederim ben
Kullanmadım henüz canım ya ombre yaptırıcam o zaman kullanırım diye düşünüyorum
Anladım canm :)
Doğal saça mı ombre Yaptırcan ?
Bide su Elmalı maske vardı ya dha almadım onu alsam mı karar veremedim :)
Watsonsdan aldığım argan yağlı balım kremini kullanıyorum gerçekten işe yarar bişey saçlarımı yumuşattı banyodan çıkınca kurulduktan sonra bi foto vardı ya saçma sapan cadı Gbi o hali kalmadı :))) yakın zamanda yeni fotoğraflar Atıcam
Uçlarım boyalı ama akmış artık yani..
Ben o elmalı bakım maskesini bilmiyorum ya hangisi bu ?
Ben şampuana arıyorum genelde :)
O da çok iyiymiş galiba Elmalı saç maskesi miydi öyle bişey ..
Şampuan dedin de restorex şarmasık özlü şampuanı biliyor musun ??
Nelly mi ?
Biliyorum iyi ama ben uzattigina inanmıyorum çok fazla..
Şuan gliss siyah kullaniyorum
Evet nelly :)))
Şampuan olarak onu alacaktım da ? Almasam mı acaba ? Ipek kullanıyorum içine çam terebendin koymuştum
Nelly janna kullanıyor :)
Memnunlar var ama restorex :)
Canım Nelly elmalı saç maskesi çook güzel bir maske. Ben 1 kutu bitirdim Ankarada bulamadım ama İzmir'e gidince direk alıcam kendisinden 1 kutu daha.
İnan bana dünya para döküp 200 mllcik şişesine verdiğimiz maskelere bin basar.. Hem 500 ml mi ne kutusu hemde cok güzel yumuşatıyor saçları.
Ayrıca watsons'ın ballı olan saç maskesi de çok güzeldir ama sürekli kullanırsan saçı biraz ağırlaştırabiliyor.:)
Bu arada ben restorex 2 kutu kullandım..Kullandığım zamanlarda saçımı uzattığını düşünüyordum fakat uzatmıyormuş.
Şuan ne sinemaki ne restorex kullanıyorum ama saçlarım yine aynı uzadı:))
Bence ne yaparsak yapalım saçlarımızı oldugundan fazla hızlı uzatamayız.
Ama çok iyi bakım yaparsak sağlıklı ve güçlü uzamasını sağlayabiliriz. Bu yüzden saç maskeleri ve saç serumlarına yöneldim ben daha çok.
Şuan John Frieda'nın koyu sarı saçlar icin nemlendiricili şampuanını kullanıyorum. İçinde bal,yulaf ve jojoba yağı varmış. Saç kremi olarakta gliss'in oil nutritive saç kremini kullanıyorum hem durulanan hem durulanmayan. Saç maskemi de yine nelly elmalı alacağım :)
Çok tesekkür ederim- Janna - :)
Kesinlikle nelly Elmalı saç maskesinden almalıyım o zaman .. : )
Saçlarının boyu bna göre iyi benimde o kadar olsa uzatmak için uğraşmayı bırakıp bakımlı görünmesi için uğraşırdım...
Saçlarını çok beğendim :) benim de öyle olsalar keske dümdüz ama su aralar düzelme var gibi yine de öyle dustan çıkıp kurutup dışarı çıkılmaz benimkilerle
Rica ederim canım gercekler işte :)))Canım bol bol zeytinyağı&badem yağı karıştırıp sür saçlarına.
Sana bir tüyo veriyim ıslak saçlarına sür bu karışımı. O zaman daha etkili oluyor:)
Bu arada teşekkür ederim iltifatların için.
Rica ederim canım uygula farkını göreceksin..İlk duşa gir saçlarını ıslat kremle ve durula sonra tara ve zeytinyagı badem yağı sür.Rica ederim canım gercekler işte :)))
Teşekkür ederim bi daha ki yağ bakımımda bu dediğini uygulycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?