• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Yapısal sanırım..
Küçük küçük saçlar çıkıyor kenarlarından
O minik saçlar, dökülüp yerine çıkan bebek saçlar canım, şu sıra onlardan bende de çok var, saçlarımı kurutuyorum bir bakıyorum diken diken haha

O minik saçlar, dökülüp yerine çıkan bebek saçlar canım, şu sıra onlardan bende de çok var, saçlarımı kurutuyorum bir bakıyorum diken diken haha

Aynen işte çok rahatsızlık veriyor :(

ince telli tamam
Yağlı tamam
Uzun nooo
Sağlıklı noooo :KK70:

Vallahi canım, 3 ayda bir uçlardan bir miktar aldır, böylece hem boydan kısalmaz hem daha sağlıklı uzar. Benim saçlarım şu an istediğim boyda yani göğüs altımda ama katlardan kurtulmak için 2 ayda bir kesiyorum. Bir daha düz saça kat attırmak mı aynen nooooo nooooo :eek:

Vallahi canım, 3 ayda bir uçlardan bir miktar aldır, böylece hem boydan kısalmaz hem daha sağlıklı uzar. Benim saçlarım şu an istediğim boyda yani göğüs altımda ama katlardan kurtulmak için 2 ayda bir kesiyorum. Bir daha düz saça kat attırmak mı aynen nooooo nooooo :eek:

Benimde göğsümde

kuzu kattan nefret ederim bende :D asla asla asla :D

Nasil gidiyo guzelm?
Ben derdimden iyice unuttum sac uzatma topigimi..

Back
X