- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi mydreams93
-
Haftada iki bakım yapıyorum zaten hem sinemaki hem dax olarak birer çay kaşığı ekliyorum daxa zaten çok fazla karıştırmıyorum teşekkür ederim öneriniz için :)Daxsın icerisinde yeterli yaglar var aslında cok karıstırmanıza gerek yok . daxsı bir gun yaglarida iki gun snra filan yapsan haftada ikikez ayri bakim yapmis olursun buda gayet yeterli canm hepimizin tez zamanda uzar ins
Çok güzelll uzama kesinlikle varKızlar 20 günde nasıl sizce bana uzamış geldi ama cm olarak ölçemiyorum evde hiç ölçü olmadığı için
Çok teşekkür ederiiim daha uzun saçlarımızı görürüz inşallahh :)Çok güzelll uzama kesinlikle var
Maşallah şifa olsun :)))Bugünkü bakımım dax+zeytinyağı+hindistan cevizi yağı sabah yıkamayı planlıyorum
İnşallahh sınav haftam sekmeye uğratmamaya çalışıyorumda bakalım ne kadar da başarılı olabilirsem :)Maşallah şifa olsun :)))
Benimde sınav haftamİnşallahh sınav haftam sekmeye uğratmamaya çalışıyorumda bakalım ne kadar da başarılı olabilirsem :)
Allah kolaylık versin canımmmBenimde sınav haftambugün 5. Sinameki kürü
Amin sana da hepimizeAllah kolaylık versin canımmm
Paylas canim gorelimBugünkü bakımım dax karışımı şimdi sürdüm gece yıkıcam :) fotoğraf paylaşmamak için zor duruyorum ama henüz bi uzama olduğunu düşünmüyorum ümidimi kaybeder gibiyim
3 hafta önce boyadım canım üç haftada dibim anca bu kadar geldiPaylas canim gorelim
Guzel bence canim3 hafta önce boyadım canım üç haftada dibim anca bu kadar geldi
Çok az bence ya bir ayda bir cm nerdeyseGuzel bence canim
Bu da 5 haftalık sonuç sağdaki fotoğrafta kat attırıp uçlarından aldırdım birazcık :)Guzel bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?