Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğüm

Daxsın icerisinde yeterli yaglar var aslında cok karıstırmanıza gerek yok . daxsı bir gun yaglarida iki gun snra filan yapsan haftada ikikez ayri bakim yapmis olursun buda gayet yeterli canm hepimizin tez zamanda uzar ins
Haftada iki bakım yapıyorum zaten hem sinemaki hem dax olarak birer çay kaşığı ekliyorum daxa zaten çok fazla karıştırmıyorum teşekkür ederim öneriniz için :)

Kızlar 20 günde nasıl sizce bana uzamış geldi ama cm olarak ölçemiyorum evde hiç ölçü olmadığı için

Eklentiler

• IMG_6990.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bugünkü bakımım dax+hindistan cevizi yağı+zeytinyağı sınav haftamdan dolayı anca vakit bulabildim Bu arada sinemaki otunu bıraktım hem saçı kurutuyormuş diye duydum hemde çok yorulmasın saçlarım istedim birde revoxun at kuyruğu şampuanını çok önerdiler saç uzatıyorlar diye onu aldım deneyimleyip bilgilendiririm yine bugün ilkkez kullanıcam sadece kokusu harika onu söyleyebilirim :)

Bu hafta anca yeni bakım yapabildim daxla tabiki :) bir ara biotin hapı almıştım üşendim içmedim bugün tekrar ona başlıyorum at kuyruğu şampuanım bitene kadar fotoğraf atmıcam o zamana kadar dax ve biotin kullanıcam totem yapıyorum kızlar inşallah çekmeden durabilirim :)

Eveet yine daxımla dolu dolu bir gecedeyim :) bakımım dax karışımım şimdi sürdüm saçımı poşetleyip havluyla sardım sabah yıkayacağım ve biotine aksatmadan devam ediyorum birde şampuanıma bu hafta doğum kontrol hapı eklemeyi düşünüyorum

Bugünkü bakımım dax karışımı şimdi sürdüm gece yıkıcam :) fotoğraf paylaşmamak için zor duruyorum ama henüz bi uzama olduğunu düşünmüyorum ümidimi kaybeder gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…