- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi mydreams93
-
Haklısın canım en azından iki üç ayda bir gerçi benim daha sık yapmam lazım düzleştiriciyi bırakamıyorum malesefKırıklı uzun saç mı kiriksiz gec uzayan saç mı bi de bunu düşünmek lazim tabi. Ben kırık görüntüsünü sevmedigim icin arada güvendiğimiz bir kuaföre ya da kendimiz kestirme taraftariyim
Ben de birakamam diyodum ama kendi dogal haliyle de kullanilabiliyomus canim biraktigim zaman uzamasi hizlandi ve saclarim yumusadi. Asla birakamam diyosan da isidan koruyucu spreyler var onlari tavsiye ederimHaklısın canım en azından iki üç ayda bir gerçi benim daha sık yapmam lazım düzleştiriciyi bırakamıyorum malesef
Normalde duştan sonra uçlara argan yağı veya mucizevi yağdan kullanıyorum ama haklısın canım onlar daha çok işe yarar bi bakıyım onlaraBen de birakamam diyodum ama kendi dogal haliyle de kullanilabiliyomus canim biraktigim zaman uzamasi hizlandi ve saclarim yumusadi. Asla birakamam diyosan da isidan koruyucu spreyler var onlari tavsiye ederim
Kac gunde bir bakim yapıyorsun canimKızlar selamm :) Bugünkü bakımım dax yalnız daxı bemiks ve evigen ampülle badem yağıyla karıştırıcam bir yemek kaşığı da zeytinyağı katıcam 5-6 saat sonra yıkıcam
Genelde iki günde bir yapıyorum canım belli olmuyor bazen haftada iki yapıyorum bazen haftada üç bu hafta son zaten iki haftalık araya giricem artık :)Kac gunde bir bakim yapıyorsun canim
Ben her gun yapiyorum neredeyse durduramiyorum kendimi takinti oldu saclarimi dokcem en sonundaGenelde iki günde bir yapıyorum canım belli olmuyor bazen haftada iki yapıyorum bazen haftada üç bu hafta son zaten iki haftalık araya giricem artık :)
Biraz dinlensin canım saçların birazda zaman ver kendi yağıyla kalsınBen her gun yapiyorum neredeyse durduramiyorum kendimi takinti oldu saclarimi dokcem en sonunda
Cok guzel uzamissKızlar 8 aylık uzamam :) hiç uzamıyordu zannediyordum uzuyormuş oysaki 16 cm uzamış fakat iki aydır sadece bakım yapıyorum bir kerede kesim yaptırdım bir iki cmcik moral oldu bu foto :)
Ayy :) asıl amacım kasıma kadar şöyle göğsümün altına geçsin istiyorum erkek arkadaşım uzun saç hastası kasımdada askere gidicek gitmeden bi uzun görsün çocukcağız istiyorum vallahi :)Cok guzel uzamiss
Gecer bence canım yazin daha hizli uzarAyy :) asıl amacım kasıma kadar şöyle göğsümün altına geçsin istiyorum erkek arkadaşım uzun saç hastası kasımdada askere gidicek gitmeden bi uzun görsün çocukcağız istiyorum vallahi :)
İnşallah canımm tek temennim o vallahiGecer bence canım yazin daha hizli uzar
Canımm nerelerdeydin valla merak ettim seni hoşgeldin ne güzel atlatmışsın her şeyi şimdi saç uzatma devri:) Bence mecitefendi saç bakım yağı al en memnun kaldığım şey oydu ya da benim gibi dax, kabak çekirdeği yağı nane yağı ve çam terebntin esansı ve karışık saç bakım yağını 1 er çay kaşığı diper yağlardan 1 2 damla dökerek saç diplerine masajla yedir ben ne zamandır böyle yapıyorum ve memnun kaldım ama mecitefendi karışık saç bakım yağı da çok güzeldi kaç kutu bitirdim ondan keşke sık kestirmeseydim uzadığı saha da belli olacaktı neyse şimdi aradayım bu arada kuzum:)Kızlarrr ben döndümmm Finaller bitirme ödevi mezuniyet vs derken hiç girmeye fırsat bulamadım ve bakıma da maleseff artık evimdeyimm ve bakımlarıma tekrar başlıyorummm Söylemeden edemicem bu süreçte saçlarımı kestirdim katlarım vardı hatırlarsanız hiç kullanamıyorum düz kesim yaptırdım şu an tam omuzlarımda düz uzasın istiyorumm yaz boyunca gerekmedikçede ısıdan uzak kalmayı planlıyorummm ama hangi bakıma dönsem onda kararsızım öneriniz var mı acaba
Hindistan cevizi yagini oneririm canımKızlarrr ben döndümmm Finaller bitirme ödevi mezuniyet vs derken hiç girmeye fırsat bulamadım ve bakıma da maleseff artık evimdeyimm ve bakımlarıma tekrar başlıyorummm Söylemeden edemicem bu süreçte saçlarımı kestirdim katlarım vardı hatırlarsanız hiç kullanamıyorum düz kesim yaptırdım şu an tam omuzlarımda düz uzasın istiyorumm yaz boyunca gerekmedikçede ısıdan uzak kalmayı planlıyorummm ama hangi bakıma dönsem onda kararsızım öneriniz var mı acaba
Hoşbulduk canımmmm :) hep öyle oluyor zaten dayanamayıp kestiriyoruz sonrasında pişmanlıkk Mecitefendiyi bi deniyim canım daxı istemiyorum artık bu aralar saçlarımda dökülmeye başladı çünkü yormıcak şeyler istiyorum teşekkür ederim çokCanımm nerelerdeydin valla merak ettim seni hoşgeldin ne güzel atlatmışsın her şeyi şimdi saç uzatma devri:) Bence mecitefendi saç bakım yağı al en memnun kaldığım şey oydu ya da benim gibi dax, kabak çekirdeği yağı nane yağı ve çam terebntin esansı ve karışık saç bakım yağını 1 er çay kaşığı diper yağlardan 1 2 damla dökerek saç diplerine masajla yedir ben ne zamandır böyle yapıyorum ve memnun kaldım ama mecitefendi karışık saç bakım yağı da çok güzeldi kaç kutu bitirdim ondan keşke sık kestirmeseydim uzadığı saha da belli olacaktı neyse şimdi aradayım bu arada kuzum:)
Genel bakım için onu kesin yapıcam zaten bıraktığım süreçte saçlarım kurumuş gibi hissettim ilave olarak uzaması için birşeyler düşünüyordum teşekkürler canım bu arada saçların harika uzamış maşallahhHindistan cevizi yagini oneririm canım
Teşekkür ederim kuzum darisi hepimizin başınaGenel bakım için onu kesin yapıcam zaten bıraktığım süreçte saçlarım kurumuş gibi hissettim ilave olarak uzaması için birşeyler düşünüyordum teşekkürler canım bu arada saçların harika uzamış maşallahh
Mecitefebdi saç bakım kürü diye geçiyor canım prabensiz %100 doğal yazıyor 20 25 tl fiyatı varHoşbulduk canımmmm :) hep öyle oluyor zaten dayanamayıp kestiriyoruz sonrasında pişmanlıkk Mecitefendiyi bi deniyim canım daxı istemiyorum artık bu aralar saçlarımda dökülmeye başladı çünkü yormıcak şeyler istiyorum teşekkür ederim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?