Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğüm

Yaza kadar göğüs hizama gelse çok iyi olurdu ama malesef olmaz o sanırım belden bir karış yukarısı istiyorum çok belime kadar sevmiyorum kaç yılda olur sizce :)
Gogus hizana 7 8 ayda gelir diye düşünüyorum cok uzun da istemiyosun canim hem simdi yaz da geldi daha hızlanır uzama

Kızlar bakımıma soğan suyunu eklemeye karar verdim haftada 2 gün daxı bir günde soğan kürü olarak devam edeceğimm bugün yapmak istiyorum ama dün daxı yaptığım için yorulmasın saçım diyorum yarına kısmet artıkk

Kızlar 1 aylık sonucum malesef pek bir uzama yok :) Ama olsun pes etmekte yok :) bakımım diplere dax, uçlara hindistan cevizi yağı

Eklentiler

• IMG_7443.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 67
Hangi sampuani kullaniyosun canim

İşte kestirmeden durabilsek sorun orda :) kısa saçtan uzun saça geçen evreler biraz sıkıntılı kullanışsız :)
Kırıklı uzun saç mı kiriksiz gec uzayan saç mı bi de bunu düşünmek lazim tabi. Ben kırık görüntüsünü sevmedigim icin arada güvendiğimiz bir kuaföre ya da kendimiz kestirme taraftariyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…