Diane35 kullanıyorum canım dördüncü kutuya başladım. Dökülmem durdu. Ayrıca şakaklarımda çok dökülme olmuştu bayağı açılmıştı saç derim görünüyordu. Ordan yeni saçlar çıktı ve çabucak uzadı diğer saçlarıma karıştı bileCanim pko icin ne kullanıyorsun fokulmen bitti mi
Gerçekten mi diane kesiyor mu dökülmesini bu arada söylediler mi bilmiyorum cam terebenti acayip saç uzatiyorDiane35 kullanıyorum canım dördüncü kutuya başladım. Dökülmem durdu. Ayrıca şakaklarımda çok dökülme olmuştu bayağı açılmıştı saç derim görünüyordu. Ordan yeni saçlar çıktı ve çabucak uzadı diğer saçlarıma karıştı bile
Benim sorunuma çözüm oldu. Tabi doktor kontrolünde kullanıyorum bunu düzenli olarak kontrole gidiyorumGerçekten mi diane kesiyor mu dökülmesini bu arada söylediler mi bilmiyorum cam terebenti acayip saç uzatiyor
canım pantene argan yağlı serumun içine 1 tatlı kaşığı tatlı bağdem yağı, 1 tatlı kaşığı yılan yağı, 1 tatlı kaşığı hint yağı ekle karıştır 2 gün bekle. daha sonra gün içinde saç uçlarına sür kuruluk da gider yıpranmış o görüntü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?