- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Maya maskesini nasıl yapıyorsun anlatır mısın?Saçıma maya mAskesi yaptım. Zaten pis kokmuşken tam olsun dedim soğan suyu yaptım
Mayayı cilde de kullanıyorlar, çok faydalı diye duymuştum. Çok sağol tarif için. Kuru mayaysa uygulanabilir, yaş mayaysa hiç bulaşmayayım diye sordumdu :)Canım BİM’den alıyorum kuru maya. 1.30 kuruş sanırım. Bi kaba yarısını koyuyorum içine su yumurta sarısı ve zeytin yağı koyup karıştırıyorum. Yumurta çok pis kokutuyor ama . Sonrasında yarım saat bekletip aktive olmasını bekliyorum . Kabarıyor devamında saçıma sürüp bir saat bekletiyorum . Ama yıkadıktan sonra koku kalıyor
kızlar meraba bunu dediğim için utanıyorum ama ben bi müddet kesinlikle head shoulders şampunanını kulanıcam. gecen bitkisel şampuanım bitmişti banyoda kullandım. saçlarım uysallastı sakinleşti ve yumuşadı. ve çok şaşkınım
Canım aynı şeyi yaşadığımi söylesem inanmazsın .Ben de elidor almıştım onu bir denedim oh mis gibi oldu saçlarım yumuşacık hc yı biraktim valla canım silikonlu şampuanlar neyimize yetmiyormuş harbiden saçlarıma yazık etmişim.kızlar meraba bunu dediğim için utanıyorum ama ben bi müddet kesinlikle head shoulders şampunanını kulanıcam. gecen bitkisel şampuanım bitmişti banyoda kullandım. saçlarım uysallastı sakinleşti ve yumuşadı. ve çok şaşkınım
Sevdam bizi dövecek :)) sağlıklı sac uzatma forumunda market şampuanı övüyoruz . Kuzu hc bende de var kullanmıyorum. Otacı da ilk başta yumuşak yapıyordu. Zamanla saçlarım kurumaya başladı duştan sonra saç taramak işkence idi. Kremler bile bi işe yaramamaya başladı zamanla. O kadar bıkmıştım ki. Tesadüfen hd shoulders demedim . Yumuşacık oldu. Gündüzleri toplamaya başladım eskiden saç toplamak işkence idi o kadar sertti ki saçlarım. Tabii sert oldukça kırılıyordu. Kuzu ben uzatmaktan bezdim benim Sacim hic Ayda 1 cm den fazla uzamadu. Sanirim ben sadece koruma bakimlati yapmaliyimCanım aynı şeyi yaşadığımi söylesem inanmazsın .Ben de elidor almıştım onu bir denedim oh mis gibi oldu saçlarım yumuşacık hc yı biraktim valla canım silikonlu şampuanlar neyimize yetmiyormuş harbiden saçlarıma yazık etmişim.
Al benden de o kadar :/Hiç bişi yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?