- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
CAnım. 15 aralıkta atacağım . 4 ayda bi atıyorum iki ayda bir falan belllii olmuyor. Uzamamış görünce üzülüyorum o zamanH Hayriye birdal Canım fotoğraf bekliyoruzzz :)
Aşağı yukarı 4 parmak uzamış gb, çok güzel uzunluğu canımSaçımın 4 aylık uzaması
teşekkür ederim canımAşağı yukarı 4 parmak uzamış gb, çok güzel uzunluğu canım
Maşallah, güzel uzamış :) Uzun saçlısın yani :)Saçımın 4 aylık uzaması
daha diil canım inşallah hep beraber uzun saçlı olacağızMaşallah, güzel uzamış :) Uzun saçlısın yani :)
Çok iyi yapmışsın, pantene nem terapisi şiddetle tavsiye ediyorum :)daha diil canım inşallah hep beraber uzun saçlı olacağız
bu aralar saçlarım inanılmaz kurudu hep hışır hışır. dün geceden dip uç hindistancevizi yagı sürdüm.
kuzu alıcam zaten . herkes çok övüyor. selektive amino keratin maske sürdüm hiç beğenmedim ama.Çok iyi yapmışsın, pantene nem terapisi şiddetle tavsiye ediyorum :)
kuzu yatum.saat 45 dakikadan fazla bekletme aman ha once.islat guzelce sonrada sac.kremiyle tum hardalu akit sonra sampuan yapHardal kuru kafamda, kafam cayir cayir ysniyor bakslim ne kadar daysncam 10 dakka durursam mucize. Heryerime esit suremedim ama tepeme fazla oldu . En cok aci orda
Oyle yaptim canim:)kuzu yatum.saat 45 dakikadan fazla bekletme aman ha once.islat guzelce sonrada sac.kremiyle tum hardalu akit sonra sampuan yap
Herkese merhaba kızlar uzun zaman oldu giremiyorum yine biraz biraktim saclarimi kendi haline bir de yoğun dönem başladı malum bizler için . Ay sevda özellikle seni görünce yorum yapmak istedim. Maşallah 2 ay kalmış doğuma şaka maka zaman ne hizli geliyor geçiyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi . Hayırlısı ile gu el haberlerini alalım inşallah bize de yazmayı ihmal etme. Sizi seviyorum kızlar aklimdasınız bir ara sayfama atacağım fotolarımı bakarsınız ordan da saçlarıma uzamıyor zaten tıkanma yeri benim saçının südyen hizası . Ecca canım maşallah devam et uzamış saçların benim saçlarımda aynı boyda . Öpüyorum herkesi iyi geceler.kuzu yatum.saat 45 dakikadan fazla bekletme aman ha once.islat guzelce sonrada sac.kremiyle tum hardalu akit sonra sampuan yap
bazen bende şaşırıyorum zaman ne cabuk gecti diye ama harbiden az kaldi ya :))Herkese merhaba kızlar uzun zaman oldu giremiyorum yine biraz biraktim saclarimi kendi haline bir de yoğun dönem başladı malum bizler için . Ay sevda özellikle seni görünce yorum yapmak istedim. Maşallah 2 ay kalmış doğuma şaka maka zaman ne hizli geliyor geçiyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi . Hayırlısı ile gu el haberlerini alalım inşallah bize de yazmayı ihmal etme. Sizi seviyorum kızlar aklimdasınız bir ara sayfama atacağım fotolarımı bakarsınız ordan da saçlarıma uzamıyor zaten tıkanma yeri benim saçının südyen hizası . Ecca canım maşallah devam et uzamış saçların benim saçlarımda aynı boyda . Öpüyorum herkesi iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?