Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

daha diil canım inşallah hep beraber uzun saçlı olacağız

bu aralar saçlarım inanılmaz kurudu hep hışır hışır. dün geceden dip uç hindistancevizi yagı sürdüm.
Çok iyi yapmışsın, pantene nem terapisi şiddetle tavsiye ediyorum :)

Hardal kuru kafamda, kafam cayir cayir ysniyor bakslim ne kadar daysncam 10 dakka durursam mucize. Heryerime esit suremedim ama tepeme fazla oldu . En cok aci orda

Hardal kuru kafamda, kafam cayir cayir ysniyor bakslim ne kadar daysncam 10 dakka durursam mucize. Heryerime esit suremedim ama tepeme fazla oldu . En cok aci orda
kuzu yatum.saat 45 dakikadan fazla bekletme aman ha once.islat guzelce sonrada sac.kremiyle tum hardalu akit sonra sampuan yap

kuzu yatum.saat 45 dakikadan fazla bekletme aman ha once.islat guzelce sonrada sac.kremiyle tum hardalu akit sonra sampuan yap
Oyle yaptim canim:)
HARDAL KURU 1
Aksam aktardan hardal aldim. Siyah hardaldi. Yuvarlak yuvarlak bi suru minik minik bisi. Evde kahve ogutucu vardi a101 den 39 tl ye almistim sinbo marka. Beb bu kagve ogutucu kahve ogutmekten baska herseyde kullaniyirum , keten tohumu ogutme ;sarmisak parcalana vb. Neyse konuma doneyim. Sadece su ile katistirip sacina surdun ama tam surmeyi basaramadim. Bazi kisimlara surdum vazi kisimlara suremedim 35 dak bekledim ve yikadim. Bu maskeyi 8 kur yapacagim.ipek sac kremi alacagim maskeyi arındırmaicin. Suyla baslangicta akittijtan sonra krem surup hardali akitmak cok kolay. Simdi sacimi yikadim. uclara ivey rocher yagi surdum orup ole uyuyacagim

Herkese merhaba kızlar uzun zaman oldu giremiyorum yine biraz biraktim saclarimi kendi haline bir de yoğun dönem başladı malum bizler için . Ay sevda özellikle seni görünce yorum yapmak istedim. Maşallah 2 ay kalmış doğuma şaka maka zaman ne hizli geliyor geçiyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi . Hayırlısı ile gu el haberlerini alalım inşallah bize de yazmayı ihmal etme. Sizi seviyorum kızlar aklimdasınız bir ara sayfama atacağım fotolarımı bakarsınız ordan da saçlarıma uzamıyor zaten tıkanma yeri benim saçının südyen hizası . Ecca canım maşallah devam et uzamış saçların benim saçlarımda aynı boyda . Öpüyorum herkesi iyi geceler.

bazen bende şaşırıyorum zaman ne cabuk gecti diye ama harbiden az kaldi ya :))
bari haftada 1 gun yap canim bakimlarini faydali olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…