Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Canım arkadaşlarım merhaba:) ben bi müddet bakım yapmayacağım saç diplerim acıyor. Niye bilmiyorum . Hergüm yıkıyorum ve bu iyi hissettiriyor. Bi müddet böyleyim
merhaba canım
zaten belirli periyotlarla saç diplerimizi dinlendirmemiz lazım diye biliyorum ben

Canım arkadaşlarım merhaba:) ben bi müddet bakım yapmayacağım saç diplerim acıyor. Niye bilmiyorum . Hergüm yıkıyorum ve bu iyi hissettiriyor. Bi müddet böyleyim
Islak bırakıyor musun kuzum? üşütmüş olabilirsin saç nezlesi dökülme yapıyor bu ara güzelce kurutmaya dikkat et geçmiş olsun

hergun yikamakta sac derisine zarar veriyorcanim bide durularken veya bakim yaparken cokmu hirpaliyorsun

Islak bırakıyor musun kuzum? üşütmüş olabilirsin saç nezlesi dökülme yapıyor bu ara güzelce kurutmaya dikkat et geçmiş olsun
hergun yikamakta sac derisine zarar veriyorcanim bide durularken veya bakim yaparken cokmu hirpaliyorsun
canlarım sanırım ikinizin dediği doğru hiç kurutmuyorum. kurutma makinasını sevemedim bi türlü. birde bakım yapıcam diye hırpalamış da olabilirim.

CANIM arkadaşlarım meraba. havalar acayip soğudu doğal olarak bu da bakımları inanılmaz etkiliyor. bu aralar yine soğan suyunu bıraktım . yıkayıp çıkıyorum. yalnız saçımı yıkadıktan sonra uçlara
Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Yağı ( ıvy rocher) sürüyorum. uçlarım çok inceldi . aman diyorum şu kışı da bi atlatayım. malum bahar yenilenme tazelenme zamanıdır. o zamana saklıyorum.
Yine kendime engel olamadım ve netten
Selective Protek Ammino Keratin Maschera Saç Maskesi 300 ml adlı ürünü aldım. Uçlara ayda 1 sürmeyi düşünüyorum .

ilk zamanlar haftada bir yap canim

eskiden saçlarım gür ve kaliteliydi ama yıllardır boyata boyata yıprandı ve azaldı...şimdi 25 ekimden beri dax supergro ve yanında jojoba yağı,tatlı badem yağı,çam terebentin,hindistan cevzi yağı karışımı kullanıyorum haftada 2 günde sinemaki yapmaya başladım...zaten 2 hafta oldu ama 2 cm bir uzama elde ettim...(metre ile ölçüyorum) tavsiye ederim, inanmıyordum bu tarz şeylere ama etkisini kendi gözlerimle görüyorum...

vsy be çok iyiymiş. canım ben haftad 1 yahut 2 bakım yapıyorum. benim saçım gıdım gıdım uzuyor. maşallah çok iyi bi başarı elde etmişsin ve bu 10 günde olmuş. muazzam bi olay. dax süpergo maalesef saçımı döküyor. sinameki saçları çok kurutuyor. inş sende kuruma olmaz. hindistancevizi ise baştacımız :))

arkadaşlar merhaba . bu saç işinden acayip bıkmış ve yılmış vaziyetteyim . O kadar çaba şu bu yoruldum gerçekten. bu gün saçlarımın ucundan aldım tarak girmiyordu yamuk yumuk kestim. ve hala sütyen çizgisine ulaşamdım. ve bu bayağı üzücü oldu benim için. bakım yapıp yapmama konusunda çok kararsızım.

Benim kırıklarım kendiliginden kopuyor fazla yok ama 1 2 cm kopma oluyor yine de kesmeye kiyamiyorum istersen saçını biraz dinlendir hem sen de toparlanir oyle baslarsin bakimlara ama pes etme degisik seyler denerken sacina en iyi gelen seyi bulursun mutlaka

Aynen canim valla hiç emek vermeyen insanların bile çok iyi saçlari var cevremde ama ben en az hafta da iki bakım yapıyorum hazirandan beri vermediğim para kalmadi acaba acaba diye diye bir numarası yok hoc bir şeyin. Bezginlik geldi artık yapmayım diyorum sonra iyice kuruyor uçları yine yapıyorum .

aynen canım herşeyi denedim aldım ettim. hc imiş şuymuş buymuş bi numara yok . bezdim resmen . yok 3 ayda bele yol 6 ayda bele gelir falan filan. ben bu efsaneleri ne gördüm ne yaşadım. bi arkadaşım benim üzerime kaç kere kestirdi ve saçı belde. yolacam bunları az kaldı:))

Doğru diyorsun yolası geliyor insanın bir de şekilsiz bir de dökülüyor eziyet eder gibi insana ama ben mola verecem artık bu hafta biraz dinlensin 2 ay doldu heralde ara istiyor sanki

Canım sana tavsiyem tamamen bırakma, sadece kozmik tarihlerde bakım yapmaya çalışsan yeter, ayda 3-4 kere olmuş oluyor zaten. Bakımlara kafayı takınca da yavaş uzuyor sanki, biraz akışına bırakmak iyi gelebilir

Canım arkadaşlarım Meraba ...üstümden miskinliğimin biraZını attım diplere hc bakım yağı uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm . Akşama yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…