Arkadaslar okadar kisi kullanmıs memmun olup olmayanlar varmı nezamandan beri ugranmamıs bu bölüme?Bende var bi paket denesemmi acaba?
18 gundur kullandim uzamadi ama cok kasiniyordu biraktim gercekten cok kasiniyordu
ay ilahii:roflol: olurmu hiç öle şey ben dediğim gibi bir tablet hapın hepsini ezip koydum şampuanıma 1 ay oluyo sanırım çokk memnunum aten doğum kontrolü içinde hapla korunuyorum yani öyle diğer tüylerde uzama falan olmadı olsa ben de olurdu o yüden içiniz rahat olsunsaçlarım sağlık kazandı sanki yumuşacık pırıl pırıl röfleden yanmıştı süpürge gibidi yaşasın kurtuldum valla şiddetle tavsiye :lepi: soran arkadaşlarada bekletme falan yok normal şampuanlama yapıyosunu her zamanki gibi yani umarım siede yarar haaa en önemlisi uzattıda hihoyyyt
çok ilginç gerçekten bende ilk kez duydum,ben kekik suyunu denemiştim bence işe yaradı 1 lt suda bir tutam kekiği kaynatın saçınızı şampuanlayın durulama suyuna 1 çay bardağı kekik suyunu karıştırıp en son bunu döküp çıkın bende işe yaradı
kızlar kesinlikle önermem. uzatıyodur mutlaka fakat deriye temas ettiğinden kana karışıp hormonlarınızı bozar ve kıllanma her bölgede artar. demedi demeyin :)
Kesinlikle sana katılıyorum işe yarıyor olsa bile o ilac hormonları bozabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?