- Konu Sahibi Bittersweet:)
-
selam kizlar ben bu olayi soyle duydum kimyasal olmayan bir sampuanin icine atacakmissin haplari. kuaforum bir hemsireden duymus bir aydir uyguluyo baya saclari uzadi ve gur duruyor. hemsire dalin sampuanin icine koyun demis ve kesinlikle hic bi bolgene sampuan degmesin cok dikkatli yikayin demis
Evet ben kullanıyorum bu tarifi ve gerçekten saç uzatıyor,saçlarım belimde :)
Uzattığı doğru fakat belinize ulaşana kadar elinizde bi tutam saçınız kalır bu kadar söylüyorum.
Beni bilenler bilir bu topiklerde, ben de uyguladım 4. yıkamamda attım bütün kutuyu. Hayatım boyunca saç dökülmesini asla yasamadım bunu uygulamaya basladım elime 10 15 tel sac gelıyordu daha dusta ki cıktıgımda siz dusunun. Çok şükür hemen bıraktım bildigim yöntemlere devam ediyorum suan gayet memnunum sinamekili kürümle. Gerek yok hic böyle riske girmeye..
dün akşam itibariyle başladım elidor vardı yarım şişe yani yaklasık 400 gr içine 1 kutu dkontrol hapı ezdim havanda kattım içine başladım gerçi bir kaç aydır yağ karışımı yapıyorum zaten bakalım bir değişiklik olacak mı saçlarım röfleli gögüs hizasında hapı satın alırken eczane kalfası çiçek mi saç mı dedi demekki biliniyor neyse sonuçları yazarım hadi bugün çok güzel bir gün olsun
ciddi misisn canım yaa cok güzel özendim valla masallahpeki nekadar sürede o kadar uzadı? benim baya baya kısa da bi ümit artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?