Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak isteyen gelsin

Sena ikra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
45
22
29
Sacınızın kısalıgından dertliyseniz hemen bir aktara gidip fiyto sarımsaklı sampuan ve entele yagı alın . Ikı gunde bir bunları kullanıp dus alıyorum 5 senedir uzamayan sacım 1.5haftada sasıracagım kadar uzadı ve emin olun yıllarca denemedigim yöntem kalmamıstır bukadar kesin cözüm beni sasırttı 1.5hafta arayla cektigim fotoları paylasıcam alttaki kullandıgım ilk gün
image.jpg
image.jpg

Canim bende fiyto Sarmaşık özlü şampuan aldim icine cam terebenti karistiriyorum. Saçların çok guzel uzamis inşallah benim sacimda uzar yaa

Gerçekten gözle görülür farkla saçın uzamış canım maşallah :) yarın ben de alıcam şu şampuandan birkaç kişi daha memnun olduğunu yazmış inşallah bende de işe yarar.

canım nasıl gıdıyor bır aylık kullanımdan sonra?
Sordugun iyi oldu isin sırrı sampuanda degil entele otu yagındaymıs. İkisinide aynı anda alıp kullandıgım icin hangisi uzatıyor anlamamıstm ıkısıde bitince gidip bitek sampuanı aldım ve sacım bir türlü uzamadı gecen hafta gidip yagı aldım sampuanı bıraktım sacım uzuyor

Entel e yağı aktar da mi ve fiyatı ne kadar bir de şampuan içerisine Entele yağını ve çam yağını koysm bir zarar olur mu

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

X