Güzel bayanlar tatlı küçüklerim hanimefendi ablalarım uzun zamandir sizlerin yorumlarinizi her konuda okuyorum ve hepinizi cok seviyorum ne guzel insanlarsiniz herkese yardimci oluyorsunuz. Benimde bir sikintim vardi ve size yazmak istedim yeni uye oldum. Soyle ki benim saclarim ombre faciasina ugradi. Kendi esekligimde var tabi ust uste begenmeyerek surekli yaptim. Allahtan sadece uc kisimlarim yanik. Ve suan ne bakim uygularsam uygulayayim saclarim kazik gibi uclari kece gibi uyaniyorum sabahlari anca gun icinde surdugum yaglarla yumusatiyorum. Kestirdim cok agladim cok uzuldum kisa sac hic yakismiyor suan tam sudyen cizgisinde saclarim ve 5 cm kadar yanik kisim var simdi bu sekilde uzar mi saclarim eger uzar elleme sadece bakim yap derseniz bakim yapip beklicem hayir uzamaz derseniz 3 cm kadar kestirip bakimlarima oyle devam edicem ve bu yazin sonuna kadar sudyen cizgisinin altina ulasir mi uzayarak ?
Oncelikle topiginiz hayirli olsun Elbette bu sekilde uzar ama uclarindan o yanik yerler kopar surekli buda sacim uzamyormu moduna girmenize neden olur çokta degilmis 5 cmi kestirin hem saglikli olur saclariniz bu şekilde
Bol bol nemlendirici ozellikte yaglar kullanin zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi olabilir
Kızlar mrb bende uzun zamandır saclarımı uzatmaya calısıyorum kansızlık tedavısı gordum saclarım cansız seyrek ve yaklasık bı altı yedı yıldır aynı boyda . sınamekı kuru cam terebentın turp vs vs aklınmıza gelen bı cok seyı denedım ama pek bı faydasını goremedım suan urban serısını kullanmaya basladım argan yagı ıle olanı bakalım en olacak suan ıcın baya yumusatatı saclarımı sızınde uzaması ıcın yaptıgınız seyler neler?
Benimde öyleydi hem peşpese iki doğumdan hemde biyadan yanmıştı gözümü kapatıp dumdüz omuzlarimda kestim . Evet insan psikolojik olarak çok kotu oluyor ama sabret . Sende kiriklarini temizle ve boya , maşa , fön ara ver . Bakım yap 1 yıl muhlet ver kenndine ben o asamadayim suan ve yaptigim bakimlar sayesinde saclarim sudyen cizgisine ulasti bile hemde 3 ayda . Nasil oluyor diyceksin #çamterabentin sayesinde ...
Aynı durumu yaşayan biri olarak söylemeliyim ki, yanık kısımlardan tamamen kurtul. Saç anca bütünen sağlıklı olunca güzel uzuyor. Yoksa pek verim alamazsın uzayışından. Dax kullanın mutlaka. Hindistan ceviri yağı da çok besler. Sinemakiyi pek tavsiye etmem, herkeste etki etmiyor.
Bende yazayım röfle faciasına bende uğradım yanık yerler hep koptu tam bir yıldır saçım omuzlarıma zor geldi. Hep üzüldüm uzamıyo uzamıyo diyo . Bir yıldır kuaföre gitmememe rağmen 2-3 cm kırık yer var . 12-13 cm ombreli kısım vardı gerisini sen düşün
Sıcak yağ tedavisi ve fiyto ginseng özlü şampuan ve losyon harika birşey kupkuru keçe gibi saçlarımı 1 gün arayla. 4 kere yıkadım anında ipek gibi yumuşacık ve kuruluğu gitmiş bir saçım var şuan