- Konu Sahibi cimcimebenim
- #1.281
arkadaşlar belki de içinizde bu sorunu en çok çeken benimdir:)
ikizimin saçları maşallah o kadar gür ve uzundur ki bakan dönüp bidaha bakar:)bense kel doğmuşum
ne kaşım ne saçım vardı 1 2 sene öncesine kadar kaşlarım seyrek,saçlarım ince telli ve güçsüz.hele ki 2 yıl önce sınav stresinden saçlarım acaip dökülüyordu kötü hastalıktan korkar olmuştum:/ ta ki annem elma sirkesi uygulatana kadar banyoda en son durulama suyuna birazcık elma sirkesi koyup güzelce saçlarıma masaj yaptım daha sonraysa bimeks ampül kullandım inanın saçlarımı gören naptın diyor üniv.de hocam bile yaptıklarımı yapıyor:)ayrıca şuan sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve acaip memnunum.sarımsakları sütün içine atıp kaynayana kadar bekliyorum kokusu da kalmıyor biraz dövüp şampuanıma atıyorum.şuan saçlarım hem uzun hem eski haline göre 3 kat fazla hemde canlı ve parlak
kaşlarım için de sarımsak+badem yağı kullandım ve kaşlarımda da çok olumlu sonuçlar aldım boşluklarım doldu gürleşti rengi belirginleşti:)
hepinize tavsiye ediyorum
ikizimin saçları maşallah o kadar gür ve uzundur ki bakan dönüp bidaha bakar:)bense kel doğmuşum

hepinize tavsiye ediyorum