- Konu Sahibi cimcimebenim
- #1.541
o şampuanı kullandım. aktarın dediğine göre saç gözeneklerini açıp temizliyormuş bu şampuan ve kullananlar tekrar alıyormuş. saçı güzel yumuşatıyor hacimlendiriyor. ama sanki saç dipleri temizlenmiyormuş hissine kapılıyorum saçımı kuruturken temiz kokmuyor sanki. dökülemeyi durdurmuyor ve 25 tl de çin malı için pahallı. 2. şişe sebamed dökülmeye karşı olanı kullanıyorum. alın tarafımda minik minik saçcıklar çıkmaya başladı. birsürü hemde. onlar saça dönüşse süper olur.
normalde saçım çok ince telli ama saçım dökülmezdi hiç ama 2 ay önce ağır bir ilaç kullandığımdan dolayı dökülüyor galiba. kanıma felan baktırdım kansızlık felan çıkmadı. piyasada çok saç ürünü var hangi biri işe yarıyor tam olarak deneye deneye kafada hiç saç kalmicak.
normalde saçım çok ince telli ama saçım dökülmezdi hiç ama 2 ay önce ağır bir ilaç kullandığımdan dolayı dökülüyor galiba. kanıma felan baktırdım kansızlık felan çıkmadı. piyasada çok saç ürünü var hangi biri işe yarıyor tam olarak deneye deneye kafada hiç saç kalmicak.

arkadaşım soft to plus diye 5 çeşit yağ içeren bir şampuan önerdi bildiğin saç çıkarıyor dedi hatta saçları aşırı gürleşmiş ben de deneyeceğim bakalım sonucu burdan paylaşırım yine...