Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.
İnceliğiniz için bin teşekkür.Yukarda yazdiklarimdan dolayi ozur dilerim . Sen yargilanmak degil cozum istiyorsun
Anneni al karsina. Ciddi ciddi konus. De, anne benim gozume hoş geliyor senim gozune hos gelmesede.
Sen,annenin gozune hos gelenlemi evlendin kendi gizune hos gelen biri ilemi.? Anne sen begendigini almissin zaten. Bende begendigimi almak istiyorum dersin.
Anlayis bekledigini dersin
Değil mi. Başımıza bir şeyler geldikten sonra ders çıkarırız biz genelde. Anlayışınız için teşekkür ederim.Sakin soyleme zaten. Cok kirici kesinlikle. Ne yapin edin annenize bu durumun normal bir sey oldugunu anlatin. Allah kimsenin basina vermesin kanser hastalari saclarini kaybediyor. Bizim bir gün bu durumla karsilasmayacagimiz ne malum? Allah gostermesin ama basimiza ne gelecegini bilmiyoruz o yuzden sekilcilikten uzaklasmamiz gerekiyor..
Keramet kılda olsaydı g.tte çıkmazdı diye bir söz duymuştum zamanında
Fırrrça gibi saçlı kocam var.
Boncuk çıkmadı ,kuş da kondurmuyor.
İstememesinin başka sebebi mi var acep
Cok kotu bir bakis acisi anneninki. Hadi huy olarak birseyini gormus begenmemis olsa, bu anlasilir birsey ama millet ne der, yanina yakismaz dusuncesi cok acimasiz.Hepiniz çok hoşsunuz güldürdünüz beni. Yukarda bir arkadaşın da dediği gibi ben kel olduğunu fark etmiyorum bile. Karakteriyle ilgili o kadar olumlu özelliği var ki saç olmaması benim için bi eksiklik asla deil. Ama annem geleneksel bakış açısıyla millet ne der, sen daha güzellerine layıksın şeklinde düşünüyor.
Annene sorarmisin evlendikden sonra saci dokulse esinin bosanmi diyecek sana yada sen anneni dinleyip bosanacakmisinEvet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.
Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.
Annenize deyin ki; annecim, bence önemli olan kel olması ya da gür saçlı olması değil, asıl önemli olan erken boşalmaması
Hayır b Erken yaşta saçlarının dökülmesinin insanlar tarafından yadırganacağı kaygısını taşıyorevlendikten sonra saçı dökülürse o zamanda boşatacak mı anneniz sizi
Biliyor musunuz, sizin de üslubunuz çok itici. Keşke yalnız konu başladığını okumakla kalmayıp içeriğe ve yorumlara da bi göz atsaydınız anlardınız belki başlıktaki iğnelemeyi. Bi siz biliyosunuz zaten bi siz doğru düşünürsünüz ama fikir almak danışmak isteyen herkes yanlış. Birkaç kez yineledim tekrar söyleyeyim, bunu sorun eden sorgulayam ben deilim, o yüzden işte siz de benim sevgimi sorgulayamazsınız.Konu basligi ne itici saci olmayan biriyle evlenen varmi varsa nolacak aa evlenen varmis bende evleniyim o zamanmi diyeceksiniz. Sevseydiniz onun kelligi gozunuze gorunmezdi emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?