Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

Burada bir açıklama yapmak isterim ki ben ayrılayım mı diye sormadım, arada kaçırdığınız yorumlardan dolayı haksızlık ediyorsunuz. Annemin düşüncesine ben de şaşırıyorum ama unutmayın ki o bizim gibi çok görüp çok okuyup çok düşünememiş. Köyde tarlada çalışmış çabalamış, evlenmiş ordaki düğünlere katılmış ordaki insanların düşünceleriyle beslenmiş. Ben onu da kırmadan çözmek isterim bu meseleyi. Rest çekerek, düşuncesinden dolayı yargılayarak, aşağılayarak değil. Arkadaşıma da bu durumu yansıtmadan, en önemlisi onu incitmeden

Anneler biraz ince eleyip sık dokurlar. Benim esiminde gobegi var diye annem begenmemisti istememisti he hala arada bir laf vuruyor ama takmiyorum. Ilk zamanlar beni de uzuyordu bu durum ancak eften puften bir sebep. Sevdiginiz adamdan eminseniz vazgecmeyin. Sacli evlenirsiniz adam kel kalir zayiftir zamanla kilo alir gobek yapar zengindir isi batar o zaman napicaz.

İnceliğiniz için bin teşekkür.

Değil mi. Başımıza bir şeyler geldikten sonra ders çıkarırız biz genelde. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Kel değil esim ama kellerle sorunu neymiş ahahah çok yakışıklı adamlar var benim kuzenim kel boyu187 bedeni tamamen kas ama saçını özellikle kazdiriyor

Ne yakışıklı keller var vallahi görüyorum bazen dikkatimi çekiyor.

Öhöm öhömm! Neyse... Siz beni alnımın ortasından vurdurucaksınız bi gün bakalım hangi güne denk gelicek...

Konuya dönüyorum.

Anneciğine de ki " anne, saçlı bir adamla evlenip ömür boyu mutsuz olmamı mı istersin? Yoksa Sevdiğim adamla evlenip ömür boyu kızını mutlu görmek mi istersin?"

Bu soruyu sor sonra cevabı bize ilet, ona göre değerlendirelim.

Cok kotu bir bakis acisi anneninki. Hadi huy olarak birseyini gormus begenmemis olsa, bu anlasilir birsey ama millet ne der, yanina yakismaz dusuncesi cok acimasiz.
Yanina yakisan, milletin gorunce dibi dustugu bi adam olsa ama ici beni disi seni hesabi olsa ne olacak? Annen bunu bi dusunsun bence...

Annene sorarmisin evlendikden sonra saci dokulse esinin bosanmi diyecek sana yada sen anneni dinleyip bosanacakmisin

Kate Middleton var, kel prensle evlendi, İngiltere kraliçesi de bir kelle evli , oldu mu şimdi, elalem ne der :)
Yaa birileri böyle şeyler deyince he he deyin geçin, gerçekten bunun için bizim fikrimize mi ihtiyacın var?
Kıldan tüyden problemler, Allah'ım bana da böyle dertler nasip et mübarek ramazanda :)

Konu basligi ne itici saci olmayan biriyle evlenen varmi varsa nolacak aa evlenen varmis bende evleniyim o zamanmi diyeceksiniz. Sevseydiniz onun kelligi gozunuze gorunmezdi emin olun

Maden olan yerde ot bitmezmis diyorlar annene soyle bence :)

Esimin sac sorunu yok ama olsaydi da takmazdim yani. . Ne biliyoruz simdi var 40 dan sonra dokulurse? Risk hepimiz icin var :)

Benim eşimin de önlerden dökük
Dayım eşimle ilk tanıştığında, bizi bunun için mi bırakıyorsun, ben de yakışıklı bir şey sanmıştım.
Yani terbiyemi bozmak istemedim o an ama çok şey söylemek isterdim. Canım eşim sadece Allah beni böyle yaratmış dedi
Eşim bu arada 1.95 boyunda gayet eli yüzü düzgün. Bunu söyleyen dayım 1.70 hey allahım ya

Eşim yanları dökülüyor diye ağlamaklı ama bence kazıtabilir de. Kel erkekleri çok seksi buluyorum ben mesela Vin Disel mesela Bruce Willis

evlendikten sonra saçı dökülürse o zamanda boşatacak mı anneniz sizi
Hayır b Erken yaşta saçlarının dökülmesinin insanlar tarafından yadırganacağı kaygısını taşıyor
Konu basligi ne itici saci olmayan biriyle evlenen varmi varsa nolacak aa evlenen varmis bende evleniyim o zamanmi diyeceksiniz. Sevseydiniz onun kelligi gozunuze gorunmezdi emin olun
Biliyor musunuz, sizin de üslubunuz çok itici. Keşke yalnız konu başladığını okumakla kalmayıp içeriğe ve yorumlara da bi göz atsaydınız anlardınız belki başlıktaki iğnelemeyi. Bi siz biliyosunuz zaten bi siz doğru düşünürsünüz ama fikir almak danışmak isteyen herkes yanlış. Birkaç kez yineledim tekrar söyleyeyim, bunu sorun eden sorgulayam ben deilim, o yüzden işte siz de benim sevgimi sorgulayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…