Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

Benim nisanlim kel :)) nisandan beri göbekli hatta simsi spor yapiyorda gitmeye basladi yavastan..
gelecegi parlak bir insan demek ki beyefendi. Kesinlikle bunun icin harcamayin. Türlü türlü merasimlerde diyecekler aaa sunu nisanlisi da kel yasli gibi duruyor falan ama duymayacaksiniz. Mesela anneannem hala benim nisanlimin genc olduguna hala inanmiyor. 24 yasinda adam ne yapsin. 20sinden beri dökülüyor saclar.. siz karakterine guveniyorsaniz kulaklariniz tikayin. Ben kel seviyorum deyin.

Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.

sana tavsiyem su doktorlardaki kiz Yasemin Ergenenin evlendigi adama bak :) adam kel ve siskoydu simdi adamadan bir jon cikarmis, hemde zengin tabi :halay:
bu arada annen sirf kel diyemi izin vermiyor? ilgincmis.

Benim nisanlim kel :)) nisandan beri göbekli hatta simsi spor yapiyorda gitmeye basladi yavastan..
gelecegi parlak bir insan demek ki beyefendi. Kesinlikle bunun icin harcamayin. Türlü türlü merasimlerde diyecekler aaa sunu nisanlisi da kel yasli gibi duruyor falan ama duymayacaksiniz. Mesela anneannem hala benim nisanlimin genc olduguna hala inanmiyor. 24 yasinda adam ne yapsin. 20sinden beri dökülüyor saclar.. siz karakterine guveniyorsaniz kulaklariniz tikayin. Ben kel seviyorum deyin.
İnsanlar ne kadar acımasız değil mi? Neler yaşadığını hissettiğini bilmeden fütursuzca eleştirebiliyorlar. Ben bazen çok kızacak oluyorum ama diyorum senin gördüğün gözle göremiyo, kızma ona da yazıktır. Böyle bi sıkıntı bizde de var maalesef. Annem sen yanlış biliyosun onun yaşı daha fazla bence diyo. Halbuki ben biliyorum o saçları ne üzüntüler, içine attığı sıkıntılar yüzünden döktü. Tam ikna oluyo diyorum, sonra yine o der ben şöyle hayal ettime bağlıyo. İnsalar ne engellerle savaşırken bunlarla uğraşmak da ayrı ilginç.

Tek sorun annen icin kel olmasi ise. Ben yerinde olsam vazgecmem. Düsünsene onun annesi seni istemiyor cünkü sacin kivircik mesela böyle bir sacmalik olabilirmi? Yazik günah bence harcama sevgini

İnsanlar ne kadar acımasız değil mi? Neler yaşadığını hissettiğini bilmeden fütursuzca eleştirebiliyorlar. Ben bazen çok kızacak oluyorum ama diyorum senin gördüğün gözle göremiyo, kızma ona da yazıktır. Böyle bi sıkıntı bizde de var maalesef. Annem sen yanlış biliyosun onun yaşı daha fazla bence diyo. Halbuki ben biliyorum o saçları ne üzüntüler, içine attığı sıkıntılar yüzünden döktü. Tam ikna oluyo diyorum, sonra yine o der ben şöyle hayal ettime bağlıyo. İnsalar ne engellerle savaşırken bunlarla uğraşmak da ayrı ilginç.

aynen öyle.. benim annem degil anneannem sorun etmisti saclari..
nisanlim diyor ki düğüne sac mi ektirsem diye. o saclari olsun istiyor çünkü.. bense böyle seviyorum.
benimde burnum büyük ameliyat mi olayim yani dedim dalga gecer hep halbuki bbüyük diye.. böyle gördüm begendim ne aci cekeceksin diyor.
Kimsenin dedigine kimsenin ne hayal ettigine bakmamak lazim. Böyle görüp begenmek icinizde ılıklik sevgi.. yakisiksiz sevdicegimin yaninda dünya birincisi gecsin dönüp bakmam. Herkesinki kendine güzel. Iciniz rahat olsun gercekten sarilin daha da sıkı

aynen öyle.. benim annem degil anneannem sorun etmisti saclari..
nisanlim diyor ki düğüne sac mi ektirsem diye. o saclari olsun istiyor çünkü.. bense böyle seviyorum.
benimde burnum büyük ameliyat mi olayim yani dedim dalga gecer hep halbuki bbüyük diye.. böyle gördüm begendim ne aci cekeceksin diyor.
Kimsenin dedigine kimsenin ne hayal ettigine bakmamak lazim. Böyle görüp begenmek icinizde ılıklik sevgi.. yakisiksiz sevdicegimin yaninda dünya birincisi gecsin dönüp bakmam. Herkesinki kendine güzel. Iciniz rahat olsun gercekten sarilin daha da sıkı

İşte bu! Ne kadar samimo anlattınız, teşekkür ederim. Ben diyemedim annem bunu sorun ediyo diye, o beğenmedikleri adamı ben gözümden sakınıyorum.

Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.

annene çok laflar hazırladım ama söylemiycem..

Baya böyle "lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim!" moduna girmistim ki bu konudaki bazı yorumları okudum, keyfim yerine geldi. :D

Anneler asla begenemiyo damatları. Amaan bosver annen öyle dedikce sen de dalgaya al "aşkım o benim yaa nasıl da tatlı, ben onun kel olusuna vuruldum, damadın kız o senin deme oyle seyler vb vb" cümlelerle sakaya vurarak normallestir annen icin. :)

Allah mesut etsin ;)

Ben eşimi gördüğümde yeni saç ektirmisti kafası potur poturdu ilk eşimin en Çirkin resimlerini gösterdim anneme ki canli gördüğünde gözüne kötü gelmesin diye resimde beğenmedi kel esmer defi canlısini görünce o kadarda kötü değilmiş fizigi boyu iyiymiş dedi sende oyle yap

Sadece ilk mesajınızı okudum, devamında soran olmuştur belki çünkü okur okumaz akla bu geliyor...

Babanızın -hayattaysa şayet- saçı nasıl ya da hala saçı var mı?

Eğer tek sebep buysa, bunu bahane etmiyorsa yani annenizin kriteri saçsa bununla alakalı kendi evliliğindeki tatmin durumunu merak ettim.

benim esim kel nolcek annemin begenmeme gibi sansi yoktu cunku babamda kel.
ama esim arada sakasina omrumu yedin omrumu kafamda sac kalmadi diyorda Allahtan fotograflar var sahidim..

saçlı olucak seni dövücek içecek vs annen böle birini kabul mu edecek
saç ektirilde kötü huy düzeltilemez

Bunun gelini sarisin diye begenmemekten ne farki var?

Annenize basta yeterince sert tepki verseydiniz boyle bir sey soyleyebilecegini dusunmuyorum.

Zira annenizin fikir dahi belirtebilecegi bir baslik degil.

benimki saçlıydıda noldu anacım gene döküldü :KK70: ;D önemli olan yüregi insanlığı..seni seviyosa sende seviyosan kıla tüye takılma ...hem ben kocamın kelinide seviyorum canım benimmmm. :KK66:

Annenize deyin ki; annecim, bence önemli olan kel olması ya da gür saçlı olması değil, asıl önemli olan erken boşalmaması

Keramet kılda olsaydı g.tte çıkmazdı diye bir söz duymuştum zamanında :KK53:
Fırrrça gibi saçlı kocam var.
Boncuk çıkmadı ,kuş da kondurmuyor.
İstememesinin başka sebebi mi var acep :işsiz:

Gülmekten öldürdünüz beni.. Allah'ta sizi güldürsün bacılaar :-):-)

Back
X