Ya boya sürekli boya istiyor bence doğal hali daha güzel boyatmak sahte geliyor bu kadar erken yaşta olurmu ya of sitres kaynaklı sivilcelerdende kurtulamıyorum bu sebepten dolayı2 sebebi vardır. Genetik ve stres... Boyayin neden boyadan cekiniyorsunuz hem beyazları görüp uzulmezsiniz hem De kendinizi daha iyi hissedersiniz...
Teşekkür ederim de orta okul nedir ya ben saçlarımı çok seven biriyim yanlış anlamayın lütfen sadece bu durum üzücü ya umarım doğal yollar bulurum bunuda araştırıcamSizin yaşınız bazılarına göre gayet makul :)
Benim ortaokulda beyazlamaya başladı.
Kimyasal sürmek istemiyorsanız saçınız açık sarı tonlarında değil ise ceviz yaprağı ile yapılan boyama tarifleri var açık kumral ile koyu kahveye göre malzemelerin ölçüsü değişiyordu sanırım çay da katılıyordu suna dumankaya nın diye hatırlıyorum yanılmıyorsam üstelik besleyici ve kalınlaştırıcı arama motorundan bulabilirsiniz
Şöyle bir şey de var; Tibet hareketleriTeşekkür ederim de orta okul nedir ya ben saçlarımı çok seven biriyim yanlış anlamayın lütfen sadece bu durum üzücü ya umarım doğal yollar bulurum bunuda araştırıcam
Ben bunuda araştiriyim teşekkür ederimŞöyle bir şey de var; Tibet hareketleri
5 Adet Tibet Rahiplerinin uyguladığı hareket var bedenin tamamı enerjiden oluştuğu için bu enerji tıkanıklarını açıp doğal şekline döndürüyor (çakraları düzenliyor yani)
Düzenli olarak yapanlarda saçlarının rengi beyazdan orjinaline dönen de varmış ben sürekli boyattığım için rengini farkınd değilim ama benim de alın ve ense kısmından saçlar çıktı bir sürü oyuncak bebek kafasına döndü başım
.İstersen hem genel anlamda hem de saçıma faydalı olabilir mi diye başlayıp deneyebilirsin ilk hafta 3set 2.hafta 5 set böyle 21 set e kadar devam ediyo sonra hep 21 olarak devam ediliyo .sanrım burda da topiklerde var
Ya boya sürekli boya istiyor bence doğal hali daha güzel boyatmak sahte geliyor bu kadar erken yaşta olurmu ya of sitres kaynaklı sivilcelerdende kurtulamıyorum bu sebepten dolayı
Hangi bölüme gidiliyor acaba bunun içinDoktora gitsenize, erken yaşta beyazlama için belki bir çaresi vardır. Benim bir tanıdığım ergenlik döneminde beyazlamaya başlayan saçlarını tedaviyle eski haline döndürdü. Simsiyah üzüm gibi saçları vardı zaten. Benimde yirmilerde başladı şimdi yarısından çoğu beyaz ve otuzyedi yaşındayım
Ben doktora gitmedim bari siz gidin belki geç değildir.
20 yaşındayım ve saçlarım beyazlamaya başladı saçıma hiçbir kimyasal sürmedim düzleştirici bile kullanmam sağlıklı saçlarım var ancak bu beyazlara ne yapabilirim bilmiyorum annem genetik diyor da bu çok erken bi yaş bence sitresten kaynaklanıyor ama bu denli erken beyazlamasını yada boya kullanmak istemiyorum napabilirim
Hangi bölüme gidiliyor acaba bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?