Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki bakırlık,kızıllık gitsin istiyorum. Ne yapabilirim?

lewy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
113
3
68
İstanbul
Saçımda ciddi bi bakırlık turunculuk kızıllık var ya 3u bir arada var evet ben hepsi gitsin bebeksi küllü bi renk olsun istiyorum saclarim su an koyu renk ama yansima olarak boyle yansiyor lutfen yardim edin

Seni üzmek istemem ama biraz zor, çünkü koyuymuş saç rengin. Tam olarak nasıl bir renk, fotoğraf koyma şansın var mı?

küllü sarıyla açıcı kullan.üstüne istediğin renge boya.denedim.hatta kardeşim de denedi.benim saçım altta çok kızıl olduğu için normal açıcı açmadı.küllü sarı açtı.turuncumsu oldu.şimdi üstüne kızılla kahveyi karıştırıp boyadım.güneşte çok güzel parlıyo.gayet memnunum

Seni üzmek istemem ama biraz zor, çünkü koyuymuş saç rengin. Tam olarak nasıl bir renk, fotoğraf koyma şansın var mı?
Evet koyabilirim ama çektiğim fotoğraflarda saçım başka bi renk çıktı hep, yine yarın koyucam bi tane ben en son sacımı 5.1 gibi bi renge boyamistim hatirlamiyorum ama koyu bi renkti sonra o boya akti ve su an saclarim uclari acik renk ama boyle o akmis boyanin rengi turuncu turuncu ben sacimi koyu renge boyatmak istemiyorum boyle ombre gibi duruyor ama boyle turuncu parlamasin istiyorum sarı parlasa bile olur cila ya da silver sampuan deneyecegim ama silver sampuan bulamadim ne onerirsiniz baska?

canım bi foto koy bakalım valla bende heğ bu durumdayım

Resim ekliyorum gercekten sacima baktikca sinir krizi geciresim geliyor ya hic ama hic istemedigim bir renk
Farkli 1-2 isikta cektim

cila yapabilirsiniz küllü bir boyayla. -oksidansız- bir şekilde küllü bir boya saç kremi ve su karıştırılıp saça sürülüp biraz bekletiliyor. bu forumda bununla ilgili bilgiler var. cila işlemi diye aratırsanız bulacaksınız. ama kendiniz yapamazsanızbir kuaföre gidip küllü cila yaptırmak istediğinizi söyleyin.

peki bu küllü boya 5.1 mi olucak yoksa 7.1 gibi acik renkler mi bi de baska bi yerde okumustum cilanin icine bi yemek kasigi oksidan kreminden koyun demisler farkı ne ki

peki bu küllü boya 5.1 mi olucak yoksa 7.1 gibi acik renkler mi bi de baska bi yerde okumustum cilanin icine bi yemek kasigi oksidan kreminden koyun demisler farkı ne ki

siz tam olarak ne renk istiyorsunuz açık kahve mi kumral mı? oksidan koyarsanız kendi doğal saçlarınızın tonu açılır. o nedenle cile oksidansız yapılıyor ki sadece saçtaki yansıma rengi düzeltilsin.

Saçımda ciddi bi bakulurunculuk kızıllık var ya 3u bir arada var evet ben hepsi gitsin bebeksi küllü bi renk olsun istiyorum saclarim su an koyu renk ama yansima olarak boyle yansiyor lutfen yardim edin
Oncelikle kaliteli bi kuafore gitceksin.paraya kiycan tabi. Once tek bi renge cevircek ki bu genelde koyu renkle oluyo. Sonra acilcak.yavas yavas sacin uzunsa kestirebilirsin

Yani sonunda ombre dusunuyorum simdilik su kizilliklar gitsin istiyorum hangi numarayi alayim bi de kac dakika bekletmem gerek bu cilayi?

Oncelikle kaliteli bi kuafore gitceksin.paraya kiycan tabi. Once tek bi renge cevircek ki bu genelde koyu renkle oluyo. Sonra acilcak.yavas yavas sacin uzunsa kestirebilirsin

Ya zaten kuaforler bu hale getirdi Gercekten guvenebilcegim bi kuafor olsa hic ugrasmam

Canım saçlarıyla çookk uğraşan biri olarak üzülerek söylüyorum, saçlarında turuncu yansıma olsa cilayla bi nevi düzeltebilirdin ama bariz kızıllıklar var. Bu saçı istediğin saç rengine ne getirmen ne yazık ki açmadan mümkün değil.
İstediğimiz saç renkleri aynı bende daha ulaşamadım, yani ulaştım ama bu sefer çok açık oldu yine beğenmiyorum yıprandıgıyla kaldı saçım :)
Sakın ha sakın tek başına bişey yapma, bu saçını koyu renk boyalar kapatır ama koyuya boyarsan küllü kumrala dönmek istediğinde daha çok yıpranarak açılacak saçın o yüzden sana tavsiyem asla deneme kuaföre git.
Şimdi kuaför yok diyeceksin bende eskişehir'de okuyorum o yüzden sana bi tavsiyem olacak nasya bülent duruk adında bi kuaför var gayet basarılı arkadaşıma ombre yapmıştı, istanbuldakiler gibi olmasa da yine harika bi saç çıkarmıştı ortaya, biraz tuzludur onu söyleyeyim ama git bi konuş bence :)
Bu arada sen hangi kuaföre gittin bilelim de ona gitmeyelim canımcım.

Küllü bir renkle boyayın ve boyarken de boyanın içine 1 bezelye tanesi büyüklüğünde igora turuncu azaltıcı koyun. 0.22 olarak geçer numarası.. ben saçlarımı tarçın bakırından küllü sarıya geçirirken 2 boyamada halletmişti..

benim üniversitede kuaför bir arkadaşım vardı saçların arasına sarı ışıltı yapıyordu zemini açık dore bakırdı .bakırlığı kırmak için biraz cık(fındık tanesi kadar ) yeşil renk boya sıkıyordu yapıcağı rengin içine aklında olsun.turunculuğu yeşil boya alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…