Saçımı başımı yolucam artık!

Ben açıkçası bu gerekçeye de inanmıyorum. Her şeye para buluyorlar salona mı bulamıyorlar? Tabi beleşe alan var zaten milletin kafasının ırzına geçelim nolacak diyorlar.

İnanın ben de bilmiyorum belki onlar da kızıyor ama çaresiz. Ya da kızmıyor olabilirler burada belli birkaç şehirden göçmüş insanlar çoğunlukta oturuyor alışmış olabilirler..
Ah turkiyem ah, daha çok işin var.
Sabırlar sana cnm.

Sokakta düğün olduğunda evi terkediyorum. Ne tv izleyebiliyorsunuz, ne dinlenebiliyorsunuz. Üstüne çocuklar uyuyamıyor ve huysuzlaşıyor. Hele bebeklik dönemlerinde neredeyse bende ağlayacaktım onlarla. Ama ne yapalım el-mecbur çekiyoruz. Hasta olanları Yada cenazesi olanları hiç düşünemiyorum ben. keşke yasaklansa.

Ben bunu gecen benzer bir konuda yazdim da dugun onlarin da hakki dediler. Hatta va hatta insanlarin bunu sadece parasizliktan degil zevkten yaptigini soyleyenler oldu Zevk aliyorlarmis sokakta oynamaktan. Samimi geldigini bile yazan olmustu.

Tek çözümü taşınmak gibi geldi

Parası olmayanı gene bir nebze anlayım dinliyorum hani eğlensinler evleniyorlar falan filan ama 9 buçuk gibi bitirin bari.... 11 oluyor hala çalıyor polisi aradığım zaman polis gelmiyor dahi

hanimlar ben Türkiye 'de bile yasamiyorum ama eger gerceginiz buysa sikayet etmek yerine cözüm odakli yasamalisiniz. bu tip dügünlere belediyeler filan izin veriyorsa yapacak birsey yok. bana cemkirmeyin yani. sinir olup oturucaginiza pozitif bir düsünce attim ortaya . ama siz bana bile cemkiriyorsaniz ne diyeyim oturup sacinizi basinizi yolun madem

Bu yuzden sunnet düğünü yapasim yok düğün salonları 25- 30 binden aşağı degil sokakta yapip da insanlari rahatsiz etmeyi de istemem hele birde gelin almada silah atanlar oluyor nefret ediyorum dugune mi geliyorsun savaşa mi silah sesleri duymak zorunda miyiz

O erik dalını bir Bulsam, basacam zaten

Bütün yazı yediler. Hala da bitmedi. Sabahtan gelin çıkartma ile başlıyorlar, gecenin ilk saatlerine kadar.

Lokasyon:muğla ilçesi
Bodrumda da düğün sezonu şu an .Çökertme calip ,deve tutup gezerler.Sokakta yaparlar dügünlerini.Gelenek olmus ,para ile alakası yok .geneli cok zengin . Ben de sicak bakmiyorum.Bitmesi icin bayagi evrilmesi gerekiyor bazi seylerin.

Bende Ankaradayım, bu sokak düğünlerinden bıktım. Şimdi camı actim bi hava aliyim diye, aşağı sokaktan oyun havası sesi geliyor. Polisi arayacak kadar rahatsiz etmiyor cami kapatınca kesiliyor ses uzaktan geldiği için ama cok ayıp ya. Sokak düğünlerinin yasaklanması için birşey yapamazmiyiz acaba?

Bizim iki bina ötemizde siz düşünün artık gürültüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…