arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim
Ya arkadaşım tebrik ederim seni cesaretinden dolayı. :)
bir kaç sorum olacak.
- Saçlarını kazıtmadan önce ne uzunluktaydı?
- Kazıtma kararını tek başınamı aldın yoksa birmi önerdi ve bu kararı verirken zorlanmadın mı?
- Saçlarını erkek berberindemi kazıttın yoksa bir bayan kuaföründemi?
- Berberinin tepkisi ne oldu, hiç itiraz etmedimi?
- Saçların kazınma aşaması nasıldı? (direk jiletlemi kazıdılar)
- Saçların kazınırken ne hissettin?
- Salondaki diğer kişiler ne tepki verdi?
- Çevrendeki tanıdıklarının tepkisi ne oldu?
Neden mi bu kadar çok detay sorusu sordum :))
Sanırım bende bunu yapacağım. Daha doğrusu yapmak zorundayım. İşyerinde patronumla girdiğim bir iddayı kaybettim. Eğer ben kazansaydım 3 maaş ikramiye alacaktım. Ama ben kazanamadımve idda gereğide saçlarımı kazıtmam gerekiyor. 3 gün süre tanıdı yaptım yaptım. Yapamadım ..... bilemiyorum sonu nereye varır. Saçlarım kısa olsa içim yanmıyacak. Ama omuzlarımdan az aşağıda dalgalı sağlıklı saçlarım var. Üfff yaaaa akılsız başım. Kısa saç kullanmadım değil. Hatta bir ara ensemi bi makineyle (adını bilmiyorum vızıltılı bir aletti) bile traş ettirip süper kısa kullandığım oldu ama bu kazıtma başka bir şey ya.
Yanıtlarını bekliyorum. vereceğin cevaplarla belki kendimi hazırlayabilirim.(umarım) Eğer bunu yapacak cesareti bulamazsam işi bırakmama nenden olacak kadar bunaltır beni bu adam.
arkadaşlar cesaretime olan tebriklerinize teşekkür ederim ama inanın aslında o kadar zor şeyler değil bunlar inannın çok çabuk uzuyo yeni saçlar en azından telafisi var ya hepsini kaybetsek ve uzamasa böyle düşünün birde yaşamanız lazım çok farklı bir duygu kimsenin yapamadığını yapmak insan hayatında yaşaması gerekenlerden diye düşünüyorum selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?