Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sevilcik tebrik ederim cesaretinden dolayıinş.iyi günlerde uzatırsın. ya bende düşünüyom ama bir türlü yapamıyom sende bana yardım edersin.denemek istiyorum çünkü çok dökülüyo neyaptıysam boş bir tek kazıtmam kaldı oda olmuyo byyy

:CüvCüv:
teşekkür ederim. Bir çok kişi dökülmeye karşı faydasının olduğunu söylüyor ama doğrumudur bilmiyorum.

eğer çalışmıyorsan senin bunu yaptırman daha kolay olur sanırım. Ben çalıştığım için kararı vermekta oldukça zorlandım hatta iddayı kaybetmeme rağmen vaz geçmiştim tüm tepkileri göze alarak.

Ama sağolsun Sezen beni baya bi etkiledi. Yoksa pek mümkün değildi. Şimdi iş yerinde de peruk kullandığım için rahatım baya.

Yaşamımızda yapabileceğimiz ne kadar çılgınlık varki? Bence yapılabilecek bşr çılgınlık hem de kimseye zararı yok. :lepi:

güle güle uzasınlar canım..iyi cesaret..:lepi:valla bilmem kaç fit yüksekten bungee jumping yapar atlarım,paraşütle aşağı süzüm süzüm süzülürüm ama asla saçımı kazıtamam..son teli elime düşüne kadar beklerimdelikafadulden

Vaaoovvv
Bende o dediklerini hayatta yapamam. Aslına bakarsanız saçlarımıda hayatta kazıtamazdım

selam kizlar ayiptir soylemesi ocagin basinda bende kazittim saclari kazittim derken 1cm falan biraktim :) aslinda iyice kazitmak istiyodum esim istemedi
benimde cok dokuluyordu saglikli saclarim olur inanciyla kestirdim ve de artik dokulmedigini fark ediyorum :)

:içelim:

İşe yaradığına sevindim. Kestirmene değimiş en azından. Umarım çok uzun değildir kestirmeden önce.

ya işin aslı banada artık gına geldi
o kadar çok dökülüyoki saçlarım heryerdeler
eşiem şakayla karışık kazıtıyıımı diyorum
o da sakın haa diyor:roflol:

sevilcik ve sezen medeni cesaretinizden dolayı ikinizide tebrik ediyorum a.s.yaa bende saçlarımı kazıtmak istiyorum ama eşim kesinlikle olmaz diyorkaydirigubbakcemile msj larınızı okuduktan sonra iyice cesaretlendim benimkini iknaa etme çabaları içerisindeyim bakalım başarabilirsem kesinlikle kazıtıcamkötükedihüso 18 yaşımda ensem 3 önlerim 5 numara kestirmiştim kafatasımın şeklide güzeldir küçük ve yuvarlak çok yakışmıştı tamamen kelde yakışabilir:jeyyar:kızlar yalnız bir sorum olucak saçlarınız yeni çıkarken diken dikenmi duruyor yoksa yatıkmı? benim saçlarım diken diken durur hiç yatmazdakafamçokkarıştı

en son 9 yaşındayken annem kazıtmıştı saçlarımı
o da çok dolaştırdığım içind sanırımkaydirigubbakcemile3

Valla erkek arkadaşım iddayı kayebettiğim için saçlarımı kazıtmamı söyleyenlerden biriydi. O ve Sezen olmasaydı zaten zordu yapmam açıkçası.

Ben dün son bir kez daha jilet yaptırdım kafama o yüzden nasıl uzayacak bilmiyorum ama herhalde belli bi uzunluğa gelene kadar bende kirpi gibi dolanacağım hi hi. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…