Merhaba , turkiye de varmi bilmiyorum isminide bilmedigim icin size link atiyorum
Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://img.over-blog.com/300x300/5/08/04/31/huile-de-ricin-pure-bio-100.jpg
kardesim yagini kulandi haftada iki kere 15 dk massaj yaparak bir ay sonra etkisini herkez fark etti ; 5cm e ye kdr uzadi .
Tavsiye ederim , bunu tirnaklarda ve kirpriklerdede uygulayabilirsiniz :)
Şu an yaptım ve saçımdaO garip kokuya dayanmak bayağı zor oldu ama başardım. Az gelir diye tahmin etmiştim ama arttı bile. Zaten annemin saçına falan boya yaparken de az görünüyor ama hep artıyor bayağı Saçımdan sarı sular akıyo havluya, öğk
özel msj atamıyorum yüz msj bulması gerekiyormuş saçlarrımla ilgili sorunlarım var iki aya kadar kendine gelmesini isyiorum yardımm ediiiin kızlarrr:)
sevgili rapunzel adayları nasılsınız??? Sağlık sorunları nedeniyle bakımda yapamadım sizlerden de uzak kaldım biraz bakındım saçlarınız ne güzel uzamışsağlıklı pırıl pırıl maşallah
Benimkilere10gündür bakamadm sadece uçlara badem yağı sürdüm Nedendir bilinmez bi dolaşıyım tarak takılsın döküleyim kopıyım v.s. Absurd moddalar Sırf modunu değiştiiyim diye kıyıp toplamda 3 cm kestim ama... Değişen bişey olmadı Tekrar kesicem bu ay özel tarihte 1.5-2 cm de öyle gidecek ;( Sağlıklı olmadığı sürece napıyım uzun saçı neyse yine derdi psikologa götürücem bu gidişle dermotolog kesmezHayırdır inşallah diyorum... Sinamekiye başlıycam yine hayırlısı
kızlar yumurta yiyin,ıspanak,çekirdekli kuru üzüm,karaciğer,pekmez,maydonoz.... bunlar demir oranı yüksek besinler olduğu için saçlara da büyük oranda fayda sağlıyor.
geçmiş olsun canım iyiyiz doğrusu çoğumuz ya tatildeyiz ya da yoğunuz topiğe çok uğrayamıyoruz yalnız değilsin yani
bu ara kimi duysam aynı dertten muzdarip kopma dökülme vs. valla benim çok dökülüyor bir de gariptir bir kaşıntı var saç diplerimde özellikle banyoda su değince bilemedimdökülmeyi takmamaya çalışıyorum kafamı bir geçiş dönemidir diyorum... kopmalar için nette bişeyler baktım valla genel kanı uçlarından kestirilmesinden yana malesef...
psikoloğa götürmek de fena fikir değil hani
haydancım naptın sen hepsini bir yerde yazaydın keşkem neyse... sinemaki kürünü yapmışsın zaten devam et 4 tane daha yapınca ara veriyorsun... keşke saçına o kimyasalı doğrudan sürmeseydin geçmiş olsun ama bakımlar biraz sabır ister beklemek ve nasıl fayda ettiğini görmek gerekir. postiş iyi fikir olabilir ama saçı yormasan mı çok mu kötü durumdasın? bende postiş değil ama çıtçıt var gerçek saç ve 2 kez kullandım sıfırdı ilk kullanan benim fazla süslü bir insan olmadığım için düşünürsen yardımcı olabilirim ama özelden konuşulur bu konu çünkü bizim başlığımız sadece kürlerle alakalı konu dışına çıkmamak açısından diyorum canım
saçının bir fotoğrafını çekip koyabilirmisin canım
Haklısınız bende bunları pek yiyemediğim için hapını kullanıyorum fakat bunları toplu halde yazmanız daha iyi olacaktır. Tekrar söylüyorum alt alta yazmak bildiğim kadarı ile yasak
lialay hoşbulduk öyle bir yazmışım ki sankiileti sayısı artıkça beni daha çabuk görürsünüz dedim :)saçlarımın önleri taa lise sondan itibaren seyreldi ama ööncesinde çok güzel saçlarım vardı 81 doğumluyum ve bu siteyle uyanmaya başladım:)her türlü saçla ilgili bilileri öğrenmek istiyorum
postij bende istiyorumm
kısacık olsa da saçım,
döner sarımsak kokusundan başım.
yine başladım bakımlara e şart idi;
bu sıcaklarda yapış yapış yağlar tek çaresiydi
hüzünlendirir beni rapunzel gibileri
uzayın lütfen kökü bende olan kıl kümeleri ( sadece kafamdakiler mümkünse)
slm kızlar forumun sıkı takipçisiyim fakat cok yorum yazmıyorum ama bunu yazıyım dedim sinemaki kürü benim saç uclarındaki kırıkların cogalmasına neden oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?