çok teşekkür ederim bunu duymak gerçekten çok güzel
eveet aranıza gireyim şöyle dedim, bugün bende küre başlıyorum aynı zamanda sebamedin repair shampoo'sunu kullanmaya başladım, diğer şampuanıma sarımsak koymayı düşündüm ama uydurma olduğunu söylüyorlar, bende şampuanım bittikten sonra değiştirmeye karar verdim.
Saçı uzatmaya yardımcı bir şampuan ve krem önerisi olan var mı?
Akşam ilk kürü yaptıktan sonra fotoğrafı atacağım inşallah.
Edit: Bu arada kürün saç açma etkisi - benim koyu renkli saçlarıma ne kadar etkili olur bilemem ama - fazlalaşsın diye küre papatya da karıştıracağım.
Bak ondan haberim yoktu 4.5 maşallah aman nazar değmesinn
Sanırım ara da alıştıkları sinamekiyi bekleyip yıpranıyorlar benimde acil bakım istiyor fakat çok yoğunum
Sinameki zorunlu gibi geliyor kesin yapıyordum bakalım salı günü az kaldı
arkadaşlarım merhaba...
yoğunluktan topicimizn hakkını veremiyorum kusuruma bakmayın...
bir kaç gün daha dişimi
sıkıcam sonra bi derece daha rahat olucam...
saçlarıma gelince kopmalar çoğaldı...dökülmede yaşıyorum...
sinirlerim zıpladı resmen..uzayan saçlar gidiyor koparak...
ne yapmam lazım pek düşünemiyorum açıkçası...dipler fışkırıyo uçlar kopuyor...
mevsim dedik, şu dedik bu dedik ama çoğaldı iyice...
sinameke 2. tur 2. kürü yaptım bakalım fayda etmezse
başka çözüm bulucam...
kısmet olursa da yarın yada sonraki gün foto eklicem...
kendinize iyi bakın canlarım...topicimize sahip çıkın...
canım maşallah saçların gözle görülür şekilde uzamış hele ilk fotonla son foton arasında baya fark var
Peki o zaman papatyayı sabah yaparım zaten güneşe falan çıkmam gerek.
Tresan şampuanı ve kremi nerede bulabilirim? Öyle platinde falan mı var yoksa başka bir yerde mi..
Bir de ben şimdi kürü hazırlayacağım ama ılıtıp mı sürmeliyim yoksa kaynatıp ılımasını bekledikten sonra mı? Kuru saça uygulanıyor değil mi?
valla ben de çok şaşırdım yanlış ölçtüm sanırım diye kaç kez tekrarladım 4.5 valla
evet ya bu kür olayı bitince ne olacak saçlarım merak ediyorum resmen alıştı saçlar
Şu an yaptım ve saçımdaO garip kokuya dayanmak bayağı zor oldu ama başardım. Az gelir diye tahmin etmiştim ama arttı bile. Zaten annemin saçına falan boya yaparken de az görünüyor ama hep artıyor bayağı Saçımdan sarı sular akıyo havluya, öğk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?