Uzun süredir bakım yapmıyorum arkadaşlar.Ve saçlarımı da 3 haftadır hep topluyordum.Dün saçlarımın cilasını yaptırırken fön çektirdim yalnızca.Gözlerime inanamadım.Bugün arkadaşım da çok şaşırdı görünce.Fotoğraf çekemedim.Ama şu kadarını söyleyebilirim.Banuyla saç boylarımız aynı şu an.Kuaförümün deyimiyle en az 3 parmaklık bir uzama olmuş.Ama benim gördüğüm çok daha fazla bir uzama.Yine bakım yapamayacağım.Oğlumun ameliyatı var kızlar,dualarınıza ihtiyacım var.Uzun süre yokum.Rabbim istediğiniz,özlediğiniz ve uğruna savaştığınız herşeyi sizlere nasip etsin...Sevgiyle kalın...
25 nisanda eklemişim bu fotoğrafı sinemakiye devam edemedim toplamda sadece 4 kür yapmıştım bugün 6 haziran 1 buçuk ay geçmiş ve benim saçım sanırım 10 cm uzadı sanırım diyorum çünkü ölçmedim foto çeker çekmez eklicem şoktayım yani
arkadaşlarım yanyana paylaşayım bari fotoları...ilk ve son...
Eki Görüntüle 430932 Eki Görüntüle 430931
Kızlar şuan bemiks ampul yok elimde. sadece badem yağı katarak yapsam olur mu bugünlük ? :26:
hepsini okuyamadımda banu ne kadar zamanda uzadı saçların bu şekilde?
ayrıcada herkese merhabaaaa:)
25 nisanda eklemişim bu fotoğrafı sinemakiye devam edemedim toplamda sadece 4 kür yapmıştım bugün 6 haziran 1 buçuk ay geçmiş ve benim saçım sanırım 10 cm uzadı sanırım diyorum çünkü ölçmedim foto çeker çekmez eklicem şoktayım yani
kürün aslında şart ama sen bilirsin canım...dilersen yarına
bırak bemiks alıp yap...
Yaz geldi tatil geldi insanlar topiğe uğramaz oldu
Hani güzel haberlerrr
Benim saçlar maşallah güzel uzuyordu ama 2 haftalık ara da biraz durgunlaştılar gibi olsun bu salı başlıyorum galiba
Öptüm hepinizi.
İyi tatillerrrrr
aynen öyle canım ben de giriyorum sıkça kimselerle karşılaşamıyorum
4,5 cmlik uzamamdan bahsetmiştim çok yankı bulmadıcevap yetiştiremezdik önceden
aradayım ben de ama saçlarım sanki bakım istiyor 1 hafta geçsin bir daha başlarım heralde sana da iyi tatiller
Maşallah tebrik ederim çok güzel bir uzama bu hele ki son fotoğraf saçlarınız dolgunlaşmış çok beğendim
arkadaşlarım merhaba...
yoğunluktan topicimizn hakkını veremiyorum kusuruma bakmayın...
bir kaç gün daha dişimi
sıkıcam sonra bi derece daha rahat olucam...
saçlarıma gelince kopmalar çoğaldı...dökülmede yaşıyorum...
sinirlerim zıpladı resmen..uzayan saçlar gidiyor koparak...
ne yapmam lazım pek düşünemiyorum açıkçası...dipler fışkırıyo uçlar kopuyor...
mevsim dedik, şu dedik bu dedik ama çoğaldı iyice...
sinameke 2. tur 2. kürü yaptım bakalım fayda etmezse
başka çözüm bulucam...
kısmet olursa da yarın yada sonraki gün foto eklicem...
kendinize iyi bakın canlarım...topicimize sahip çıkın...
eveet aranıza gireyim şöyle dedim, bugün bende küre başlıyorum aynı zamanda sebamedin repair shampoo'sunu kullanmaya başladım, diğer şampuanıma sarımsak koymayı düşündüm ama uydurma olduğunu söylüyorlar, bende şampuanım bittikten sonra değiştirmeye karar verdim.
Saçı uzatmaya yardımcı bir şampuan ve krem önerisi olan var mı?
Akşam ilk kürü yaptıktan sonra fotoğrafı atacağım inşallah.
Edit: Bu arada kürün saç açma etkisi - benim koyu renkli saçlarıma ne kadar etkili olur bilemem ama - fazlalaşsın diye küre papatya da karıştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?