Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım arkadaşım geçmişler olsun...Allah acil şifalar versin arkadaşım...
paşamızla ilgilen sen...kısa zamanda da mutlu ve neşeli seni aramızda görmek isteriz....

canım fotoları karşılaştırmalı paylaşır mısın...
dediğine göre 1.5 ayda 10 cm uzamış...şaka değildir umarım...
çünkü bu olanaksız...sen ilk ve sen fotonu paylaş canım...görelim ama
10 cm zannettiğin göz yanılsamasıdır...
mutlaka uzamıştır ama 10 cm değildir...

Kızlar şuan bemiks ampul yok elimde. sadece badem yağı katarak yapsam olur mu bugünlük ? :26:

Kızlar şuan bemiks ampul yok elimde. sadece badem yağı katarak yapsam olur mu bugünlük ? :26:

kürün aslında şart ama sen bilirsin canım...dilersen yarına
bırak bemiks alıp yap...

hepsini okuyamadımda banu ne kadar zamanda uzadı saçların bu şekilde?
ayrıcada herkese merhabaaaa:)

merhaba canım...sinameke kürüm 24 martta başladı...76 gün oldu yani...

1,5 ayda 10 cm miiiii şok oldum yaa ben şubattan beri deli gibi bakım yapıyorum nisandan sonra bakımların faydasını görmeye başladım ki sadece sinemakini şubattan beri yapıyorum 2 haftada ara verdim tekrar başladım ve diğer bakımlar ne bulduysam sürüyorum saçıma öle yormadan tabi arayla dolapta ne bulsam sürücem atık yani o durumdayım

vala 10 cm se sevinirim senin adına ne güzel . bu arada saçın herhangi bi işlemden geçtimi yanma yıpranma vs

Birisi 10 cm yazmıştı alıntı yapamadım unuttum fakat imkansız o kadarı yani göz yanılması olmalı

Yaz geldi tatil geldi insanlar topiğe uğramaz oldu
Hani güzel haberlerrr
Benim saçlar maşallah güzel uzuyordu ama 2 haftalık ara da biraz durgunlaştılar gibi olsun bu salı başlıyorum galiba
Öptüm hepinizi.
İyi tatillerrrrr

Ben bu saçlarla kafayı bozdum dün gece rüyamda saçlarım uzamış iki yandan örmüşüm ve örgüyü tuttuğumda kopuyor saç elimde kalıyordu nasıl etkisinde kalmışsam

aynen öyle canım ben de giriyorum sıkça kimselerle karşılaşamıyorum
4,5 cmlik uzamamdan bahsetmiştim çok yankı bulmadı cevap yetiştiremezdik önceden
aradayım ben de ama saçlarım sanki bakım istiyor 1 hafta geçsin bir daha başlarım heralde sana da iyi tatiller

olmadı yaw yine beceremedim yüklemeyi tuaf oldu puffff geçen sefer nasıl yapmıştım ki
teker teker yapim ozaman
bu resim 24 nisan

Eklentiler

• $hhıjn.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

Bak ondan haberim yoktu 4.5 maşallah aman nazar değmesinn
Sanırım ara da alıştıkları sinamekiyi bekleyip yıpranıyorlar benimde acil bakım istiyor fakat çok yoğunum
Sinameki zorunlu gibi geliyor kesin yapıyordum bakalım salı günü az kaldı

eveet aranıza gireyim şöyle dedim, bugün bende küre başlıyorum aynı zamanda sebamedin repair shampoo'sunu kullanmaya başladım, diğer şampuanıma sarımsak koymayı düşündüm ama uydurma olduğunu söylüyorlar, bende şampuanım bittikten sonra değiştirmeye karar verdim.
Saçı uzatmaya yardımcı bir şampuan ve krem önerisi olan var mı?
Akşam ilk kürü yaptıktan sonra fotoğrafı atacağım inşallah.
Edit: Bu arada kürün saç açma etkisi - benim koyu renkli saçlarıma ne kadar etkili olur bilemem ama - fazlalaşsın diye küre papatya da karıştıracağım.

Son düzenleme:
arkadaşlarım merhaba...
yoğunluktan topicimizn hakkını veremiyorum kusuruma bakmayın...
bir kaç gün daha dişimi
sıkıcam sonra bi derece daha rahat olucam...

saçlarıma gelince kopmalar çoğaldı...dökülmede yaşıyorum...
sinirlerim zıpladı resmen..uzayan saçlar gidiyor koparak...

ne yapmam lazım pek düşünemiyorum açıkçası...dipler fışkırıyo uçlar kopuyor...
mevsim dedik, şu dedik bu dedik ama çoğaldı iyice...

sinameke 2. tur 2. kürü yaptım bakalım fayda etmezse
başka çözüm bulucam...

kısmet olursa da yarın yada sonraki gün foto eklicem...

kendinize iyi bakın canlarım...topicimize sahip çıkın...

kimsecikler kalmamış herkes tatile çıktı sanırım :2: yada herkesin saçları uzadı

bi kaç kez banada denk kopmalar elimi saçımda gezdiriken ama öle çok değil acaba saçlar uçlarımdan kestir artık die sinyal mi veriyor anlamadım ki inşallah çoğalmaz .

Hoşgeldinn...
saçı uzatmaya yardımcı şampuan bende çok araştırdım ama bi sonuca varamadım herkes bi şampuan ismi öneriyor kimi iyi diyor kimi kötü . bi ara bende sarımsaklı şampuan almıştım aktardan inanılmaz dökülme yaptı bıraktım yine doğal içerikli bi şampuan almıştım oda keçe gibi yaptı rengi soluk durdu saçlarımın şimdi bende şampuanın içine bakım yağlarından birazcık katıyorum bal ampüller ve sarımsak bu iyi geliyor ama çok sulanıyor bu seferde öle gidiyorum bakalım :)

Selam uzun saçlı bayanlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo saç uzatmalar
Bende yoğunum kaç gündür yatıp uyuyorum sürekli . Hatta perşembe günü 8. kürümü yapacaktım ama yapamadım
şimdi yapsam mı acaba diye düşündüm ama çok üşeniyorum
ama saçlarım uzuyor hissediyorum boydan filan baya farkediliyor uzunluğu belime gelmeye başladı
buarada geçen gün hindistan cevizi yağı ve jojoba yağı aldım burda bi topicte okumuştum saç uçlarındaki kırıklara iyi geliyormuş
neyse saçlarımın uçlarına sürdüm ikisinden de aman tanrım o nasıl bir koku :120:
berbat yaa midem kalktı dayanamadım gitti yıkadım ama bütün gece kokusu burnuma geldi sürekli :117:
öyle işte uzun zamandır bakamıyordum topiğe benim saçların son durumu böyle :115:
haziran sonunda kırıklarını aldırıcam ozaman daha çoook bakımlı olucak saçlarım :124:
öpüldünüz bidahaki sefere görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…