Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

tam üstüne bastin canim, benimda bazi yerler 4 bazi yerler 2, 3 hep degisiyo, ama sanirsam aci farki var ondan dogru belli olmuyo, annemin önüne oturuyorm bakiyo baya uzamis diyo 4 cm den fazla diyo ama tepeden bakinca öyle durmuyo ilginc bi durum tabi.. ama uzadigi kesiin

3 gün önce yaptığım bakımdan sonra..

Bu gün yaptığım bakımdan sonra..

canım çok ama çok farketmiş...maşallah iyi gidiyorsun..kutlarım arkadaşım...

Sağolasın Banucum..Henüz uzaması için erken ama sanki daha parlak bir görüntü olmuş gibi geldi bana..Ellerim sürekli saçlarımda..Yumuşak geliyor elime,hoşuma gitti bu durum :) Perşembe günü tekrar yapıcam..Cuma günü izmir e gidiyoruz..1 ay kalıcam..Annemlerde de bakıma devam etmeye çalışıcam artık :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım :) aycanı ben tüy topiğinden takip ediyordum sağolsun bu konuya da el atmış gaza geldim şuan hemen sinemaki kürünü hazırlayıp uygulayacağım sabaha kadar tutacağım inş. çok bekletmek sorun olmaz.. 2 gün sonra da turp kürünü yaparım arada dinlenir biraz saçlarım hem de özel günleri kaçırmam diyorum..

Ayrıca çok heyecanlıyım ilk kürüm umarım işe yarar

Son düzenleme:

arkadaşım günaydın...
uzama için birazcık daha sabır...
ama parlak ve daha da sağlık kazanmış...
yakında uzamaları da görücez bu topicte canım

arkadaşım günaydın...aramıza hoşgeldin...
ilk kürünmüş madem lütfen fotoğraf çek...ilerleyen zamanlarda
çok net görebilmen için önemli...
ve paylaş bizimle...
sırma saçlı günler dilerim:)))

arkadaşım günaydın...
uzama için birazcık daha sabır...
ama parlak ve daha da sağlık kazanmış...
yakında uzamaları da görücez bu topicte canım

Günaydın canım..Ne kadar pozitif bir insansın..İnsanı çok güzel motive ediyorsun.Allah razı olsun..

Günaydın canım..Ne kadar pozitif bir insansın..İnsanı çok güzel motive ediyorsun.Allah razı olsun..

canım arkadaşım teşekkür ederim...
bu topicte yanımda olan insanlar çok güzel çünkü...
bahar gelmiş, hava pırıl pırıl....
daha ne olsun...

Kocaman Gülümse...
Allah sizlerden de razı olsun, beni ilk günden beri hiçççç
yalnız bırakmadınız....

Aycangulun tarifine gore cuma gunleri uyguladigim sinameki kurunu bugune aldim umarim faydasi olmustur:) kurden once saclarimi vazgecemedigim renge yani sariya boyadim. Bundan boyle diplerime bakarak ne kadar uzadigini bugunden itibaren olcecegim hadi hayirlisi:))

aaa ne güzel arkadaşım...
bi foto çekip yükselene, görelim nasıl olmuş...
çok merak ettim canım güle güle kullan...

Arkadaşlar ben normal saç boyalarının da saçları çok yıpratıp kuruttuğunu düşünüyorum..Bu yüzden bu sene sadece bitkisel boya ile boyatmayı düşünüyorum..Normal saç boyalarını yılda 1 veya en fazla 2 defa kullanmayı düşünüyorum bundan sonra...

çok haklsın...ciddi bi kimyasal uyguluyoruz saça..
hele röfle için söylicek söz bulamıyorum
ama sarı saç kullanmayı çok seviyorum...

çok haklsın...ciddi bi kimyasal uyguluyoruz saça..
hele röfle için söylicek söz bulamıyorum
ama sarı saç kullanmayı çok seviyorum...

Ben normalde koyu kumralım..Sarı tonlarını iyi bir kuaförde bitkise boyalarla da sağlayabiliriz belki...Bitkisel boyalarla röfle görüntüsü verilebilir belki :)

Arkadaşlarım tekrar günaydın...
Bir fikrim var bana katılır mısınız?
1 mayıs tarihinde hepimiz saçımızın ilk ve son fotosunu yanyana
paylaşalım mı?

Ne dersiniz?

Arkadaşlarım tekrar günaydın...
Bir fikrim var bana katılır mısınız?
1 mayıs tarihinde hepimiz saçımızın ilk ve son fotosunu yanyana
paylaşalım mı?

Ne dersiniz?

2 haftada 1 saçlarımızın ilk ve son fotosunu paylaşsak ?

kızlar dün aksam saçlarımı bu saç kremiyle yıkadım (sampuanın içine bir çay kasıgı bal katmıstım)
Daha saçıma şampuanı sürer sürmez etkisini göstermeye basladı.. Saçlarım okadar yumusak olduki(normalde sert kuru dur) saçlarımdan tarak adete akıp gidiyordu
elimi saçıma daldırdıgımda düğüm felan yoktu . ve bu etkiii saçım kuruyuncada geçmedi saçlarım okadar güzel kokuyoki ve okdr yumusakki süreklii kokluyorum elliyorum
Çok harika ya böyle bi sonuc hiç beklemiodum okadar bakım yağı yapıorum saçlarıma böle bi sonuc almamıstım resmen evrm geçirdi saçlarım çok güzeller
kızlar mutlaka alıp deneyin dediklerimi destekliceksinzz anlatılmazz yasanır yaniii bu mesajı yazarken ble saçlarıma dokunuyorum
Ve fiyatı 7.5 tl arkdşlar Ben kozmetikçiden aldım. Marketlerde daha pahalı 9.5 tl..

2 haftada 1 saçlarımızın ilk ve son fotosunu paylaşsak ?

arkadaşım o da güzel bir fikir ama topicğimizin özelliği herkes istediği zaman paylaşıyor,
hazır olduğunda paylaşıyor ve mutlaka hergüün
bi arkadaşımızın fotosunu gördüğümüz için motive oluyoruz...

benim 1 mayısta hepimizin paylaşmasını istememin amacı,
topiğimiz açıldığından beri nasıl bir yol katettik görelim diye...

hem o gün hepimiz bu topicte boy göstericez aynı zamanda eğlenceli de olacak....

nasıl böyle uygun olur mu acaba canım arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…