- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
hayatım gayet güzel gidiyor...
ancak anlayamadığım bişi var bazı yerler 2,5 cm bazı yerler 4
acaba eşit mi dağıtamıyorum kürü diye düşündüm ama
o da imkansız
sırılsıklam oluyor her yeri...
bu hafta daha iyi bi yol katettim diyebilirim....
canım çok ama çok farketmiş...maşallah iyi gidiyorsun..kutlarım arkadaşım...
kızlaaaaaar acil bir bilgi paylaşıcam sizinle
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
bilenleriniz bilir aycangülün bir topiği var bir göz atın isterseniz ilk sayfada tarihleri güncellemiş.
bugün saat 22,31 e kadar sinemaki kürü vs saç uzatmak için çok etkili bir günmüş
benim çarşambaydı bakım günüm ama bu özel tarihide kaçırmak istemiyorum.
ilgilenenler bir baksın
bu değerli bilgiyi paylaştıktan sonra koşa koşa sinemaki kürümü hazırlamaya gidiyorum yarım saatim var ay işl yetişirim
Sağolasın Banucum..Henüz uzaması için erken ama sanki daha parlak bir görüntü olmuş gibi geldi bana..Ellerim sürekli saçlarımda..Yumuşak geliyor elime,hoşuma gitti bu durum :) Perşembe günü tekrar yapıcam..Cuma günü izmir e gidiyoruz..1 ay kalıcam..Annemlerde de bakıma devam etmeye çalışıcam artık :)
Paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım :) aycanı ben tüy topiğinden takip ediyordum sağolsun bu konuya da el atmış gaza geldim şuan hemen sinemaki kürünü hazırlayıp uygulayacağım sabaha kadar tutacağım inş. çok bekletmek sorun olmaz.. 2 gün sonra da turp kürünü yaparım arada dinlenir biraz saçlarım hem de özel günleri kaçırmam diyorum..
Ayrıca çok heyecanlıyım ilk kürüm umarım işe yarar
arkadaşım günaydın...
uzama için birazcık daha sabır...
ama parlak ve daha da sağlık kazanmış...
yakında uzamaları da görücez bu topicte canım
Günaydın canım..Ne kadar pozitif bir insansın..İnsanı çok güzel motive ediyorsun.Allah razı olsun..
Aycangulun tarifine gore cuma gunleri uyguladigim sinameki kurunu bugune aldim umarim faydasi olmustur:) kurden once saclarimi vazgecemedigim renge yani sariya boyadim. Bundan boyle diplerime bakarak ne kadar uzadigini bugunden itibaren olcecegim hadi hayirlisi:))
Arkadaşlar ben normal saç boyalarının da saçları çok yıpratıp kuruttuğunu düşünüyorum..Bu yüzden bu sene sadece bitkisel boya ile boyatmayı düşünüyorum..Normal saç boyalarını yılda 1 veya en fazla 2 defa kullanmayı düşünüyorum bundan sonra...
çok haklsın...ciddi bi kimyasal uyguluyoruz saça..
hele röfle için söylicek söz bulamıyorum
ama sarı saç kullanmayı çok seviyorum...
Arkadaşlarım tekrar günaydın...
Bir fikrim var bana katılır mısınız?
1 mayıs tarihinde hepimiz saçımızın ilk ve son fotosunu yanyana
paylaşalım mı?
Ne dersiniz?
kızlar dün aksam saçlarımı bu saç kremiyle yıkadım (sampuanın içine bir çay kasıgı bal katmıstım)ULTİMATE REPAIR SAÇ KREMİ
Çok yıpranmış ve kuru saçlar için daha fazla güç: ULTIMATE REPAIR SAÇ KREMİ ekstra hasar görmüş saçları onarır ve kolay tarama sağlar.
3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içeren özel formülü saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır ve saçı yeniden yapılandırır. Saç telindeki çatlakları doldurur ve %95'e kadar daha az saç kırılması sağlar.
2 haftada 1 saçlarımızın ilk ve son fotosunu paylaşsak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?