- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
teşekkür ederim :) kararsız kaldım zaten :44: şampuanımda bitti bitecek karar verip almam gerek. bitkisel şampuan kullanıp, normal bir saç kremi kullansak olur mu ki?
Eklemiştim geçen gün zaten canım, sadece kürü dün gece yaptım yarın da turp kürü yapacağım.. umarım düğüne kadar biraz da olsa uzar saçlarım
Eki Görüntüle 398723
Fön çekmek derken nemli saçı kurutmaktan bahsetmiyorsunuz değil mi ? Ben banyo sonrası kurutme makinası ile saçlarımı kuruturum ama düz fön vs kırkyılda bir..Kuaföre gittiğimde...Saçlarım normalde dalgalı ve kabarık..Çok seyrek düz fön çekerim veya çektiririm..Sürekli fön saçları kurutmaz mı ?
sana iki ürün tavsiye edeyim ozaman
mecidefendi sarımsaklı şampuan saçı yumuşacık yapıyor kepek problemini ve saç dökülme sorununu ortadan kaldırıyor.
ben kullandım çok memnun kaldım.
2. si ise down under diye bi ürün var bitkisel bütün ürünleri . bunun saç bakım serumunu aldım meyveli çok güzel kokuyo.
hem saçlarımı kolay taramamı sağlıyo hemde saçımı kurutmuyo besliyo.
bundan öncede down under ın saç bakım spreyini kullanmıştım kivi gibi kokuyo du çok güzel yapmıştı saçlarımı.
bu ürünleri denedim ve çok memnun kaldım canım umarım bir faydam olmuştur :)
süreklı sacı kurutmak fon cektırmek ve duzlestırıcı urunler kullanmak sacta bulunan nemı aldıgı ıcın sacın kurumasına ve daha cabuk kırılmasına sebep olur.
mumkun oldugunca yapabıldıgınız kadar dustan sonra saclarınızı nemlı bırakıp örün saclarınızdakı nem uzun sure kalıcagı ıcın uzamasına daha yardımcı olucaktır.
bu arda mecıdefendının argan yaglı bıtkısel sampuanınıda tavsıye ederım.Hem bıtkısel hemde argan yagının sac uzerındekı etkılerını duymussunuzdur.
ben oyle yapıyorum.ve sacımdakı uzama bazen benı bıle sasırtıyor
Haklısın canım kusura bakma...yaşlılık işte
bazen hatlarım karışıyor :)
önemli değil hayatımtopic çok aktif hergün birileri farkediyor, karıştırmam doğal
bu arada 1 mayıs ta foto paylaşacağım az zaman var fark olur mu bilmiyorum ama aranızda olucam
Canım benim saçlarım gür olduğu için kurutma makinası kullanmazsam hasta oluyorum..Zor kuruyor..Sinüzit olmamak için kurutmak zorundayım...Saçım öyle ya da böyle uzayacak..Şu an kurtulmak istedim kırıklar,yanıklardı..Onlardan da kurtuldum sayılır uçlarından aldıra aldıra...Üst üste boya,röfle mahfetti benim saçlarımı...
belki havluda bıraz bekletıp saclarını ıyıce ıslaklıgını alarakta yapabılırsı bol bol ör bende de sınuzıt ve mıgren var cnm alt tarafını bol bol oruyorum kı dıplerı daha cabuk kuruyo ucları nemlı kalıyo zaten yazda geldı daha az sınuzıt olur dıye dusunuyorum
Havluyla nemi alıyorum sonra kururtuyorum..Ama tamamen havluyla kurutmak zor iş..Saç kurutma makinası ile bile zorlanıyorum..Evet yaz geliyor ama bulunduğun yerdeki iklim şartları ile alakalı bu biraz da...Sinüzitim yok..Olmaması için özen gösteriyorum :) 2 küçük çocuğum var.Hasta olunca çok zorlanıyorum..Hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum:)
dün heyheylerim üstümde olduğundan sinamekiyi yapamamıştım, birazdan kaynatıcam :) sizin de normal çay renginde oluyor dimi? çok leke yapıyor ya
evet canım ıhlamur gibi kokuyor, çay renginde oluyor :) leke derken ben onu anlamadım ? :)
lavaboya falan sıçratıyorum bazen, kürü yaptıktan sonra iki saat temizlemeye uğraşıyorum :))
korkma canım.. evde herkes ama ben kapattım kendimi odaya görmesinler bu halimi.. inan öleceğimi bilsem çıkmam.. o kadar vazgeçtim hayatımdan şu anda.. oluyor böyle, sinir atakları.. geçicek inşallah..
Güzel fikir fakat en baş sayfaya not olarak eklenmeli kaçıranlar görenler olursa bir anlamı kalmazArkadaşlarım tekrar günaydın...
Bir fikrim var bana katılır mısınız?
1 mayıs tarihinde hepimiz saçımızın ilk ve son fotosunu yanyana
paylaşalım mı?
Ne dersiniz?
Çok güzel olurben de foto çeksem mi ya?
iki aydır bakım yapıyorum uzuyor da ne kadar uzadığının farkında değilim,
çok heveslendim
dün heyheylerim üstümde olduğundan sinamekiyi yapamamıştım, birazdan kaynatıcam :) sizin de normal çay renginde oluyor dimi? çok leke yapıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?