Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasaçımı yarına boyamam lazım yardım arkadaşlar .((
saçlarım resmdeki renk arkadaşlar. 10 cm kadar dibim var. üstüne fındık kabuğu boyuycam nasıl bi renk çıkar çok mu koyu olur? ve en önemlisi de diplerim çok farklı bi tonda olr mu?? anlayanlar lüten yardım eder misinz(
cnm diplerin çok az gelmiş bence hepsini boya fındık kabuğuna koyu olmaz korkma yeter ki fazla bekletme saçında boyayı taban rengin açık güzel bir renk dahada güzel olucağına eminim
teşekkür ederim arkadaşlar boyadım bgün saçlarımı.koleston köpük boyayla. fındıkkabuğu rengine. her yer eşit olmuycak diye korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı.ve bu köpük boyalar koyu tutuyo diye duymuştum o yüzden sadece 15 dakika beklettim koyulaşmaya başlayınca hemen.yıkadım. gün ışığında henüz çekemedim. ama şimdilik bu fotoyu koyuyorum akşam evde çektiğim.