Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı yarına boyamam lazım yardım arkadaşlar .((

mavis_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
93
0
36
İstanbul
saçlarım resmdeki renk arkadaşlar. 10 cm kadar dibim var. üstüne fındık kabuğu boyuycam nasıl bi renk çıkar çok mu koyu olur? ve en önemlisi de diplerim çok farklı bi tonda olr mu?? anlayanlar lüten yardım eder misinz:(( $dddddddddddddddddd.webp

Canım yarına kadar dediğine göre yarın önemli bir görüşmen var :))

Ama saçlarının durumu gayet iyi bence son akşam yapma bi terslik olursa olursa çok üzülürsün..

Ayrıca önemli işler gece yapılmaz,gündüzün şerri akşamın hayrından iyidir demişler..:61:

:)yarına değil canım pazartesiye kuzenimn düğünü var :D ama işte ben de 1 2 gün önceden anca boyuyabilcem. yarın g güdüz de olur yani:16:

kendi saç rengimiz daha kolay açılıyor boyalı kısımlara göre. benim diplerim 4 parmak gelmişti komple boyadım aynı oldu fark yok.

cnm diplerin çok az gelmiş bence hepsini boya fındık kabuğuna koyu olmaz korkma yeter ki fazla bekletme saçında boyayı taban rengin açık güzel bir renk dahada güzel olucağına eminim :7:

teşekkür ederim arkadaşlar boyadım bgün saçlarımı.koleston köpük boyayla. fındıkkabuğu rengine. her yer eşit olmuycak diye korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı.ve bu köpük boyalar koyu tutuyo diye duymuştum o yüzden sadece 15 dakika beklettim koyulaşmaya başlayınca hemen.yıkadım. gün ışığında henüz çekemedim. ama şimdilik bu fotoyu koyuyorum akşam evde çektiğim. $page.webp

diplern en fazla 4 cm gelms canm :) bence fındık kabugu guzel ama icine birz sarı koy cok guzel oluyor ve dogal duruyor

çok koyu tutmuş cnm keşke normal boyalardan alsaydın artık yıkadıkça akar :7:

Back
X