Saç Uzatma Yöntemleri saçın makasla kesilmesi saçın uzamasını engellermiş ??

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Kızlar saçlarımı kestirdim çünkü çok yıpranmışlardı aslında upuzun saçların hayaliyle yanıp tutuşuyoodum kaydirigubbakcemile3 kuaföre gittiğimde saçımın çok geç uzadığını söyledim kadında saçını daha önce kestirdiğin yerde makasla mı kestrdin diye sordu evet dedim ondan olabilir dedi kadın jilet gibi bişeyle kesti saçımı benim kestiğim saç çok çabuk uzar dedi sizce mantıklımı yorumlarınızı bekliyorum kızlarr

gerçektenmi :a015: off off ben şöyle düşünmüştüm bacak bölgemizi falan jiletle aldıgımzda daha çabuk çıkıyo onuda onunla ilişkilendirdim tabi mantıksızda olabilir :çok üzgünüm:

hiç duymadım :sm_confused:
saçlarım bel hizamı fazlasıyla geçiyor ve kuaför makasıyla düzenli olarak kendim kesiyorum uçlarından. gayette güzel uzuyorlar

kuaför seni afedersin de yemiş arkadaşımkaydirigubbakcemile3
ustura saçın canına okur
jilet dediğin ustura kesim
bi kaç zaman sonra süpürgeye dönünce saç uçların
ne demek istediğimi anlarsın
neyse geçmiş olsun olan olmuş artık..
kuaför kolayına kaçmış
bi de çok bilmişlik edip başkasının yaptığına çamur atmazlar mılmaz:

ooff cok kötü oldum :gitme: zaten çok kısa kesti şimdi bide kırılırlarsa ben ne yaparım :// saçımı düzeltmenin bi yolu yokmu canım ya of bilmiyorumkismile

ooff cok kötü oldum :gitme: zaten çok kısa kesti şimdi bide kırılırlarsa ben ne yaparım :// saçımı düzeltmenin bi yolu yokmu canım ya of bilmiyorumkismile

ustura saçı inceltiyor o yüzdende incelen yerler çabuk kırılıyor. bakım yapabilir ve ara ara kestirip sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz.

malesef yok canım
ustura yıpratıyo saç uçlarını ilk zamanlar harika bi görüntü
uzadıkça pörsümüş saç uçları
hele bi de kalın telli saçların varsa benim gibi berbat oluyo
ben de aynı hataya düşmüştüm yıllar önce
uzayınca uçlardan yıpranmış görünen yerleri makasla
aldırırsın olur biter.
o kadar da kötü değil yani. saç uçlarına saç serumu
falan sürersin görüntüsü düzelir.
hatta gliserin topiği vardı kırık saç uçlarına falan çok iyi
geliyo ben denedim başarılı

benim saçlarım ince telli ama bide bob modeli kestirdim..kadın bide kuaför ya resmen beni kandırmış off lmaz: niye böyle yapıyolar anlamıyorum:gitme:

rica ederim ..
saçın yapısıyla da değişebilir bu durum tabi ama ben çevremde
hiç olumlu bişey duymadım ustura kesimiyle ilgili canım

rica ederim ..
saçın yapısıyla da değişebilir bu durum tabi ama ben çevremde
hiç olumlu bişey duymadım ustura kesimiyle ilgili canım

Ama bu kadın bide kuaför yani bu işi daha iyi anlayan birisi niye yanlış bilgi veriyor ki anlamadım lmaz: çok canımı sıktı kadın ya off gece gece

benim saçlarımda nerdeyse 5-6 tane kat var,kuaförüm önce makasla kesiyor sonra jiletli tarak gibi şeyle saç uçlarımı inceltiyor , eğer çok fazla maşa düzleştirme yapmazsam kırılma az oluyor ,ama tabi birda en fazla 2 ayda bir kestiririm saçlarımı aynı modele çünkü çabucak uzuyor ve modeli kayboluyor , bence saç uzamasının makas yada usturayla ilgisi yok tamamen yapısıyla ilgili .

Ama bu kadın bide kuaför yani bu işi daha iyi anlayan birisi niye yanlış bilgi veriyor ki anlamadım lmaz: çok canımı sıktı kadın ya off gece gece

bazı insanlarda bişey bilmeden "ben bilirim" tavrı vardır ve cansıkar zarar verir...öyle biri zannımca...ustura ve jilet saç uçlarını inceltip onlara zarar verdiği için pek sağlıklı değildir...benim kuaförüm de hiç kullanmaz...üstelik ustura ve jilet kolaya kaçmaktır biraz tembelmiş galiba...

canını sıkma kökü sende nasıl olsa uzar...bu yaşadığın da kulağına küpe olur......

Kızlar ben şimdi kuaföre gidip saç uçlarımdan bir cm kestirirsem saçlarımın ustura etkisi geçer mi ??yerimseniben

Kızlar ben şimdi kuaföre gidip saç uçlarımdan bir cm kestirirsem saçlarımın ustura etkisi geçer mi ??yerimseniben

kolayına kaçmış ben güvenmiyorum artık kuaförlere
ben bi çok şeyi onlardan iyi biliyorum
geliştirmiyolar kendilerini çünkü
araştırmıyolar kolayına kaçıyolar canım
daha dur bi uzasın saçların görüntü rahatsız ederse kestir
3 ay snra kestirirsin hem uçlarından aldırmış olursun

haklısın canım öyle yapıyım en iyisi ...bide kadın kuaförden çıkarken diyoki buraya giren bidaha vazgeçemez burdan yine gelirsin sen dedi -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…